- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi floransa17
- #6.841
iyiyim çok şükür yavrum yok bir yaramazlık.nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı mahrum bırakma kendinde toprağamIyiyim cnm benim sen nasılsın. Nasıl gidiyor ?![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür yavrum yok bir yaramazlık.nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı mahrum bırakma kendinde toprağamIyiyim cnm benim sen nasılsın. Nasıl gidiyor ?![]()
Ben bir aşılama 3 tüp denemesinden sonra şükür hamile kaldım canım.şans azalsada kısmette ne varsa o olur.ki benim yaş 43 oldu.ilk hamileliğim.yaşın kaç bilmiyorum ama eğer 40 a yakın değilsen ara ver biraz toparlan derim.Kızlar öylesine doluyum ki hepinize ihtiyacım varbu arada hamilelik haberi alan tüm kizcelerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi kalamayanlara ve bana da Allah nasip etsin. Negatif haberini aldığım günden beri kafamı dağıtmak için internete girip araştırma yapmıyordum ama bugün dayanamadım ve şunu anladım ki ilk deneme de olmayınca gittikçe şans düşüyormuş ve bu beni inanılmaz umutsuzluğa itti
şuan çok umutsuzluğa düştüm
ve sizlerin maddi durumları nasıl bilmiyorum ama hem maddi hem manevi hemen ikinci veya üçüncü denemelere nasıl geçiş yaptınız
bana lütfen bir yol gösterin ne zaman tekrar tedaviye gitmeliyim ben Ocak ayına kadar ara vereyim diyorum göbeğim öyle şişti ki inmiyor sizinde böyle oldu mu
![]()
İnternette dolaşırken görüyorum mesela 3denemeden sonra olmuyorsa şans düşük demektir tarzında yazıyor bende diyorum ki 1hakkim gitti 2hakkim kaldı onun içinde moralim bozuluyor ama okumaya ağım bir daha başka siteleri bana burada ki kizcelerim yeter iyi ki varsınız :)
Rica ederım canım sen umutsuzluğa kapılma Rabbimin izniyle olucak inş :)Ben galiba hep moral bozucu sitelere denk geldim okurkenne kadar güzel şekilde yazmışsın açıklamıssin cook Teşekkür ederim o zaman umutsuzluk yok yola devam :)
tabi canım tüm olasılıkları düşünüp detaylı bir şeıklde araştırmakta fayda var...Anlıyorum cnm doğrudur yani ama benim normal yolla olusanlar da da hep kanama ve düşük oldu . Ya gerçekten ciddi bir anlamda kromozom bozukluğu var . Yada benim bağışıklık sistemim çok kuvvetli ve vücudum bebeği atıyor. Bakalım doktorumla konuşunca daha aydınlanıcam sanırım
Malesef tek tedavi ikinciye hazırlanıyorum gonal f sadece Bi tanesini iade etmiştim eczaneye ):Oy canımmm bu neee. Bir tedavide mi bu kadar kullanıldı. Değildir yaa
Amin inşallah canımAy gorunce fenalastimsukurki bitti bunlar. Insallah bir daha gerek kalmaz bunlara.
Inşallah kesilir cnm sen hep yat ayaklarını dik hep olumlu düşün sakın stres yapma bebegin seninle allahın izniyle . Doktordan gelince de mutlaka yaz cnmAmin canim insallah hersey waktini bekliyor iste hayirli wakitte hayirli sekilde bebeklerin gelsin sana insallah benimde kanama dun kirmiziya dondu ama geri kesilip kahwerengiye dondu kan wermistim degerim cok iyi cikmis bugunde hastaneye gidiyorum yine doktor ultrasyona koyacak bakalim su kanamalar kesilse bende biraz rahatlardim
Canım şimdiye kadar hangi testleri yaptırdınız bu kaçıncı düşüğün dü herşeyin önemi var tabiki .bazen bebekler sağlıksız olacağı zaman vücut atıyor.senin öyle olmuş olabilir. Benim ilk 3 hamileliğim kimyasal oldu.4. Hamileliğim kürtaj oldu. 5. İde üçüz lerime hamile kalmıştım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim.6.dada yine düşük oldu .daha önce kan pıhtılaşma, kromozom analizi, rahim filmi çekildi. Ama daha çok araştırılması gereken şeyler var sanırım. Senin kaçıncı düşüğün cnm ?Cnm düşük mü yaptınpazartesi benimde birden kanamam oldu hemen doktora gittim kese bozulmaya baslamis dedi pazartesi tekrar gel dedi ama kese bozulunca duzelmesi cok zor siyah akintilarim gelmeye basladi cok moralim bozuk ne yapmak gerekir bir sonraki tup denemesi icin ne gibi onlemler alabiliriz
![]()
Yok cnm bir yere gitmem bende sizleri özlüyorum:) sadece biraz fazla gezdim vakit bulamadım:) miden ne durumda bulantılar başladı mı?iyiyim çok şükür yavrum yok bir yaramazlık.nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı mahrum bırakma kendinde toprağam![]()
5.gün canım bunu 7.gün yaptım 6.günde de çıktı ama daha silik bundancanım maşallah maşallah sağlıkla gelişsin kucağında sağlıkla göresin inşallah
kaçıncı gün embriyosu idi canım bu testte kaçıncı günde yaptın
Bende d vitamini eksikligi de vardi d vitamini aldim ampul onu kullandim ari sütünün markasi mi egricayir
inşallah kardeşim inşallahİnş olucak canım kuzularımız kardeslerıne kavuşacaklar rabbimin izniyle
Benim ilk.5. Gun embriyosuydu hersey cok iyi gorunuyordu... normal yolla ve asilama ile hic gebeligim olusmamisti.birden kanama olunca yikildimCanım şimdiye kadar hangi testleri yaptırdınız bu kaçıncı düşüğün dü herşeyin önemi var tabiki .bazen bebekler sağlıksız olacağı zaman vücut atıyor.senin öyle olmuş olabilir. Benim ilk 3 hamileliğim kimyasal oldu.4. Hamileliğim kürtaj oldu. 5. İde üçüz lerime hamile kalmıştım rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim.6.dada yine düşük oldu .daha önce kan pıhtılaşma, kromozom analizi, rahim filmi çekildi. Ama daha çok araştırılması gereken şeyler var sanırım. Senin kaçıncı düşüğün cnm ?
diyet yaparken keten tohumu çok yemiştim:) brokoli hiç yemedim canım. şuan kistim 1 cm
Cnm masallah bnmde ayni gibi :)) 7. GunMaşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü
Zeyneptanemm R rune
xra221
Yeniduam ve diğer taze anneler bize biraz bekleme sürecindeki gebelik belirtilerinden bahsedin lütfen
Bu hafta kan testine gün sayan çok kişi var anlatın azcık kızlar