- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
- #7.581
Transferden once 15 eklenio cnm :))Evet canım bir de bu gebelik hesaplamasını Neye göre yapyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden once 15 eklenio cnm :))Evet canım bir de bu gebelik hesaplamasını Neye göre yapyon
Yani benim transferim 2 ekim kaç oluyor anlamadım canım kusura bakmaTransferden once 15 eklenio cnm :))
nasıl yani transfer gününden 15 gün öncesi mi sayılıyor. O nasıl oluyoTransferden once 15 eklenio cnm :))
Tedavi dosyami da olusturdum herşeyi saklicam:) zorlu bi süreçti.bide buyuyunce ona onu dondurucudan cikarttigimizi anlatcamçözdükten sonra kullandık seni dicem :)
Amin canım kanamam var çok geriyor insanı. Sen yaşamazsın inşallah.Saglikli olsnda bnm derdim o tek cift farketmez icim rhatladi saol cnm Rabbim bagislasin![]()
Hey maşallah ... darısı bizlere inş5.gün embriyosu canım
9.gün 60
11.gün 84 (dr kimyasal demişti)
14.gün 224
20.gün 3032
Allahtan umudu kesmememi gerektiğini öğrendim, çok şükür, sagol canım
Yaşım 31 sorunumuz yok 5 yıllık evliyim olmadi çocuğumuz bu ikinci denemem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizde yas kaç sorun nedir
Inşallah inşallah amiiin. Sen ne zamn test vereceksin :)
Yas 29 bizde de sadece morfoloji sorunu var 2.5 yildir istiyoz ama olmadi iki kere klomen iki kere asilama oldu hep negatif simdi tup bebek deneyecez ins olur bu sefer nasip eder rabbim isteyen herkese versin bizlerede versin allahimYaşım 31 sorunumuz yok 5 yıllık evliyim olmadi çocuğumuz bu ikinci denemem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sizde yas kaç sorun nedir
Amin canım inşallah beklemek çok zor vala bir aydır iğne kullandım zaman geçti ama en son bu aşamada zaman geçmiyor resmen bugün transferin 4. Günü ne zaman test yapsam bilemedimYas 29 bizde de sadece morfoloji sorunu var 2.5 yildir istiyoz ama olmadi iki kere klomen iki kere asilama oldu hep negatif simdi tup bebek deneyecez ins olur bu sefer nasip eder rabbim isteyen herkese versin bizlerede versin allahim
Ay kızlar bugün rüyamda doğum yaptım .4 aylıkken doğurmuş um guya ama çocuk hiç yeni doğmuş gibi filan değil en az 5 aylık gibi kap kara bir çocuk) ilk gün çocuğu hiç emzirmedim . Çocuk hiç ağlamıyor filan . İkinci gün çocuğu emzirdim sol tarafı aldı sağı almadı. Ablam da diyor oh ne güzel 4 ay hamile kaldın hemen doğurdun diyor
sabah kalktığımda kendimi bir değişik hissettim .
Amin canım inşallah beklemek çok zor vala bir aydır iğne kullandım zaman geçti ama en son bu aşamada zaman geçmiyor resmen bugün transferin 4. Günü ne zaman test yapsam bilemedim
Zeyneptanemm naptin
Gectimi bulantıların
Dün bi yerde okudum
Beyaz leblebi haşlanmış makarna ve ekmek
Mide bulantısını biraz olsun alırmış
Kızlar transferin olduğu günü sayıyor musunuz.yoksa ertesi gün 1. Gün diye mi sayiyosunuz
Ertesi gün 1. Gün sayılır canımbenim transfer gününüde saydılar canım
benim sayılıyor dediler ona gore tahlil gününü vermişlerdi canım.doktordan doktora değişebilirErtesi gün 1. Gün sayılır canım
Amin cnm insallah kanaman ne zmn basladiAmin canım kanamam var çok geriyor insanı. Sen yaşamazsın inşallah.