- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.881
İdrar 20 günden sonra göstermiyor muİnşallah canım olumlu olur ama sen bir idrar falan yap istersen senin ki 15 günü buluyor
hımm bilemedim şimdi bu saattede kapalıdır
Ben yarın aile hekimini de aricam belki onlar test alıyordur:)
Aynen hemen aricam.gizli gizli idrar testi ş yapcam çıldırdım artıkSabah 9 da ara hemen ayyyy ben çok heyecanlandım sanki ben kan vericem
İdrar 20 günden sonra göstermiyor mu
haklısın şimdi riske atmıyım memorialde elbet biri vardır kızdım kendimeHemşirenin falan numarası yok mu arasan emin olsan ?
Aynen hemen aricam.gizli gizli idrar testi ş yapcam çıldırdım artık
yok yarın alcam test:) ille sabah mi yapmak lazım o testi ya. Diğer gün sabahi bekliceksem ohhhoEvde mı yapacaksın şimdi idrar testini ?
Valla canım negatif olurda üzülürüm diye yapmiyacam varsada bebeğime zararKızlar ya nasıl gözümüz korkmuşsa kolay kolay test gününden önce kan veremicez galiba
İnsallah canım benim beklemek zorallah yüzümüzü güldürsün, kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah.
yok yarın alcam test:) ille sabah mi yapmak lazım o testi ya. Diğer gün sabahi bekliceksem ohhho
5.günKaçıncı gün embriyosu canım ?
Valla canım negatif olurda üzülürüm diye yapmiyacam varsada bebeğime zarar
Veririm diye korkuyorum en iyisi test günü ama beklemek zor. Benim 3. Gün bitti bugün yarın 4. Gün sizler nasıl bekliyorsunuz
İnsallah canım benim beklemek zor
Senin günün ne zamandı canım 23 ekim miydiDayanıyorum çünkü üzülmek istemiyorum test günü görücem artık üzülürsem o zaman üzülcem inşallah üzülmem de
Senin günün ne zamandı canım 23 ekim miydi
yok yarın alcam test:) ille sabah mi yapmak lazım o testi ya. Diğer gün sabahi bekliceksem ohhho
Kan testini bekleyeceğim şimdi aklımı karıştırmayayım canımSen bilirsin tabi ki de bir idrar testi falan mı yapsan acaba
Kan testini bekleyeceğim şimdi aklımı karıştırmayayım canım
Ayyy insallah önce sen sonra ben güzel haberler alırız çok heycanli ve stresli beklemek yaaa. Senin 4. Günün bugün o zaman belirtilerin neydi yada var miEvet canım 23 ekim sen de 24
Benimde 20 si kizlarrr test günüm önce benAyyy insallah önce sen sonra ben güzel haberler alırız çok heycanli ve stresli beklemek yaaa. Senin 4. Günün bugün o zaman belirtilerin neydi yada var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?