2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

R ravzaaaaa cnm bende konyada yasiyorum bende ilk defa baslayacam ins selcuklu tip da aysegul kebapcilara gidiyorum ali acar bende cok duyuyorum ama randevu alamiyom diye baslamadin ona yas kac sorun neydi sizde peki
Yaşım 31 sorunumuz yok 5 yıllık evliyim olmadi çocuğumuz bu ikinci denemem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizde yas kaç sorun nedir

Inşallah inşallah amiiin. Sen ne zamn test vereceksin :)

23 ekim dediler canım bana.
Gönlüm diyor git erken ver kanı ama bir yanım da eğer yoksa çok üzülürsün diyor o yüzden de gününde veririm heralde tabi aksi olmazsa canım :işsiz:

Yaşım 31 sorunumuz yok 5 yıllık evliyim olmadi çocuğumuz bu ikinci denemem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizde yas kaç sorun nedir
Yas 29 bizde de sadece morfoloji sorunu var 2.5 yildir istiyoz ama olmadi iki kere klomen iki kere asilama oldu hep negatif simdi tup bebek deneyecez ins olur bu sefer nasip eder rabbim isteyen herkese versin bizlerede versin allahim

Ay kızlar bugün rüyamda doğum yaptım .4 aylıkken doğurmuş um guya ama çocuk hiç yeni doğmuş gibi filan değil en az 5 aylık gibi kap kara bir çocuk ;)) ilk gün çocuğu hiç emzirmedim . Çocuk hiç ağlamıyor filan . İkinci gün çocuğu emzirdim sol tarafı aldı sağı almadı. Ablam da diyor oh ne güzel 4 ay hamile kaldın hemen doğurdun diyor ;) sabah kalktığımda kendimi bir değişik hissettim .

Yas 29 bizde de sadece morfoloji sorunu var 2.5 yildir istiyoz ama olmadi iki kere klomen iki kere asilama oldu hep negatif simdi tup bebek deneyecez ins olur bu sefer nasip eder rabbim isteyen herkese versin bizlerede versin allahim
Amin canım inşallah beklemek çok zor vala bir aydır iğne kullandım zaman geçti ama en son bu aşamada zaman geçmiyor resmen bugün transferin 4. Günü ne zaman test yapsam bilemedim

Ay kızlar bugün rüyamda doğum yaptım .4 aylıkken doğurmuş um guya ama çocuk hiç yeni doğmuş gibi filan değil en az 5 aylık gibi kap kara bir çocuk :KK66:) ilk gün çocuğu hiç emzirmedim . Çocuk hiç ağlamıyor filan . İkinci gün çocuğu emzirdim sol tarafı aldı sağı almadı. Ablam da diyor oh ne güzel 4 ay hamile kaldın hemen doğurdun diyor :KK66: sabah kalktığımda kendimi bir değişik hissettim .

:KK36: Allah ım hayırlara vesile etsin canım bende gelinlik gördüm ne alakaysa :-)

Amin canım inşallah beklemek çok zor vala bir aydır iğne kullandım zaman geçti ama en son bu aşamada zaman geçmiyor resmen bugün transferin 4. Günü ne zaman test yapsam bilemedim

Merhaba canım benim de 4 günüm aynı gün yapılmış:KK48:

Zeyneptanemm Zeyneptanemm naptin
Gectimi bulantıların
Dün bi yerde okudum
Beyaz leblebi haşlanmış makarna ve ekmek
Mide bulantısını biraz olsun alırmış

Ay canım sorma bulantılar beni bitirdi istifra ettikten sorma midem acayip yanıyor bulantısı geçtim o yanma çok kotu iki büklüm duruyorum sanki yaraya tuz basıyorlar.çok zormus bu mide yanması ilerleyen aylarda çoğalırmış rabbim yardımcımız olsun

Back