2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Zaten aşılama şansımız kalmadı canım tüp bebek olacak

Hayırlı olsun şimdiden inşallah her şey olumlu geçer. En azından tüp te tutma oranı daha yüksek aşılamaya göre .
Ben geçen sene aşılama yaptırdım bir kere tutmayinca direk tüp e geçtik

Son düzenleme:

Bizde de aynı durum olmuştu . Asilama için gidiyorduk eşimin sonuçları birden çok düştü. Doktor sizi tüp bebeğe yönlendiriyorum deyince odada çok ağlamıştım. Hani tüp asilama nin bir üst evresi olunca kendimizi ümitsiz vaka gibi düşünmüştüm biran . Ama çok şükür şimdi pozitif sonuç aldım . İnşallah darısı tüm isteyenlere

Canım bir yerle görüştüm herşeyi kendileri yapmak istiyor öyle dışardan kabul etmiyorlar test tahlil vs

Hayırlı olsun şimdiden inşallah her şey olumlu geçer. En azından tüp te tutma oranı daha yüksek aşılamaya göre .
Ben geçen sene aşılama yaptırdım bir kere tutmayinca direk tüp e geçtik

Bizde çok kötü olduk ama toparlamaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı Buarada çok sevindim Umudum- hayırlı olsun darısı bize insallah

Yaşım 33 canım bende şuan kist var tedavim tam başlamadı yumurta rezevrim az ilk olucak ve ilk kez tüp bebek yapıcaz

Kızlar bugün yumurta takibi için doktora gittim bugün 6. Günümdü ilaçların 300 unit gonal f kullanıyordum. Sağ yumurtalıkta 1 tane 11 bir tane 7 mm yumurta solda 11 mm yumurta bir tane var Doktor tek yumurta ile tüp bebeğe gidip gitmemeyi düşünün. Şimdi merional verdi. 150 gonal f 1 tane merional bugün yarında aynısını vur cumartesi göreyim tekrardan dedi. Ne olacak yumurtalarım neden artmadı oofffff yaaa

Stres yapma canım dozunu artirirlar ilaclarinin. Insallh buyur yumurtaların

floransa17 canim biz esimle talesemi tasiyiciyiz ikimizinde ayni kromozomu bozuk bebegimizin %25 hasta olma ihtimali vardi hemde esimin sperm sayisi azdi o yuzden mecbur 5. Gun embriyolarina pgt yapilacakti benden 12 yumurta toplandi 5. Gune 1 tane kaldi pgt ye kac tane giderse gitsin fiyat sabit o 1 taneyi pgt ye gondersek hasta gelse sil bastan bida masraf doktorumda havuz sistemini onerdi zaten bizde tup bebek fiyati transfer olmadan yarisi aliniyo bana tekrar igne baslancak opu olcak 5. Gun gelenlere bakilcak karar verilcek sanirim henuz doktorumla gorusmedim haftaya adetliyken gel konusalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…