- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #8.101
Amin canım çok teşekkür ederim inanamiyorum böyle dona kaldimYuhhhiiiiiiiii ozmn tmmdir bu is bnde ilk idrarda ogrendim gozun aydin cnm insallahhh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder
Amin canım allahım isteyen herkese nasip etsinrapunzelesk canım benim gözün aydın darısı bizlere inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim. :)Süperrr, sağlıkla artsın büyüsün katlasın insallah
maşallah maşallah allah hayırlyısı ile kucağında göstersin canımKalp atışını duydum kızlarrr..doktorum çok iyi dediği 7 haftalık görünüyorum hızlı gelişiyormus ben 6.haftamdayım inşallah hep boyle güzel devam eder.rabbim sizlerede bu duyguyu nasib etsin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim. Darısı en kısa zamnda sana inşallah.allhim herkese bu mutlulugu yasatsin:)aayyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam gözün aydın canım yaaa
allah tamamına erdirsin
İlk zmn ole oluo saka gibi ama kalp duyunca inancaz herlde tmemen :)) insallah ognlerde yakinAmin canım çok teşekkür ederim inanamiyorum böyle dona kaldim
gözün aydın canım rabbim tamamını erdirsin insallah
Ay canım hala saka gibi geliyo çok teşekkür ederim.allah herkese yasatsin bu mutluluguHarikaaaaaa haber bu! Gözün aydın canımmm
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hamis sayımız artacak :)Wuuuuuuu bir hamis daha canmm cok sevindim gözümüz aydinnnRabbim hayrlisyla kucagina alnayi nasip etsin.
Ay canım çok teşekkür ederim.insallah herkese nasip olurCanımmmmm çok sevindimmmm ya hadi inşallah kan dada çıkar merakla bekliyorum maşallahhhh ne güzel haberler alıyoruz
Ay canım çok teşekkür ederim.insallah herkese nasip olur
Amin canım allahım hepinize yasatsin. Çok teselli ederimrapunzelesk canım benim gözün aydın darısı bizlere inşallah
Ay evet suan hiç inanmıyorum sanki idrarda yanlismis gibi geliyoİlk zmn ole oluo saka gibi ama kalp duyunca inancaz herlde tmemen :)) insallah ognlerde yakin
Inşallah güzel haber alırsın canım benimOfff hayırlısıyla bende yarını atlatsammm.. hiçbirşey hissetmiyorum, hiç belirtim yok..dua edin kızlarr biz de güzel haberler verelim inşallah
İnşallah canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuAy canım hala saka gibi geliyo çok teşekkür ederim.allah herkese yasatsin bu mutlulugu
Bnde ole dusundum ertesi gn sabah yaptim daha da belrgin cikti hala kanda cikmaz die endisem vrdi dusun :) aslnda kesindi yani iki kere yanlmaz herlde test ama iste insan inanamio oysa mucizeler bizim icinAy evet suan hiç inanmıyorum sanki idrarda yanlismis gibi geliyo
Amin canım çok teşekkür ederim :)İnşallah canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?