- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.521
Ahh canım inşallah bebişler sıkı sıkı tutunmustur banadarısı basımıza Ya aslında herseyi biliyorum , şu an belirti olmaması da çok normal diyor makalelerde yazılanlar ama tecrübeli arkadaslardan bunu duymak insanı daha da rahatlatıyor çünkü işin sonunda “ya tutmadıysa” sorusu ağır basıyor. İlk defa 4. De yüksek değerle hamileliği görmüştük ama sevincimiz kısa sürmüştü. Şimdi de ilk defa hiç belirti yok. Bu belki iyiye işarettir bilmiyorum ama korkuyorum. Umudum tükeniyor Allah senin de sağlıkla hamileliğini geçirip kucağına almanı nasip etsin inş.
Baya çoğaldı canım kasım transferleri:) rabbim yardımcımız olsun kızlar. göbüşlerimiz dolsun inş.
Hepsi Konya'da mı?Benim 3. Olacak ilki novafetilde 2. Ve 3. Kızılayda.
Canım benim de 8.Gün. Ben pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum. Idrar için çok erken bence. Normalde bile adet geçince ıdrarda cikiyorKızlar transferin 8. Günü ama idrar testi negatif çıktı.acaba hala mı erken test yapma için
Transferi tutan arkadaşla
Canım ikizdir belki :)Arkadaslar merhaba
2. Kani da verdim
2 embriyo konulmustu
1. 149
2. 456
3 kat artmis bu sekilde olan duyan goren varmi durumum nedir acaba anlayan varmi :/
(Aynen saatte ayni hastanede verdim)
Bebisim ohhhh ne guzel yapmissin kilo olayini. 2 kasimda saat kacta aceba benimde 2 kasimda saat 13:00 de muayenem var. Belki karsilasirsak bir merhaba demek isterim.Kızlar merhaba yazamamıştım ne zamandır misafir vs.olumlu sonuç alan arkadaşlar tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallahSonucu negatif olan arkadaşlar dualarımda sizinleİnşallah bu zor günlerimiz geride kaldın Allah hepimizin kucağını doldursun.ben bugun adet oldum miyomu aldırdıktan sona doğum kontrol hapına başlamıştım o bitti yarın estrofem içmeye başlıcam.27 sinde progesteron testi ve kontrol eger doktor tamam derse jel kullanmaya başlıcam ve Allah nasip ederse 2 kasımda transfer olacak.ilaçlarla birlikte bi heyecanda başladı bende.bide 30 ekimde proluton depot iğne yaptırcam ama niye bilmiorum.transfer öncesinde birazda kilo verdim 63 kilodan 58 kiloya düştüm.dikkat ettim yediklerime biraz.sağlıklı şeylerden bol yiyip ekmek vs yememeye başladım.ayy cok uzattım dimiAma aklımda sürekli dönen düşünceleri burada size yazınca rahatlıyorum.umarım herşey gönlümüze göre olur.
Ama ikizde 4 kat artior bnm 3 :))) illa hersym cesit olck bnde herkes gibi siradan olsam catlarm :)))Canım ikizdir belki :)
Valla ben burda 2 kat artışla bile ikiz olanı gördüm haberin olsun :)Ama ikizde 4 kat artior bnm 3 :))) illa hersym cesit olck bnde herkes gibi siradan olsam catlarm :)))
Hayirlisi insallah ya snle degerlermz ck yakin oyuzden kismet diyelim saglikli hayirli olsnda bir iki kiz erkek onemli deil :)) cok skur dr iyi dedi bakalm 1.11 de ultrasondan bakilacakValla ben burda 2 kat artışla bile ikiz olanı gördüm haberin olsun :)
Ama ikizde 4 kat artior bnm 3 :))) illa hersym cesit olck bnde herkes gibi siradan olsam catlarm :)))
Yok cnm 3. De tuttuCanım ilk denemen miydi senin ?
Canım bende 2 kese göründe. Değerlerimi yazayım sanaAma ikizde 4 kat artior bnm 3 :))) illa hersym cesit olck bnde herkes gibi siradan olsam catlarm :)))
Rabbim bagislasn cnm ama snnkiler hemen hemen hep iki kat artis vr bnm uc kat herlde dis gebelk flan deildir ole olsa dr solerdi herlde ne bilim ya off offffCanım bende 2 kese göründe. Değerlerimi yazayım sana
119 -231-497-1031
Yani bence çok da onunla ilgili değil
Kahkaja attım ya.:)) çok hoşsun yaaaRabbim bagislasn cnm ama snnkiler hemen hemen hep iki kat artis vr bnm uc kat herlde dis gebelk flan deildir ole olsa dr solerdi herlde ne bilim ya off offff
Not: simdi caktim ana iki kese yani ikiz aynen demekki heran hersy olablir tebrkler cnm
Heheheh hep gulecegiz artik insallah cnm moraller tavan olsun hep yeter bekledigmz cok sukur bugunlerimize.Kahkaja attım ya.:)) çok hoşsun yaaa
son anda anladı ikiz olduğunu :))) anaaa ili kese ikiz :)))
Hepsi Konya'da mı?
Transfer tarihiniz ne zamandıHeheheh hep gulecegiz artik insallah cnm moraller tavan olsun hep yeter bekledigmz cok sukur bugunlerimize.
:))))) Rabbim bagislasn minnoslar tatlisler tskler cnm o snn hoslugn :))
03.10. İdiTransfer tarihiniz ne zamandı
İkiz belki de..Hayırlı uğurlu olsun..Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin innnşallah..Arkadaslar merhaba
2. Kani da verdim
2 embriyo konulmustu
1. 149
2. 456
3 kat artmis bu sekilde olan duyan goren varmi durumum nedir acaba anlayan varmi :/
(Aynen saatte ayni hastanede verdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?