2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

nasıl yani transfer gününden 15 gün öncesi mi sayılıyor. O nasıl oluyo
Aynen mesela bnm 3 u idi transfer ertesi gn bir sayiliyor 9. Gunu bn baktirdim 15 gunde eklicm 24 gunluk yapior ama 9 ay on gun olayi oldugu icin son adetten sayilio normal hamileler gibi yani bnm son adetm 14u sayilior bgun tm bir aylk

Amin canım inşallah beklemek çok zor vala bir aydır iğne kullandım zaman geçti ama en son bu aşamada zaman geçmiyor resmen bugün transferin 4. Günü ne zaman test yapsam bilemedim
Ben daha baslamadim ins umut olursunuz bu sayfa bana cok umut oldu aslinda korkularimi yendim ama icimdeki o olumsuzu sizden gelen pozitif hbr ile azaltiyorum ins seninde pozitif olur cnm buraya mutlaka bildir sonucu

23 ekim dediler canım bana.
Gönlüm diyor git erken ver kanı ama bir yanım da eğer yoksa çok üzülürsün diyor o yüzden de gününde veririm heralde tabi aksi olmazsa canım :işsiz:
Ay canım aynen benimde böyle bi gidip test veresim geliyo ama dur diyorum. Senin daha varmış canım bekle bence.ben pazartesi kafaya koydum ama bakalım:) 10. Günüm oluyo pazartesi çıkar her halde sonuç ama ya çıkmazsa diye de korkuyorum işte:(

Ay canım aynen benimde böyle bi gidip test veresim geliyo ama dur diyorum. Senin daha varmış canım bekle bence.ben pazartesi kafaya koydum ama bakalım:) 10. Günüm oluyo pazartesi çıkar her halde sonuç ama ya çıkmazsa diye de korkuyorum işte:KK43:

İşte aynı korku bende de var canım ya o yüzden bekleyeyim diyorum sen de bekle istersen varsa zaten çıkacak kanda :dua:

Ay kızlar bugün rüyamda doğum yaptım .4 aylıkken doğurmuş um guya ama çocuk hiç yeni doğmuş gibi filan değil en az 5 aylık gibi kap kara bir çocuk :KK66:) ilk gün çocuğu hiç emzirmedim . Çocuk hiç ağlamıyor filan . İkinci gün çocuğu emzirdim sol tarafı aldı sağı almadı. Ablam da diyor oh ne güzel 4 ay hamile kaldın hemen doğurdun diyor :KK66: sabah kalktığımda kendimi bir değişik hissettim .
Hayır olsun inşallah canım. :) bebisli ruyalar çok mutlu ediyor insani

Kızlar merhaba yazamamıştım ne zamandır misafir vs.olumlu sonuç alan arkadaşlar tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah❤️ Sonucu negatif olan arkadaşlar dualarımda sizinleİnşallah bu zor günlerimiz geride kaldın Allah hepimizin kucağını doldursun.ben bugun adet oldum miyomu aldırdıktan sona doğum kontrol hapına başlamıştım o bitti yarın estrofem içmeye başlıcam.27 sinde progesteron testi ve kontrol eger doktor tamam derse jel kullanmaya başlıcam ve Allah nasip ederse 2 kasımda transfer olacak.ilaçlarla birlikte bi heyecanda başladı bende.bide 30 ekimde proluton depot iğne yaptırcam ama niye bilmiorum.transfer öncesinde birazda kilo verdim 63 kilodan 58 kiloya düştüm.dikkat ettim yediklerime biraz.sağlıklı şeylerden bol yiyip ekmek vs yememeye başladım.ayy cok uzattım dimiAma aklımda sürekli dönen düşünceleri burada size yazınca rahatlıyorum.umarım herşey gönlümüze göre olur.
Canım hayırlı olsun tedaviniz seninle ortak sıkıntımız miyon rabbim sana gönlünden geçeni nasip eder inşallah bana ümit olursun

Back