- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.661
Bilmem duyulmassa bir hafta snra cagirck zten bni direk onbes gn snra cagrdi 1.11 de cok var dha ama beklicm napiimİnşallah canım. Haftaya gideceğim ama duyar mıyım bilmiyorum çok erken olacak 6. Hafta.
6. Ve 7. Gunleri evde idrr testi yaptm cikti 9. Gunde kanda cikti senin ? Kacinci gun embriosu snnkaçıncı gun test yaptın canım.
5. Gün embriyosu benimde canım. Test yapmaya korkuyorum valla.carsamba test günüm. Pazartesi 10. Gunum oluyo yapsam mı acaba diyorum6. Ve 7. Gunleri evde idrr testi yaptm cikti 9. Gunde kanda cikti senin ? Kacinci gun embriosu snn
Genelde 5. Gun emriolari en kotu 7. Gnde silikte olsa cikior ama cikmayan da vr tabi karr snn cnm bilemiorm5. Gün embriyosu benimde canım. Test yapmaya korkuyorum valla.carsamba test günüm. Pazartesi 10. Gunum oluyo yapsam mı acaba diyorum
Burda biri yapmış 9. Gün çıkmamış öyle olunca bende geri adım attım.Genelde 5. Gun emriolari en kotu 7. Gnde silikte olsa cikior ama cikmayan da vr tabi karr snn cnm bilemiorm
Cnm oleleride vr tbi yapip cikmayanda vr 3. Gun cikani okudum bn yani o kisidn kisiye deisio ama cogu 7. Gunde ckior morlm bozlr cikmassa diosan bekle bnde ck karrszdm ama sonra morlmi ne ckarsa cksin bzmucm dedm baktm bu kacinci denemen yasin kac ?Burda biri yapmış 9. Gün çıkmamış öyle olunca bende geri adım attım.of keşke biraz cesaretin olsa da baksam
27 yaşım ilk denemem canım. Ay inşallah benimki de çıkar pazartesi test vericem.insallah çıkarCnm oleleride vr tbi yapip cikmayanda vr 3. Gun cikani okudum bn yani o kisidn kisiye deisio ama cogu 7. Gunde ckior morlm bozlr cikmassa diosan bekle bnde ck karrszdm ama sonra morlmi ne ckarsa cksin bzmucm dedm baktm bu kacinci denemen yasin kac ?
Pazartesi kan vereceksen bekle cnm cok az kalmis zten bosuna sitres yapma bnm iki negatif oldu idrrda cikmadi onlr bu 3. Cok skur oldu insallah snn ilkte olr27 yaşım ilk denemem canım. Ay inşallah benimki de çıkar pazartesi test vericem.insallah çıkar
Hayır ama Gazi NovaFertilde yaptırıp hamile kalan o kadar tanıdığım vardı ki dedim Gaziantep beni çağırıyor
Kızlar selam:) Benim de bugün transferim yapıldı. 2.denememiz 5.gün embriyosu transfer edildi. Tuvalete gitmeye korkuyorum ya 10 gün böyle nasıl geçicek?
Yaa gerçekten miii şuan daha bi yakın hissettim kendimi sana. Senin ilk denemen mi?İnşallah bizim ki de olumlu olur arkadaşım bende orda yaptırdım novada
SlmKızlar selam:) Benim de bugün transferim yapıldı. 2.denememiz 5.gün embriyosu transfer edildi. Tuvalete gitmeye korkuyorum ya 10 gün böyle nasıl geçicek?
Yaa gerçekten miii şuan daha bi yakın hissettim kendimi sana. Senin ilk denemen mi?
Canim ben 375 vurunuyordum. Hic dert etme sen dozunuİnşallah canım inşallah. Oldukça yüksek bir doz inşallah dahada artırmaya gerek kalmaz
Yan etki yapıyor mu bu iğne? Saat 6da ilk defa vurdum. Sanki başım dönüyo midem bulanıyo olabilir mi böyle bir şey ?Canim ben 375 vurunuyordum. Hic dert etme sen dozunu
Benimde ilk denemem. Yaşım 24. Senin yaşın kaç?Evet canım ilk denemem senin peki ? Yaş kaç ?
Ay canım ilk 3 gün afedersin buyugumu yapmadim korkudan:) ama sonra alisiyosun. Ikinmadan yapman lazım. Suan dikkatli bi şekilde hayatıma devam ediyorum iş yapmadan ağır kaldırmadan falan:) stres yapma fazlaKızlar selam:) Benim de bugün transferim yapıldı. 2.denememiz 5.gün embriyosu transfer edildi. Tuvalete gitmeye korkuyorum ya 10 gün böyle nasıl geçicek?
Kızlar bende bugün başladım 300 dozla başlattı doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?