- Emoji Skoru
- 1.366
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.861
Canım hayırlı olsun tedaviniz seninle ortak sıkıntımız miyon rabbim sana gönlünden geçeni nasip eder inşallah bana ümit olursun
benimki 3. Gün embriyo canım senin ki 5. Mı ayrıca transfer gunu 0 sayılıyor.
Benimde 12. Günüm olacak inşallah canım ama ben 24 ekime kadar tutacam kendimievet canım transfer gününü saymadan 21'i 9. günüm oluyor. bana verdikleri kağıtta da öyle yazmışlar. 5. güne 9. gün test 3. güne 12. gün test istiyorlar genelde.
17 ekimde kan tahlilini istediler 2 gün var dahaCanım kan vermedin mi sen 2 Ekim de olmuşsun transferi 13 gün olmuş yani ???
Benimde 12. Günüm olacak inşallah canım ama ben 24 ekime kadar tutacam kendimi
Aynen valla test vermeye korkuyoruz:)Kızlar ya nasıl gözümüz korkmuşsa kolay kolay test gününden önce kan veremicez galiba
Kızlar ya nasıl gözümüz korkmuşsa kolay kolay test gününden önce kan veremicez galiba
Canım seninki çok geç oluyor nie böyle bir şey demişler anlamadım ama bence sen git kan ver arkadaşım 12 gün olmuş işte hatta 1 gün geçmiş17 ekimde kan tahlilini istediler 2 gün var daha
eheheh öyle valla
tutabildiğimiz kadar tutalım kendimizi bakalım,
Aynen valla test vermeye korkuyoruz:)
Garanti olsun diye mi dediler acaba bazen 10.günde baktıranların olumsuz sonuç alıp gününde baktırınca olumlu sonuç aldıklarını duydum yarın gidemem zaten çalışıyorum salı günü gideceğim bu kadar bekledim 2 gün daha beklerim yeter ki olumlu haber alayımCanım seninki çok geç oluyor nie böyle bir şey demişler anlamadım ama bence sen git kan ver arkadaşım 12 gün olmuş işte hatta 1 gün geçmiş
arkadaşlar estrofemi sabah öğlen ve akşam içiyorum öğleni atlamışım napıyım yardımcı olabilirmisiniz
Unutursanız o öğünü atlayın daha sonra içmeyin diyorlardı sanki canımarkadaşlar estrofemi sabah öğlen ve akşam içiyorum öğleni atlamışım napıyım yardımcı olabilirmisiniz
bende öle hatırlıyorum,emin olamamamıştım çok saolCanım akşam iki tane alabilirsin die biliyorum çünkü bana sabah iki tane alsan da olur demişlerdi ama istersen yine de ara sor
Garanti olsun diye mi dediler acaba bazen 10.günde baktıranların olumsuz sonuç alıp gününde baktırınca olumlu sonuç aldıklarını duydum yarın gidemem zaten çalışıyorum salı günü gideceğim bu kadar bekledim 2 gün daha beklerim yeter ki olumlu haber alayım
hımm bilemedim şimdi bu saattede kapalıdırUnutursanız o öğünü atlayın daha sonra içmeyin diyorlardı sanki canım
bende öle hatırlıyorum,emin olamamamıştım çok saol
Ben yarın aile hekimini de aricam belki onlar test alıyordur:)Ne olcak bizim halimizz aahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?