- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.261
Ayy hadi insallah:) hızlı geçer günler son Günler takılı kaliyo:)
Bende test yaptırdım kizlarrrrr 6.gunum bugün ve hamileyimmmmmm cookkkk sukurrrrr :)
Bende test yaptırdım kizlarrrrr 6.gunum bugün ve hamileyimmmmmm cookkkk sukurrrrr :)
Canımmm çok sevindim maşallah ya ne güzrl haberler bunlar.
Değerin kaç çıktı ravza ?
Evet canım 5.gun embriyosu 59 değerimayyy maşallah çok güzel haber.
yaw kanıma giriyorsunuz benim de çarşamba 6. günüm olacak.
yaptırmam önceden diyordum ama kanım kaynamaya da başladı hafiften :)
kaçıncı gün embriyosu canım 5 değil mi? kaç çıktı değerin?
Pardon cnm hamileyim yazinca sevincten asagidakileri okumadmBende test yaptırdım kizlarrrrr 6.gunum bugün ve hamileyimmmmmm cookkkk sukurrrrr :)
Evet canım 5.gun embriyosu 59 değerim
Tebrik ederm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBende test yaptırdım kizlarrrrr 6.gunum bugün ve hamileyimmmmmm cookkkk sukurrrrr :)
Inşallah canimmm dualrimdasiniz bin şükür RabbimeMaşallah canımmm inşallah katlanarak devam eder
Inşallah canimmm dualrimdasiniz bin şükür Rabbime
Aminnn canım hepimizinkini inşallahTebrik ederm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cnm cok gzl cikmis degern masallah hadi gozun aydinEvet canım o kadar yoğundum ki yazamadim. 145 çıktı değerin doktorla da görüştük.cuma tekrar tahlil vercem.insallah yükselmeye devam eder.
Sen iki embriomu koydurdun kan snuclrn kac cikti ?Vuhuuu çok güzel yaa tebrikler canım,Çok sevindim yaaaaaseninde mi çift embriyoydu
Senin artışta bayaa yüksekmiş maşallah canimİkizi olanlar degerlerni yazablrmi acep 9. Gun 159- 11.gun 456 gibi degerle ikiz olan vrmi merk ettm :))
Sen iki embriomu koydurdun kan snuclrn kac cikti ?
İkizmi tekmi diye merklaniorm da 5. Gun ise 9. Gun ver bnce degerler ck karisik oluor snraSenin artışta bayaa yüksekmiş maşallah canimben de yarın 8. Gun değerine bakıcam merak ediyorum
Valla dün 6. Gun 42 idi.yarin yani 8. Gun baktircam birde 10. Gun batırırım diye düşündüm.valla ben de çok merak ediyorum ikiz mi diyeİkizmi tekmi diye merklaniorm da 5. Gun ise 9. Gun ver bnce degerler ck karisik oluor snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?