- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.861
İnan canım sadece adet belitisi yaşadım ben hala decam ediyor gerçi. Hep böyle adet olamıyormuş gibi bir rahatsızlık karnımda. Kasıkta batma. Göğüslerde sızı ve uykuuuuuu... biraz uykuu... bütün isteğim buyduuu... bodrum bodrumm@Zeyneptanemm R runexra221 Yeniduam ve diğer taze anneler bize biraz bekleme sürecindeki gebelik belirtilerinden bahsedin lütfen
Bu hafta kan testine gün sayan çok kişi var anlatın azcık kızlar
canım en güzelini yapıyorsun. kafanı dağıt kendine zaman ayırBiraz gezmeye verdim kendimi cnm ondan fırsat bulup giremedim . Bende sizleri çok özledim. Neler yapıyorsunuz bakim ?
canım banada doktor pko var dedı ama ben ne bileyim adetlerım düzenlı, yumurtamda çatlıyor ... bu arada bende de hep sağ tarafta yumurta gelişiyor... Bence senın başarın tamamen tüp bebek...Kızlar benim aklımda 2-3 gündür birşey var sizinle paylaşayım onu.
Eski iş yerimde bir arkadaşım instagramdan istediği bir macunla komşusunun hamile kaldığını söyledi. Klomen benzeri tedavilerde sadrce sol tarafta yımurta gelişiyormuş kadının polikistikoveri varmış 3 kez aşılama yaptırmış daha önce vs. Vs.
Neyse ben de aldım. O ay adetimle birlikte kullanmaya başladım ama aynı anda tüpe de başladım. Ve hamileyim şükür
Acaba diyorum deneseniz mi siz de??? Satıcı hesapta yorumları da paylaşıyor etkilenmemek eşde değil zaten
"Hanımlara özel macun" yazın instagrama direk çıkıyor. Bi bakın derim
Kızlar benim aklımda 2-3 gündür birşey var sizinle paylaşayım onu.
Eski iş yerimde bir arkadaşım instagramdan istediği bir macunla komşusunun hamile kaldığını söyledi. Klomen benzeri tedavilerde sadrce sol tarafta yımurta gelişiyormuş kadının polikistikoveri varmış 3 kez aşılama yaptırmış daha önce vs. Vs.
Neyse ben de aldım. O ay adetimle birlikte kullanmaya başladım ama aynı anda tüpe de başladım. Ve hamileyim şükür
Acaba diyorum deneseniz mi siz de??? Satıcı hesapta yorumları da paylaşıyor etkilenmemek eşde değil zaten
"Hanımlara özel macun" yazın instagrama direk çıkıyor. Bi bakın derim
cnm ben 11. günde adet oldum... testte negatifi aldıktan 2 gün sonra adet oldumKızlar bugün transferimin 5. Günü sabah kalkarken kasık ağrım vardı. 5-10 dk sonra geçti adet ağrısı gibiydi yaa nasıl korktum inşallah adet olmam(
Tutmayınca ne zaman adet görüyoruz kızlar ya 12. Gün mü ya da sonra mı
Kızlar bugün transferimin 5. Günü sabah kalkarken kasık ağrım vardı. 5-10 dk sonra geçti adet ağrısı gibiydi yaa nasıl korktum inşallah adet olmam(
Cnm insallah guzel haberlerini alirizKızlar bugün transferimin 5. Günü sabah kalkarken kasık ağrım vardı. 5-10 dk sonra geçti adet ağrısı gibiydi yaa nasıl korktum inşallah adet olmam(
Rabbime sukurler olsun ki bende belirtileri anlatabiliyorum
Cnm oncelikle iki negatifim oldugu icin tutma ayrintisini daha iyi anladim
En buyuk belirtim hastanedn ciktigim andan itibaren sirtim ve ayaklarm hic isinmadi 6. Gun sabah midem bulandi ve karin agrilrm basladibogune kdr bisy yktu
İlk gnden beri kasiklrm ve belim ve goguslerm agriyordu ama ilactn o negatifimdede oluordu
Cildim guzellesti
4. Veya 5. Gunu iki tne sivilcm cikip ertesi gun gecti ve bugunlerde baslayan uyku hali
Cok ruya gorme geceleri cok uyanma
İdrra sik cikmak
Veeee en buyuk belirtilermden biride digerlerinde cok huzunlu idim bunda asiri cenem dusmustu ve hep acaip br mtluluk vardi sacma sapan espriler yapiordm surekli :)))
