- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.381
Arkadaşlar merhaba, bugün OPU'm vardı. Biraz gergindim ama iyi geçti çok şükür. Kaliteli 8 yumurta toplanmış yarın haber verecekler kaçı döllenmiş. Haftaya iki tanesi transfer edilecek başka kaliteli kalırsa donduralım dedi doktorum. Çok heyacanlıyım şimdiden...
Gonal F 150 kullandım 13 yumurta gözüküyordu kontrollerde ama en kaliteli 8 tanesini seçmişlerCok güzel insallah hepsi sağlıklı embriyo olarak geri döner:)
Kaçtık igne dozu kullanmıştın?
ne güzel canım inş ikisinide sağlıklı şekılde kucagına alırsınAekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Bi de proluton depot iğne verdi haftada 1 yaptıracakmışım 20. Haftaya kadar
Jele ve folik asite devam.
Kalp atışı ile ilgili ne o birşey dedi ne bemim aklıma sormak geldi
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)
Biraz yürüyüş yapmıştım canım hafif yavaş yavaş birşey olmaz değil mi
Teşekkürler:)Tamamdir canim
Haha basarilar sanada :))
Ayy hayırlı olsun canım. Ben o kadar istedim ki ikizi. Ama doktoru ikna edemedim :) sağlıkla kucağına alırsın insallahKızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
2 gün önce bademciklerim sismisti. Süt içerek düzeldi şükür. Aman ilaç da kullanamicaz çok dikkat etmemiz lazimözelikle hamiş anneler sakın grip olmayın griplilerden anne terliği hızı ile kaçın salgın var mahvediyor bildiğiniz yorgan döşek yatasınız sonra :)
Kelle paca neye iyi geliyormus @anneveoglusu
Transferi tutan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne içtiniz anlatırsanız çok mutlu olurum
R rune @Paradise82 @xra221 @sewils88Zeyneptanemm @Limon agacim ve diğer hamiş kızlar
Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sekerimAekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)
bize de saka suyu tavsiye etti Dr piyasa da en yüksek o onu içiyoruz@anneveoglusu bizimle o kağıdı paylasabilir misin canim sakincasi yoksa :)
Herkes yazmış zaten şimdi gördüm:))
Ben Pınar su iciyorum ph indan dolayi
Baska hamgi sularin ph i yuksek bilen var mi?
Doğru canm çok teşekkür ederim..tabiki onunda sperm bu süreçte embriyonun kalitesini tayin edecek hususlardan biri
Çok sağol cancan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Transferin 23. Günü keseler göründü. Ama birinin besin kesesi o zaman görünmemişti. Bugün 26. Günü iki kese de yerleşmiş artık.Canım çok sevindim ikiz çocuk zor ama sen mutlu neşeli buyutursun biliyom ben seni sen keseyi görmeye transferin kaçıncı günü gördün
Dua ediyorum inanın hepinize :)Ağzından bal damlıyo cnmhamilesiniz siz bize bol bol dua edin
Canımm hadi hayırlı olsunn ikizlerinn senden gelecek haberi çok merak ediyordum çok mutlu oldum:))Aekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Sağol canım benim darısı sana inşallah. Şeker başta olmak üzere herşeye dikkat etmem gerek. Zira şuan 87 kiloyım malesef. Keşke bendeki mevcut stokları kullanarak gelişse bizim sıpalar da doğuma bu kiloyla girsem ne güzel olurdune güzel canım inş ikisinide sağlıklı şekılde kucagına alırsın
kendıne dikkat et, şekerini dengede tutman lazım :))
Çok sağol canım. Selin senin test ne zaman? Testten sonra mı döneceksin işe?Canımm hadi hayırlı olsunn ikizlerinn senden gelecek haberi çok merak ediyordum çok mutlu oldum:))
Test Çarşamba ama senin gibi 1 gün önce veresim var:)))) bugün dönüyorum Urfa’ya canm pazartesi başlıyorum işe . Nerdeyse hep yattım dinlendim bi iğneye gittim sağlık ocağınA . Kısmetimde varsa tutunmuştur bana inşallah diyerek hayata devam edicem:)Çok sağol canım. Selin senin test ne zaman? Testten sonra mı döneceksin işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?