- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.621
Maşallah maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba kızlar bende dün keseyi gördüm
@trkaslan7914 çok geç canım kaptim şifayı valla oksurmekten yoruldum . Faranjit olmuşum .
Aa çok ilginç ben koyulduğu günden itibaren sayarlar diye dusunuyodumEvet cnm yani son adetinden itibaren sayablrsin zaten kesinlik ultrasonda belli olck
Benim de bugün 8. Gün transferden sonraki , sabah çok erken kan vermiştim 11,49 çıktı , 3. Gün embriyosu benim , inş artar kafam çok karıştı ama buna da şükür ....
Inşallah canım. Benim şafak az kaldı hehehe siz bekleyin :)İşte aynı korku bende de var canım ya o yüzden bekleyeyim diyorum sen de bekle istersen varsa zaten çıkacak kanda
Inşallah canım. Benim şafak az kaldı hehehe siz bekleyin :)
Amin allah razı olsun ... isteyen herkese nasip etsinCanım erken yapmışsın maşallah sonuç pozitif allah tamamına erdirsin inşallah
Tebrik ederim
Yok cnm adetten sayilir gibi sayilior assa yukri zaten 5. Gun embriosu 5 gun ordan birde 9 ay on gunun onon gunu eklenior o seklde hesaplaniorAa çok ilginç ben koyulduğu günden itibaren sayarlar diye dusunuyodum
Aynen hala mutlu hissediyorum kendimiHayır olsun inşallah canım. :) bebisli ruyalar çok mutlu ediyor insani
Teşekkür ederim masalcım aminn inşallahHayırlı olsun çiğdem inşallah bol kaliteli yumoşların olur
inşallah arka arkaya pozitifi alacağız:)Biz de arkandan geleceğiz
Sağol canımHayırlı olsun canım tedavin
Teşekkür ederim canım inşallah:)Inşallah stres yapma yumurtaları hiç düşünme normal hayatına bak. :)
himm öğrenmiş oldum canım çok saolYok cnm adetten sayilir gibi sayilior assa yukri zaten 5. Gun embriosu 5 gun ordan birde 9 ay on gunun onon gunu eklenior o seklde hesaplanior
Bana 15 gün sonra test yap dedi doktor ama test tarihi 12 gün sonrası yaziyodu canimKızlar blast tuttuğu zaman üzerine kaç gün eklemek lazım? 12. Gün test istedi dr. Blastta da 15 gün mü ekleniyor üzerine? Kafam karıstıı
inşallah arka arkaya pozitifi alacağız:)
Evet canım aynı gün benim test tarihim ayın 20 si ama ben dayanamicam sanırımMerhaba canım benim de 4 günüm aynı gün yapılmış
Evet canım aynı gün benim test tarihim ayın 20 si ama ben dayanamicam sanırım
Inşallah canım haber ederim sonucu hiç korkma vala o dönem rahattım ben fazlasıyla şimdi daha stresliBen daha baslamadim ins umut olursunuz bu sayfa bana cok umut oldu aslinda korkularimi yendim ama icimdeki o olumsuzu sizden gelen pozitif hbr ile azaltiyorum ins seninde pozitif olur cnm buraya mutlaka bildir sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?