2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım hayırlı olsun tedaviniz seninle ortak sıkıntımız miyon rabbim sana gönlünden geçeni nasip eder inşallah bana ümit olursun

Saol canım umarım Allah gönlümüze göre verir.hakkımızda hayırlı olsun.miyomu ne zaman aldırıcaksın? Bide miyomdan sonraki ay transfer olucak mı?

benimki 3. Gün embriyo canım senin ki 5. Mı ayrıca transfer gunu 0 sayılıyor.

evet canım transfer gününü saymadan 21'i 9. günüm oluyor. bana verdikleri kağıtta da öyle yazmışlar. 5. güne 9. gün test 3. güne 12. gün test istiyorlar genelde.

evet canım transfer gününü saymadan 21'i 9. günüm oluyor. bana verdikleri kağıtta da öyle yazmışlar. 5. güne 9. gün test 3. güne 12. gün test istiyorlar genelde.
Benimde 12. Günüm olacak inşallah canım ama ben 24 ekime kadar tutacam kendimi

Kızlar ya nasıl gözümüz korkmuşsa kolay kolay test gününden önce kan veremicez galiba

17 ekimde kan tahlilini istediler 2 gün var daha
Canım seninki çok geç oluyor nie böyle bir şey demişler anlamadım ama bence sen git kan ver arkadaşım 12 gün olmuş işte hatta 1 gün geçmiş

arkadaşlar estrofemi sabah öğlen ve akşam içiyorum öğleni atlamışım napıyım yardımcı olabilirmisiniz

Canım seninki çok geç oluyor nie böyle bir şey demişler anlamadım ama bence sen git kan ver arkadaşım 12 gün olmuş işte hatta 1 gün geçmiş
Garanti olsun diye mi dediler acaba bazen 10.günde baktıranların olumsuz sonuç alıp gününde baktırınca olumlu sonuç aldıklarını duydum yarın gidemem zaten çalışıyorum salı günü gideceğim bu kadar bekledim 2 gün daha beklerim yeter ki olumlu haber alayım

arkadaşlar estrofemi sabah öğlen ve akşam içiyorum öğleni atlamışım napıyım yardımcı olabilirmisiniz

Canım akşam iki tane alabilirsin die biliyorum çünkü bana sabah iki tane alsan da olur demişlerdi ama istersen yine de ara sor

İnşallah canım olumlu olur ama sen bir idrar falan yap istersen senin ki 15 günü buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…