Canım benim kasiklarimda iğne batarcasina hafif bir his var. İçeri dogru bastirdigimda hafif ağrı oluyordu. Göğüslerim ağrıyor. Bi de ayaklarım buz gibi bi türlü ısınamadım@Zeyneptanemm R runexra221 Yeniduam ve diğer taze anneler bize biraz bekleme sürecindeki gebelik belirtilerinden bahsedin lütfen
Anladım cnm inşallah düşük olmaz bebegin sımsıkı tutunur sanaBenim ilk.5. Gun embriyosuydu hersey cok iyi gorunuyordu... normal yolla ve asilama ile hic gebeligim olusmamisti.birden kanama olunca yikildim
Bugun ki doktor kalp atisini goremedi henuz cok kucuk dedi daha iki gun once gormustum bebegimin kalp atisini halbuki haftaya persembeye gel baska bir ultrasyonla bakalim dedi agir kanaman olursa ara hemen bizi onun disinda dinlen dedi hakkimiza hayirlisi olsun artik yapacak birsey yok malesef nasibimizde warsa her turlu olur bekleyip gorecegim artikInşallah kesilir cnm sen hep yat ayaklarını dik hep olumlu düşün sakın stres yapma bebegin seninle allahın izniyle . Doktordan gelince de mutlaka yaz cnm
Aa hadi bakalım hayırlısı. Güzelce temizlensin bebiş için hazır olsun inş :) peki transfer kaç adet sonrasında olacak cnm ?canım en güzelini yapıyorsun. kafanı dağıt kendine zaman ayır
ben iyiyim şükür opu sonrası adet oldum miyon alınacak temizlenmeyi bekliyorum ben
Benimle birlikte gün sayan hatunlar 7 gün olmadan test yapmayın bana uymayin ha
Ben bu sabah test yaptım 5.gun negatif çıktı daha çok erken biliyorum ama ilk defa 5.gun yaptım negatif çıktı
CANIM transferden dönünce belim çok ağrıdı iki gün ağrı çektim sonra bacaklarım ağrıdı kasiklarimda çekilme kalcsmda rahatsızlık hissi vardı sürekli 5.gün uyandım hiç belirti yoktu . Sadece kalcamda hiç huzursuzluk hissi vardı bagirsaklarimda aynen adet öncesi gibi gurul guruldu tamam dedim adet olacam çok ağladım . 6.gün test yaptım negatif ne de olsa diye bi baktım pozitif.hep derdim acaba hamile kalsam belirtim ne olur diye inan adet belirtilerini hepsini yaşadım . Hiç boşuna üzme benim gibi yapma herkesin belirtisi aynı degil@Zeyneptanemm R runexra221 Yeniduam ve diğer taze anneler bize biraz bekleme sürecindeki gebelik belirtilerinden bahsedin lütfen
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sana isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallahtebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin
Canım her ultrason da erken zamanlarda gozukmeyebilir . Bunu kafana takma sakın. Bak kanaman da kesilmiş bir daha gelmez inşBugun ki doktor kalp atisini goremedi henuz cok kucuk dedi daha iki gun once gormustum bebegimin kalp atisini halbuki haftaya persembeye gel baska bir ultrasyonla bakalim dedi agir kanaman olursa ara hemen bizi onun disinda dinlen dedi hakkimiza hayirlisi olsun artik yapacak birsey yok malesef nasibimizde warsa her turlu olur bekleyip gorecegim artik
İçini ferah tut iyi düşün inşallah herşey güzel olacak canımBenim 3. Gün embriyosu kondu. 12. Gün test günüm. O günü göremeden adet olursam çok üzülürüm ondan korkuyorum :/ ondan sordum.
İnşallah ben ve dileyen herkes pozitifi görelim artık..hepimiz için çok dua ediyorum sabah akşam. Her gün bol bol el musavvir- ya haliku- ya mübdi- ya varis Diyorum Meryem suresi okuyorum hepimizin adına. Ayrıca Hamile olan arkadaşlara da sağlıkla hamilelikleri devam etsin diye dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.Amin
Bende kendimi çok zor tutuyorum test için elime alıp alıp bırakıyorum canım benimde 5. Gün burada 6. Günde görenleri okudukça yapasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?