- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.981
Canım senin nasıl çıktı sonuclar sana, keseye bakıldımı? Hafta içi pek takip edemedim burayı..Paradise82 seninle hemen hemen aynı sayılır iz . Benim son adet tarihi 4 eylül transfer de 21 eylül . Ama benimki 3. Gun embriyosu . Galiba aynı gün öğrenmiştik sonucu . Hiç tekrarladim mı bir daha kan tahlilini
İçini ferah tut canım, durmamıştır o çok iyidir inşallah daha cok yeni farklı yerler olunca böyle sorunlar cıkabiliyorKizlar iki gun once bebegimin kalp atisini gormustum kanamadan dolayi bugun tedawi gordugum hastanede ultrasyona girdim ama doktorum kalp atisini goremedi kanama tamamen kesildi simdilik kese normal dedi haftaya persembe gidecegim yine ama cok korkuyorum farkli cihazlarin hassasliklaridami farklidir iki gun once baska doktorda gormustum kalp atisini yoksa durdumu kalbi bebegimin Odum kopuyor yemin ederim
Canım senin nasıl çıktı sonuclar sana, keseye bakıldımı? Hafta içi pek takip edemedim burayı..
3 kez yaptım ben işte cuma son kez yapıcaz test..
Tek embriyomuydu, maşallah cok güzel değerlerin, git bence bir an önce ögren canım :)eminim güzel olacakBenim 2 ekim 146.08
4 ekim 399.6
9 ekim 2382
Kese ye doktorum yarın için gitmemi soyledi ama ben korkuyorum. Nedense ya erken ve goremezsem moralim bozulacak diye gitmek istemiyorum . Bir yandan da dış gebelik se eğer bu sefer de geç kalmaktan korkuyorum . Karisigim. Şuan biraz rahatsızım onun için gidersem yarın hastahaneye belki bir cesaret girerim ultrasona
Doktor 14 de ver dedi yarın 12 . Gün vereyim yarın cikarmi acaba bugün eve yakın saglikocagina gittim pzrtsi çıkar dedi vazgeçtim vermedim 14nü beklim hastanede vereyim diyeYok canım benim de hep akintim oldu. Bu arada neden 14.Günde testin genelde 12.gün istiyorlar ya
Benimki biraz değişik oldu canım
9.gün 60
11.gün 84
14.gün 224
Dr büyük ihtimal kimyasal dedi ama, düşmedi de .. artışlar düşük canım.. bu cuma yeniden test yapacagım bakalım en az 1800 olduysa keseye bakacak meraktayım :)
Evt tek embriyoydu canım . Ben kan tahlili sonuçlarının da hiçbirini kendim almadım korktugumdanTek embriyomuydu, maşallah cok güzel değerlerin, git bence bir an önce ögren canım :)eminim güzel olacak
Canim evde idrar testi yaptım 3 defa negatif çıktı ama o yuzdende biraz endiseliyim ya negatifse diye ilk idrar testi ikinci çizgi yok denecek kadar acik renk vardi ama ondan sonraki gün iki test daha yaptım ikiside negatif çıktı o yüzden ya negatife diyede korkuyomYok canım benim de hep akintim oldu. Bu arada neden 14.Günde testin genelde 12.gün istiyorlar ya
Ay alemsin :) yaniii mecbursun artık, iş başa düştüü .. eşinde yanında elini tutar sen bakmazsın, o bakar ekranaEvt tek embriyoydu canım . Ben kan tahlili sonuçlarının da hiçbirini kendim almadım korktugumdanbakalım keseye de eşimi gönderemem ya
İnsallah canim walla sikinti girdi icime bir haftadir lekem war bugun kesildi doktor goremedim diyince cok korktum idrar testi yaptim ewde ikiside kop koyu cikti birsey olsa hcg dususe gecerdi demihayır korkma neden dursun miniğin kalbi, her doktorun cihazı aynı değil. yenisi var eskisi var. hiç aklına kötü kötü şeyler getirme
İnsallah oyledir canim cok sikintili bir surec gercekten Allah yardimcimiz olsun sen naptin kac gundur aklimdasin kanamalardan kendime gelip yazamadim degerin dusuktu en son doktora gittin miİçini ferah tut canım, durmamıştır o çok iyidir inşallah daha cok yeni farklı yerler olunca böyle sorunlar cıkabiliyor
Canım aynı doktor aynı makineden bakmadıysa eminimki fark ediyor. Benim önce gittiğim dr. düz ultrasonla baktı kese filan görenedi. 2 gün sonra başka dr detaylı ultrasonla baktı göründü. Fark ediyo yaniİnsallah canim walla sikinti girdi icime bir haftadir lekem war bugun kesildi doktor goremedim diyince cok korktum idrar testi yaptim ewde ikiside kop koyu cikti birsey olsa hcg dususe gecerdi demi
Kızlar beta hcg benim 2000den sonra iki günde bir ikiye katlanmamaya başladı. 1500 den 3070e 3 günde çıktı. 3070den 4300e iki günde çıktı. Bugün de 6000 çıktı. Doktora soruyorum yavaş ilerliyo diyor, internete bakıyorum değerler yükseldikçe ikiye katlama süresi uzar yazıyor. Ölçtürmeyim diyorum ama duramıyorum:)
Kesem görünmeyince doktor istemişti bendensürekli ölçtürmek mi gerekiyor canım? ne zamana kadar ölçülmesi lazım,
Ayni doktor ayni hastane degildi canim iki gun once ozele gittim kanamam olunca orda gorduk bugunde tedawi gordugum hastanede bakti goremedim dedi insallah makinedendir leke bitti simdi bunun sikintisi basladiCanım aynı doktor aynı makineden bakmadıysa eminimki fark ediyor. Benim önce gittiğim dr. düz ultrasonla baktı kese filan görenedi. 2 gün sonra başka dr detaylı ultrasonla baktı göründü. Fark ediyo yani
Canım böyle kendi kendini üzme inşallah bebeğin hâlâ ordadır ve kalbi de gümbür gümbür atıyordur. Sen yarın bulunduğun ilde iyi bilinen bir hastane ve doktora git. Lafına tecrübesine güvendiğin bir doktora. Ve betahcg baktır. O zamana kadar da içini ferah tut. Düşün ki onun kalbi hâlâ atıyor ve sen üzülüyorsun diye çok üzülüyor.Ayni doktor ayni hastane degildi canim iki gun once ozele gittim kanamam olunca orda gorduk bugunde tedawi gordugum hastanede bakti goremedim dedi insallah makinedendir leke bitti simdi bunun sikintisi basladi
Yurt disindayim canimCanım böyle kendi kendini üzme inşallah bebeğin hâlâ ordadır ve kalbi de gümbür gümbür atıyordur. Sen yarın bulunduğun ilde iyi bilinen bir hastane ve doktora git. Lafına tecrübesine güvendiğin bir doktora. Ve betahcg baktır. O zamana kadar da içini ferah tut. Düşün ki onun kalbi hâlâ atıyor ve sen üzülüyorsun diye çok üzülüyor.
Ben igneden cok tirsan biriydim. ama inan dakikasini sasmadan gule oynaya gidiyordum. Cunki bebegime giden her yoldan severek geciyordum. Vurundukca rahatliyordum resmen. Igne gercekten kucuk oyle dusundugun gibi degil. Hic korkmaKızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglim tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarımiğnelerden çok korkuyorum ya yapamazsam ya yanlış yaparsam diye. Ayy bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum şuan korkudan elim ayağım titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?