- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.241
Evet benim dondurmaya müsait embriyo kalmadı zaten çok zor valla beklemek buraya giriyorum en azından benimle beraber bekleyen ne çok insan var dertdas oldugum ne çok kişi var
Amin insallah Canım.evet gerçekten işimiz zor.Ben de bugün kendi kendime diyorum ki keşke bir şey olsa tutunduğunu bilebilsek ahh ahh çok zor valla çok zornormal yoldan hamile kalanlar günü geçince test yapıp öğreniyorlar ne güzel biz ise bekliyoruz tutunacak mı die allah ım inşallah bizim de yüzümüzü güldürür ne diyelim
Ayy nolmus nolmus işlenmiş gıda transferde yasak mı kaçırdım mi nolmusYasaklar insanı cezbediyor canım arkadaşım ondan ne yasaklı ise canım onu istiyor ama vicdan yaptım şimdi haklısın daha dikkat etmem lazım artık
Kızlar bugün yumurta takibi için doktora gittim bugün 6. Günümdü ilaçların 300 unit gonal f kullanıyordum. Sağ yumurtalıkta 1 tane 11 bir tane 7 mm yumurta solda 11 mm yumurta bir tane var Doktor tek yumurta ile tüp bebeğe gidip gitmemeyi düşünün. Şimdi merional verdi. 150 gonal f 1 tane merional bugün yarında aynısını vur cumartesi göreyim tekrardan dedi. Ne olacak yumurtalarım neden artmadı oofffff yaaa
Kızlar bisi sorcam bu crinone jel kaşıntı yapiyo mu sizde de bende yapiyo mantar falan olduysa etkiler mi acaba
Anoooow beni mahfetti o kaç gün çektim.dr umu aradım değiştirdi.hemen o ilacı kes dedi.benide korkuttu.Kızlar bisi sorcam bu crinone jel kaşıntı yapiyo mu sizde de bende yapiyo mantar falan olduysa etkiler mi acaba
Kaşıntı mi oluyordu sizde de ben mantardan korkuyorum embriyo ya zarar verir mi diyeAnoooow beni mahfetti o kaç gün çektim.dr umu aradım değiştirdi.hemen o ilacı kes dedi.benide korkuttu.
Ayy nolmus nolmus işlenmiş gıda transferde yasak mı kaçırdım mi nolmus
Aynen acıyor artık benim bi kaç gündie , giderek artan bi acı hem de , bi de klozete beyaz beyaz sanırım kapsülün kabukları düşüyor sonradan sizde de oluyor mu bu ? Ben de en üstrıplu böyle sorabildim yaaa... sen test yapacak mısın yarın ? Ben vazgeçtim , 3. Gün embriyosu yedinci gün erken geldi bana , cumartesi yapacam benTaze hamile güzel anne adayları benim size bi sorum daha var
Progestan kapsülü kullanırken ilk girişte acıyor mu kapsülü sokarken
Allahım bu soruyu nasıl usturuplu soracam diye dakikalar geçti ya anca böyle toparladim:)) lütfen bi cevap verin
Artmış değil mi ? Benim de ilacımı yaZsın diye aramıştım hasteneyi ama ameliyatta dediler , yarın görürsün keseni canım hem biraz daha büyümüş olur sabah aCanim doktorum bugün ameliyat günuymus çok yoğunMuş ve isi çıkmış gitti merkezden yarın gideceğim kese için kan 1440.
:/
Seninle tamamen aynı durumu ben yaşadım canm.Sadece benim iki embriyom var.Pgtye girecegi için havuz önerdiler.Önümüzdeki ay reglimle yeniden ignelere başlayacağız. Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..floransa17 canim biz esimle talesemi tasiyiciyiz ikimizinde ayni kromozomu bozuk bebegimizin %25 hasta olma ihtimali vardi hemde esimin sperm sayisi azdi o yuzden mecbur 5. Gun embriyolarina pgt yapilacakti benden 12 yumurta toplandi 5. Gune 1 tane kaldi pgt ye kac tane giderse gitsin fiyat sabit o 1 taneyi pgt ye gondersek hasta gelse sil bastan bida masraf doktorumda havuz sistemini onerdi zaten bizde tup bebek fiyati transfer olmadan yarisi aliniyo bana tekrar igne baslancak opu olcak 5. Gun gelenlere bakilcak karar verilcek sanirim henuz doktorumla gorusmedim haftaya adetliyken gel konusalim dedi
Niye aklına geliyor böyle şeyler :)))
Kız senin 3.gun embriyosuysa yapma sakin çok erken p.tesi düşünebilirsin belki:)) benimde kapsülün bi kısmı dışarı geliyor başlarda acimiyodu bugün acidiAynen acıyor artık benim bi kaç gündie , giderek artan bi acı hem de , bi de klozete beyaz beyaz sanırım kapsülün kabukları düşüyor sonradan sizde de oluyor mu bu ? Ben de en üstrıplu böyle sorabildim yaaa... sen test yapacak mısın yarın ? Ben vazgeçtim , 3. Gün embriyosu yedinci gün erken geldi bana , cumartesi yapacam ben
Transfer oldun demi sen ? Ben de şaşırdım çatlatma iğnesi vermesine ben clexare kullanıyorumKızlar doktor çatlatma iğnesi verdi ama neden verdikı biliyor musunuz
Çünkü benimde aklımdan çıkmıyor ya:)))) umudumsun:))Niye aklına geliyor böyle şeyler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?