2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah bebişlerin seninledir ve üzüntülerin artık mutluluğa döner Peki doktor genetik test istemedi mi 4 kere pozitifi görüp sonra olmayınca?

Arkadaslar merhaba
2. Kani da verdim
2 embriyo konulmustu
1. 149
2. 456
3 kat artmis bu sekilde olan duyan goren varmi durumum nedir acaba anlayan varmi :/
(Aynen saatte ayni hastanede verdim)

Bebisim ohhhh ne guzel yapmissin kilo olayini. 2 kasimda saat kacta aceba benimde 2 kasimda saat 13:00 de muayenem var. Belki karsilasirsak bir merhaba demek isterim.

Valla ben burda 2 kat artışla bile ikiz olanı gördüm haberin olsun :)
Hayirlisi insallah ya snle degerlermz ck yakin oyuzden kismet diyelim saglikli hayirli olsnda bir iki kiz erkek onemli deil :)) cok skur dr iyi dedi bakalm 1.11 de ultrasondan bakilacak

Canım bende 2 kese göründe. Değerlerimi yazayım sana
119 -231-497-1031
Yani bence çok da onunla ilgili değil
Rabbim bagislasn cnm ama snnkiler hemen hemen hep iki kat artis vr bnm uc kat herlde dis gebelk flan deildir ole olsa dr solerdi herlde ne bilim ya off offff
Not: simdi caktim ana iki kese yani ikiz aynen demekki heran hersy olablir tebrkler cnm

Rabbim bagislasn cnm ama snnkiler hemen hemen hep iki kat artis vr bnm uc kat herlde dis gebelk flan deildir ole olsa dr solerdi herlde ne bilim ya off offff
Not: simdi caktim ana iki kese yani ikiz aynen demekki heran hersy olablir tebrkler cnm
Kahkaja attım ya.:)) çok hoşsun yaaa
son anda anladı ikiz olduğunu :))) anaaa ili kese ikiz :)))

Kahkaja attım ya.:)) çok hoşsun yaaa
son anda anladı ikiz olduğunu :))) anaaa ili kese ikiz :)))
Heheheh hep gulecegiz artik insallah cnm moraller tavan olsun hep yeter bekledigmz cok sukur bugunlerimize.
:))))) Rabbim bagislasn minnoslar tatlisler tskler cnm o snn hoslugn :))

Arkadaslar merhaba
2. Kani da verdim
2 embriyo konulmustu
1. 149
2. 456
3 kat artmis bu sekilde olan duyan goren varmi durumum nedir acaba anlayan varmi :/
(Aynen saatte ayni hastanede verdim)
İkiz belki de..Hayırlı uğurlu olsun..Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin innnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…