- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.201
Canını sıkma tatlım Rabbime sığın minigin seninle olacak hep böyle düşündoktor sizlere transfer yapıp çıkmış canım yarın 2 ye randevum var.
kan baktırdım 1440 küsür çıktı tam ikiye katlamamış bıraz sıkıldı canım
Zaten aşılama şansımız kalmadı canım tüp bebek olacaktest günün ne zmanPelosh01
tabi canım ne demek.. ne aşamadasın.. yaş.ilk mi bu. başka çocuk var mı?Lavanta_kokusu
@garemis bir tane oğlun vardı sanıyorum inşallah Allah bi kardeş gönderir en kısa zamanda.. tekrar deneyecek misin?
@Yonca___ cım zaten antibiyotik kullandık transferden bir gün öncesine kadar .. transfer sonrası önemli..
5. günü gören yumurtayı koyup niye denemiyo da tekrar iğne vs diyo?
daha önce düşük var mıydı sende? neden genetiğe gönderdiniz? S Sabrsukurdua
Ruhudeli merhaba, başka doktor görüşü aldınız mı eğer 2-3 doktor aynı şeyi söylüyorsa dinleyin derim.. ama bana kalırsa yaş 35 ise ve spermle ilgili sıkıntı varsa tüp başarı oranı daha yüksek.. aşılama ile vakit kaybetmemek lazım..siz bilirsiniz tabi
6. de çıkmaz yapıp moralinizi bozmayınrapunzelesk
@Ucurtma avcisi 86 belirti olması güzel , iyi haber gibi geldi.. sen yine de testi 8. yap
bende 5. günden sonra hayat normale dönmüştü anlamıştım olmadığını
Zaten aşılama şansımız kalmadı canım tüp bebek olacak
Zaten aşılama şansımız kalmadı canım tüp bebek olacak
Amin canım benim zor meşakatli bir yoldayızhayırlı olsun canım tedaviniz benimde 40 yaşındayım
hayırlı olsun inşallah inşallah rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım
6.gün çok açık 7 .gün belirgindi bence itibar et bebis senle o zaman :)Ya aslında benimki belli belirsiz bi çizgi çıktı da itibar etmedim ona yarın yine yapacam:)) ben 5.gunde yaptım onda hiç bişey çıkmadıydi
Canım normal bencehep AYNI YERDE VERDİM VE HEP HEMEN HEMEN AYNI SAATLERDE canım
hesaplamalarıma göre %75-80 artmış
Canım bir yerle görüştüm herşeyi kendileri yapmak istiyor öyle dışardan kabul etmiyorlar test tahlil vs
Hayırlı olsun şimdiden inşallah her şey olumlu geçer. En azından tüp te tutma oranı daha yüksek aşılamaya göre .
Ben geçen sene aşılama yaptırdım bir kere tutmayinca direk tüp e geçtik
Bizde çok kötü olduk ama toparlamaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı Buarada çok sevindimBizde de aynı durum olmuştu . Asilama için gidiyorduk eşimin sonuçları birden çok düştü. Doktor sizi tüp bebeğe yönlendiriyorum deyince odada çok ağlamıştım. Hani tüp asilama nin bir üst evresi olunca kendimizi ümitsiz vaka gibi düşünmüştüm biran . Ama çok şükür şimdi pozitif sonuç aldım . İnşallah darısı tüm isteyenlere
Canım hiç canını sıkacak bişey yok. Hcg belli bi seviyeye geldikten sonra ikiye katlama süresi uzuyor.hep AYNI YERDE VERDİM VE HEP HEMEN HEMEN AYNI SAATLERDE canım
hesaplamalarıma göre %75-80 artmış
Yaşım 33 canım bende şuan kist var tedavim tam başlamadı yumurta rezevrim az ilk olucak ve ilk kez tüp bebek yapıcaztest günün ne zmanPelosh01
tabi canım ne demek.. ne aşamadasın.. yaş.ilk mi bu. başka çocuk var mı?Lavanta_kokusu
@garemis bir tane oğlun vardı sanıyorum inşallah Allah bi kardeş gönderir en kısa zamanda.. tekrar deneyecek misin?
@Yonca___ cım zaten antibiyotik kullandık transferden bir gün öncesine kadar .. transfer sonrası önemli..
5. günü gören yumurtayı koyup niye denemiyo da tekrar iğne vs diyo?
daha önce düşük var mıydı sende? neden genetiğe gönderdiniz? S Sabrsukurdua
Ruhudeli merhaba, başka doktor görüşü aldınız mı eğer 2-3 doktor aynı şeyi söylüyorsa dinleyin derim.. ama bana kalırsa yaş 35 ise ve spermle ilgili sıkıntı varsa tüp başarı oranı daha yüksek.. aşılama ile vakit kaybetmemek lazım..siz bilirsiniz tabi
6. de çıkmaz yapıp moralinizi bozmayınrapunzelesk
@Ucurtma avcisi 86 belirti olması güzel , iyi haber gibi geldi.. sen yine de testi 8. yap
bende 5. günden sonra hayat normale dönmüştü anlamıştım olmadığını
Yarın büyük gün canım kan vereceğim bakalım ne olacak..İnsallah oyledir canim cok sikintili bir surec gercekten Allah yardimcimiz olsun sen naptin kac gundur aklimdasin kanamalardan kendime gelip yazamadim degerin dusuktu en son doktora gittin mi
Kaçıncı gün embriyosuyduDur ben bi yapayım negatif çıkarsa siz yapmayın çünkü testin daha erken olduğunu bile bile yapıp oturup üzülüyorum ondan siz de aynısı olur size de üzülürüm 6 ekim cuma oldu bugün 6.gun bekliyoz işte
14 eyluldu canım.evet erken gördük pazartesi tekrar gidicez kalp atışı için canimKalp atisini gordun mu canim sen transferin ne zamandi senin?
O nasıl fiyat yahuTamam canim sabah erkenden giderim kan vermeye özelde 1 saate çıkıyor sonucu yazarım buraya
Burda en düşük betahcg kan testi fiyati 100tl Acıbadem de 180 tl alt tarafı gebelik testi şok oldum ya daha 2 yıl önce 20tldi
Keseye baktırdın mı canımkan testiniz hep ikiye katlayarak mı gitti?
Stres yapma canım dozunu artirirlar ilaclarinin. Insallh buyur yumurtalarınKızlar bugün yumurta takibi için doktora gittim bugün 6. Günümdü ilaçların 300 unit gonal f kullanıyordum. Sağ yumurtalıkta 1 tane 11 bir tane 7 mm yumurta solda 11 mm yumurta bir tane var Doktor tek yumurta ile tüp bebeğe gidip gitmemeyi düşünün. Şimdi merional verdi. 150 gonal f 1 tane merional bugün yarında aynısını vur cumartesi göreyim tekrardan dedi. Ne olacak yumurtalarım neden artmadı oofffff yaaa
İnşallah canım yaşımda 36 umarım büyürde toplanabilirStres yapma canım dozunu artirirlar ilaclarinin. Insallh buyur yumurtaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?