2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet benim dondurmaya müsait embriyo kalmadı zaten çok zor valla beklemek buraya giriyorum en azından benimle beraber bekleyen ne çok insan var dertdas oldugum ne çok kişi var

Aynen canım insan sohbet edince iyi geliyor çünkü hepimiz aynı şeyi bekliyoruz

Amin inşaallah
Amin insallah Canım.evet gerçekten işimiz zor.

Kızlar bisi sorcam bu crinone jel kaşıntı yapiyo mu sizde de bende yapiyo mantar falan olduysa etkiler mi acaba

Canım stres yapma benim yumurta rezervi mde azalma var ilk iki tüp bebekte sadece birer tane yumurta oldu onunla transfere gittik olmadı 3.tup bebekte ıgneye basladigimda 3 folikül vardı 5.gün kontrolünde 2 ye düştü 8.gün kontrolüm de 1 tane folikül görüldü Dr isterseniz tedaviyi iptal edelim dendi ben etmedim ben hep bir taneyle transfere gittim dedim iyiki iptal ettirmeyi 10.gün kontrolüm de Prof girdi diğer doktorun göremediği 3 tane daha gördü ama 2 tane folikül 12 mm dedi yumurta cikmazmis Rabbimin işi ya 4 Dude dolu çıktı hepsi dollendi 2 si 3 gün transfer edildi ikiside tuttu ama boş gebelik geçirdim şimdi beklemedeyim 2 tane dondurulmus var transferi bekliyorum yani ALLAH tan umut kesilmez sen bol bol dua et canım ben öyle yaptim hemşireler bile şaşırdı ne dua ettin de kabul oldu diye Rabbim büyük yani kesinlikle pes etmek yok bende 36 yaşındayım umudunu yitirme hakkında hayırlı olsun kusura bakma biraz uzun oldu

Taze hamile güzel anne adayları benim size bi sorum daha var
Progestan kapsülü kullanırken ilk girişte acıyor mu kapsülü sokarken
Allahım bu soruyu nasıl usturuplu soracam diye dakikalar geçti ya anca böyle toparladim:)) lütfen bi cevap verin

Aynen acıyor artık benim bi kaç gündie , giderek artan bi acı hem de , bi de klozete beyaz beyaz sanırım kapsülün kabukları düşüyor sonradan sizde de oluyor mu bu ? Ben de en üstrıplu böyle sorabildim yaaa... sen test yapacak mısın yarın ? Ben vazgeçtim , 3. Gün embriyosu yedinci gün erken geldi bana , cumartesi yapacam ben

Canim doktorum bugün ameliyat günuymus çok yoğunMuş ve isi çıkmış gitti merkezden yarın gideceğim kese için kan 1440.
:/
Artmış değil mi ? Benim de ilacımı yaZsın diye aramıştım hasteneyi ama ameliyatta dediler , yarın görürsün keseni canım hem biraz daha büyümüş olur sabah a

Seninle tamamen aynı durumu ben yaşadım canm.Sadece benim iki embriyom var.Pgtye girecegi için havuz önerdiler.Önümüzdeki ay reglimle yeniden ignelere başlayacağız. Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..

Kız senin 3.gun embriyosuysa yapma sakin çok erken p.tesi düşünebilirsin belki:)) benimde kapsülün bi kısmı dışarı geliyor başlarda acimiyodu bugün acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…