2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Stres çok etkiliyor canım stres yapma inşallah çoğalır ve sağlıklı yumurtan olur

Yuh o ne be. Sağlık ocağında devlette falan yaptırın bacım. Yazık günah ya. Pis umut tacirleri yaa

Kızlar bu duş meselesi kafama çok takiliyo. Ilık suyla duş alsamda sanki bir şey olacakmış gibi geliyo. Off iyice paranoyak mı oluyorum yoksa

Kızlar bu duş meselesi kafama çok takiliyo. Ilık suyla duş alsamda sanki bir şey olacakmış gibi geliyo. Off iyice paranoyak mı oluyorum yoksa

Biz kafayı yicez valla şunu yapsak bir şey olur mu hapşursak bir şey olur mu üç gündür hapşurmamaya çalışıyorum ne olacak bizlerin hali

Biz kafayı yicez valla şunu yapsak bir şey olur mu hapşursak bir şey olur mu üç gündür hapşurmamaya çalışıyorum ne olacak bizlerin hali
Ay şimdi hapsurdum valla :) ay bebisim vay bebisim neler cektiriyosun annisine. Gel de rahat nefes alayım. Vallahi yediğin herşeyi araştırıyorum acaba zararı var mı diye. Off

Ah canim beklemek zormus valla. Ne olacak sanki derdim ama zormuş valla. Sabredemiyorum tutundu mu acaba noluyo içerde diyesim geldi

Ben de bugün kendi kendime diyorum ki keşke bir şey olsa tutunduğunu bilebilsek ahh ahh çok zor valla çok zor normal yoldan hamile kalanlar günü geçince test yapıp öğreniyorlar ne güzel biz ise bekliyoruz tutunacak mı die allah ım inşallah bizim de yüzümüzü güldürür ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…