- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.221
Kızlar bugün yumurta takibi için doktora gittim bugün 6. Günümdü ilaçların 300 unit gonal f kullanıyordum. Sağ yumurtalıkta 1 tane 11 bir tane 7 mm yumurta solda 11 mm yumurta bir tane var Doktor tek yumurta ile tüp bebeğe gidip gitmemeyi düşünün. Şimdi merional verdi. 150 gonal f 1 tane merional bugün yarında aynısını vur cumartesi göreyim tekrardan dedi. Ne olacak yumurtalarım neden artmadı oofffff yaaa
Canim doktorum bugün ameliyat günuymus çok yoğunMuş ve isi çıkmış gitti merkezden yarın gideceğim kese için kan 1440.Keseye baktırdın mı canım
ohhh maşallah:)) afiyet olsun. ben sağlıksız ne varsa onu yiyorum bu ara:))
İnşallah canım destekleriniz için teşekkürlerStres çok etkiliyor canım stres yapma inşallah çoğalır ve sağlıklı yumurtan olur
Bizde çok kötü olduk ama toparlamaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı Buarada çok sevindimUmudum- hayırlı olsun darısı bize insallah
Yuh o ne be. Sağlık ocağında devlette falan yaptırın bacım. Yazık günah ya. Pis umut tacirleri yaaTamam canim sabah erkenden giderim kan vermeye özelde 1 saate çıkıyor sonucu yazarım buraya
Burda en düşük betahcg kan testi fiyati 100tl Acıbadem de 180 tl alt tarafı gebelik testi şok oldum ya daha 2 yıl önce 20tldi
Senin transferde 10 ekimde oldu demi canım salı günüStres çok etkiliyor canım stres yapma inşallah çoğalır ve sağlıklı yumurtan olur
Evet canım salı günü oldum sen ?Senin transferde 10 ekimde oldu demi canım salı günü
Bende salı günü oldum 5.gün transferiydi senin de mi öyleEvet canım salı günü oldum sen ?
Bende salı günü oldum 5.gün transferiydi senin de mi öyle
Kızlar bu duş meselesi kafama çok takiliyo. Ilık suyla duş alsamda sanki bir şey olacakmış gibi geliyo. Off iyice paranoyak mı oluyorum yoksa
Ay şimdi hapsurdum valla :) ay bebisim vay bebisim neler cektiriyosun annisine. Gel de rahat nefes alayım. Vallahi yediğin herşeyi araştırıyorum acaba zararı var mı diye. OffBiz kafayı yicez valla şunu yapsak bir şey olur mu hapşursak bir şey olur muüç gündür hapşurmamaya çalışıyorum ne olacak bizlerin hali
Ay şimdi hapsurdum valla :) ay bebisim vay bebisim neler cektiriyosun annisine. Gel de rahat nefes alayım. Vallahi yediğin herşeyi araştırıyorum acaba zararı var mı diye. Off
Inşallah canım. Senin kaçıncı gününAynen ya inşallah sımsıkı tutunmuşlardır
Inşallah canım. Senin kaçıncı günün
Ah canim beklemek zormus valla. Ne olacak sanki derdim ama zormuş valla. Sabredemiyorum tutundu mu acaba noluyo içerde diyesim geldiSalı günü oldum o günü sayarsak 3. Gün
Ah canim beklemek zormus valla. Ne olacak sanki derdim ama zormuş valla. Sabredemiyorum tutundu mu acaba noluyo içerde diyesim geldi
tatli yeme islenmis urunler yeme. Yeme benim guzel annem
Evet benim dondurmaya müsait embriyo kalmadı zaten çok zor valla beklemek buraya giriyorum en azından benimle beraber bekleyen ne çok insan var dertdas oldugum ne çok kişi varEvet canım peki sen toplamadan hemen sonra mı transfer oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?