2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Valla dün 6. Gun 42 idi.yarin yani 8. Gun baktircam birde 10. Gun batırırım diye düşündüm.valla ben de çok merak ediyorum ikiz mi diye
Normal artis gosterip ikiz olanda vr cok nadirde olsa bnu ancak ultrasonla kontrolde anlayacagiz sanirim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsn insallah

Normal artis gosterip ikiz olanda vr cok nadirde olsa bnu ancak ultrasonla kontrolde anlayacagiz sanirim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsn insallah
Oyle tabi canim hayirlisi ne ise o olsun,belki senin de öyledir içimde ikiz gibi bi his var,hiç kanama falan olmadı çok şükür ikisi de tutunmuş gibi geliyo

Oyle tabi canim hayirlisi ne ise o olsun,belki senin de öyledir içimde ikiz gibi bi his var,hiç kanama falan olmadı çok şükür ikisi de tutunmuş gibi geliyo
İnsallah gonlunde ne varsa hayirlisida odur ve o olur. Ama hic tutmadiysa biri kanama olmaz zaten Allah korusun tutupta dusuk oluorsa biri ozaman kanama oluor. Cok skur bnmde kanamam hic olmadi hep ondn korkuom oyuzdn ck dinleniorm yormuorm kendmi

İnsallah gonlunde ne varsa hayirlisida odur ve o olur. Ama hic tutmadiysa biri kanama olmaz zaten Allah korusun tutupta dusuk oluorsa biri ozaman kanama oluor. Cok skur bnmde kanamam hic olmadi hep ondn korkuom oyuzdn ck dinleniorm yormuorm kendmi

Anladı ben :) Ben normal hayata 3. Gun döndüm ya,yemeğimi yapıyorum bulaşıgi diziyorum evi toparliyorum ama hepsini sakince ve dinlenerek yapiyorum.simdilik evde olmanın tadını çıkarıyorum okula dönünce nasıl olur bilmiyorum

Ben normal hayata 9. Gun dondum o da bgune kadr dha bulask dizmedm :) artk yardn itibren baslarm bnde tbi yine ck ypmicm kalp atislrnibduyaymda bi ondn snra az az baslarm. İs hayatinda olmca zor ama ogretmensn sanrm ck ayakta durmassan cok sorb olmaz Rabbim yardmcin olsn

Kendini Korumak dikkat etmek daha iyi tabi de ben annemi de kayinvalidemi de almadım yanima:)) kocam baksın bana dedim:) o da yazık helâk olunca ayaklandim erkenden.nasipte varsa olur dedim

Kendini Korumak dikkat etmek daha iyi tabi de ben annemi de kayinvalidemi de almadım yanima:)) kocam baksın bana dedim:) o da yazık helâk olunca ayaklandim erkenden.nasipte varsa olur dedim
Tabide hersy nasip bna da sdce annemle kaynanam yemek yapti ortlgi toparladi gitti uc dort gun sonrasnda esim bakti bna cok skur sonra gitgide yatmaktn skildm tbi ufak tefek syler ypiorm biraz da agrilrm vrdi ondan da dikkt ettm

Arkadaşlar kbr nickli bir arkadaş test vermişti sonucu nasıl acaba.insallah güzel hayırlı bir sonuç alır.

Arkadaşlar kbr nickli bir arkadaş test vermişti sonucu nasıl acaba.insallah güzel hayırlı bir sonuç alır.
Kızlar malesef dün öğrenemedim nasıl bişey oldu bilmiyorum tahlil onay da takıldı kaldı sonuç çıkmadı.aradık sorduk saat 5 te mesai bittiği için onaylayan arkadaş çıkmış malesef bugüne kaldı sonuç o yüzden yazamadım sağlık ocağına yaptırdım tahlili devlete

Günaydın canım burdada saglik ocağı 1 gün sonra veriyor sonucunu,bugün öğrenirsin insallah,hayirla sonuçlansın da yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…