- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.641
Evet canım aynı gün benim test tarihim ayın 20 si ama ben dayanamicam sanırım
Kacinci gün embriyosuydu benim 5Canım bana da 23 ekim dediler
Peki diyelim tuttu bebişler (inşallahhhhh, hepimizinkiler tutarr ) test yaptığım zaman kaç haftalık olmuş olacaklar? 6. Gün blast embriyolar transfer edildi, test tarihimin üzerine kaç gün eklemem lazım onu merak ediyorumBana 15 gün sonra test yap dedi doktor ama test tarihi 12 gün sonrası yaziyodu canim
ara ara kasiklarim ağrıyo ama geciyo bi de belim ağrıyo göğüs ağrısı devam ediyo ama ilaçlardan diyorum benRavza sende bir belirti var mı ?
15 gün ekliyomussun canım. Yukarda arbedeli yazmış bak onlara.Peki diyelim tuttu bebişler (inşallahhhhh, hepimizinkiler tutarr ) test yaptığım zaman kaç haftalık olmuş olacaklar? 6. Gün blast embriyolar transfer edildi, test tarihimin üzerine kaç gün eklemem lazım onu merak ediyorum
15 gün ekliyomussun canım. Yukarda arbedeli yazmış bak onlara.
Tşkler canım
canm insalla tutarKacinci gün embriyosuydu benim 5
Sağol canım ikimiz güzel haberler veririz inşallahbende kendimce gün arttirmaya çalışıyorum galiba :) hayirli olsun canim insallah tutar
Canım erken yaptirmissin. Yükselir insallh içini ferah tutArkadaşlar lütfen bana yarıdmcı olurmusunuz 9. Günüm hcg değerim 0.5 cktı kanda dayanamadim gittim acilden test yaptirdim dokdor katlanması gerek daha bunun pazartesiye kadar ddi dha düsük dedi sizdede bukdt düsük cikan varmiii??? Canimsiniz smdıden teskkürler
Transferin 15. Günü yoğun oldu. Öncesinde lekelenme vardı canım. İğne oluyorum. Kalp atışını duyarım inşallah.Amin cnm insallah kanaman ne zmn basladi
Evet ilk denemem. İnşallah hamile kalırım ve son olur.İlk denemeniz mı?
Bgun bnm transferimin 11. Gunu insallah bende olmaz kimsede olmasn insallahTransferin 15. Günü yoğun oldu. Öncesinde lekelenme vardı canım. İğne oluyorum. Kalp atışını duyarım inşallah.
Evet ilk denemem. İnşallah hamile kalırım ve son olur.
Inşallah canım hepimizin tutar inşallah dua edelim bol bolCanm ins
canm insalla tutar
Hayır ama Gazi NovaFertilde yaptırıp hamile kalan o kadar tanıdığım vardı ki dedim Gaziantep beni çağırıyorİnşallah gaziantep te mı yaşıyorsun
kaçıncı gun test yaptın canım.Bgun bnm transferimin 11. Gunu insallah bende olmaz kimsede olmasn insallah
Duyarsin Rabbimin izniyle aldnmi randevu
İnşallah canım. Haftaya gideceğim ama duyar mıyım bilmiyorum çok erken olacak 6. Hafta.Bgun bnm transferimin 11. Gunu insallah bende olmaz kimsede olmasn insallah
Duyarsin Rabbimin izniyle aldnmi randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?