2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnan canım sadece adet belitisi yaşadım ben hala decam ediyor gerçi. Hep böyle adet olamıyormuş gibi bir rahatsızlık karnımda. Kasıkta batma. Göğüslerde sızı ve uykuuuuuu... biraz uykuu... bütün isteğim buyduuu... bodrum bodrumm
Şuan da yataktan bildiriyorum. Allah çalışan hamilelere yardım etsin

Biraz gezmeye verdim kendimi cnm ondan fırsat bulup giremedim . Bende sizleri çok özledim. Neler yapıyorsunuz bakim ?
canım en güzelini yapıyorsun. kafanı dağıt kendine zaman ayır
ben iyiyim şükür opu sonrası adet oldum miyon alınacak temizlenmeyi bekliyorum ben

canım banada doktor pko var dedı ama ben ne bileyim adetlerım düzenlı, yumurtamda çatlıyor ... bu arada bende de hep sağ tarafta yumurta gelişiyor... Bence senın başarın tamamen tüp bebek...

Kızlar bugün transferimin 5. Günü sabah kalkarken kasık ağrım vardı. 5-10 dk sonra geçti adet ağrısı gibiydi yaa nasıl korktum inşallah adet olmam(

Tutmayınca ne zaman adet görüyoruz kızlar ya 12. Gün mü ya da sonra mı

içindekiler kısmında neler var?

cnm ben 11. günde adet oldum... testte negatifi aldıktan 2 gün sonra adet oldum

5. gün embriyosunda ( transferden sonraki gün 1. gün sayarak) 10. gün ilacımı kullanmama rağmen 11. gün sabah kanama başladı bende
Çarşamba transfer oldum Bir sonraki Pazar başladı kendiliğinden

Cnm insallah guzel haberlerini aliriz
Herzaman bu hissi yasayabilirsin heran adet olckmis gibi ara ara olur gecer hatta bazn birkac gun suruyor. Normalde negatifi alip ilaclri biraktm 2-3 gun arasinda oldm

Canım benim kasiklarimda iğne batarcasina hafif bir his var. İçeri dogru bastirdigimda hafif ağrı oluyordu. Göğüslerim ağrıyor. Bi de ayaklarım buz gibi bi türlü ısınamadım

Benim 3. Gün embriyosu kondu. 12. Gün test günüm. O günü göremeden adet olursam çok üzülürüm ondan korkuyorum :/ ondan sordum.

İnşallah ben ve dileyen herkes pozitifi görelim artık..hepimiz için çok dua ediyorum sabah akşam. Her gün bol bol el musavvir- ya haliku- ya mübdi- ya varis Diyorum Meryem suresi okuyorum hepimizin adına. Ayrıca Hamile olan arkadaşlara da sağlıkla hamilelikleri devam etsin diye dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.Amin

Inşallah kesilir cnm sen hep yat ayaklarını dik hep olumlu düşün sakın stres yapma bebegin seninle allahın izniyle . Doktordan gelince de mutlaka yaz cnm
Bugun ki doktor kalp atisini goremedi henuz cok kucuk dedi daha iki gun once gormustum bebegimin kalp atisini halbuki haftaya persembeye gel baska bir ultrasyonla bakalim dedi agir kanaman olursa ara hemen bizi onun disinda dinlen dedi hakkimiza hayirlisi olsun artik yapacak birsey yok malesef nasibimizde warsa her turlu olur bekleyip gorecegim artik

Benimle birlikte gün sayan hatunlar 7 gün olmadan test yapmayın bana uymayin ha
Ben bu sabah test yaptım 5.gun negatif çıktı daha çok erken biliyorum ama ilk defa 5.gun yaptım negatif çıktı

Bende kendimi çok zor tutuyorum test için elime alıp alıp bırakıyorum canım benimde 5. Gün burada 6. Günde görenleri okudukça yapasım geliyor

CANIM transferden dönünce belim çok ağrıdı iki gün ağrı çektim sonra bacaklarım ağrıdı kasiklarimda çekilme kalcsmda rahatsızlık hissi vardı sürekli 5.gün uyandım hiç belirti yoktu . Sadece kalcamda hiç huzursuzluk hissi vardı bagirsaklarimda aynen adet öncesi gibi gurul guruldu tamam dedim adet olacam çok ağladım . 6.gün test yaptım negatif ne de olsa diye bi baktım pozitif.hep derdim acaba hamile kalsam belirtim ne olur diye inan adet belirtilerini hepsini yaşadım . Hiç boşuna üzme benim gibi yapma herkesin belirtisi aynı degil

Canım her ultrason da erken zamanlarda gozukmeyebilir . Bunu kafana takma sakın. Bak kanaman da kesilmiş bir daha gelmez inş

İçini ferah tut iyi düşün inşallah herşey güzel olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…