2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Saol canım benim inşallah bebeklerime birsey olmasın başka bişey istemiyorum zaten durumu kötü olan bebekler değil benim .. onlarda etkilenmesin diye besin alamıyorum ya serum tedavisi verilecek Allah kolaylik versin insalalh

Tamam canım Kitakita Kitakita sen şimdi dinlen
bebeklerini ve onlar doğunca onlarla yapacaklarını düşün :)
verdikleri serumla zaten toparlarsın hemen..

Canım her ultrason da erken zamanlarda gozukmeyebilir . Bunu kafana takma sakın. Bak kanaman da kesilmiş bir daha gelmez inş
Walla bilmiyorum canim kafam allak bullak oldu kanaman kesildi ama bir haftadir boyle gidiyo geliyor gelmez insallah bebegimde iyidir insallah hakkimiza hayirlisini wersin Allah

Kizlaaaaaaaaar
Diye bagirdigima bakmayın sesim soluğum çıkmıyor . Öksürük grip sesim hep gitti . Bir de üstüne gözüm enfeksiyon kaptı . Daha bacagimin iğne ağrısı yeni geçti yeni yeni üstüne basıyorum derken göze geldik valla . Bir de çalışıyorum sesimle para kazanıyorum resmen . Ne olacak bu halim . Bitkisel ne yapabilirim ?

Kizlaaaaaaaaar
Diye bagirdigima bakmayın sesim soluğum çıkmıyor . Öksürük grip sesim hep gitti . Bir de üstüne gözüm enfeksiyon kaptı . Daha bacagimin iğne ağrısı yeni geçti yeni yeni üstüne basıyorum derken göze geldik valla . Bir de çalışıyorum sesimle para kazanıyorum resmen . Ne olacak bu halim . Bitkisel ne yapabilirim ?
Canım ben de öğretmenim. Sesim bağırmaktan gittiği zaman ılık suya toz zencefil bal karışımı yapıp karıştırıp içiyorum çok iyi geliyor dene bence.
Gözüne de çay kompresi iyi gelir derler ama bilemiyorum ki:/

Kızlar haber geldi yatış onayı çıkmış 100 kişiden 5 kiside görülen aşırı mide bulantısı sorunu varmış dua edin bana insalalh çıkınca yine haber veririm size Allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun canım hastanede daha iyi kontrol altında olursunuz iyileşmiş olarak dönersin evine en kısa zamanda inşallahh

Kuzum o nasil oyle? beni aradilar soyle oluyor. Onlari ayri tuplerde donduruyorlar. Bir tupte degil. Mesela bana iki transfer olacakya ikisi bir tupte donuk suan. Eger olmazsa diye ikinci denememe ikisi ayri bir tupte donuklar. Bir taneside tek basina bir tupte. Toplam uc tupte 5 embriyom var. Yani bir tane dondurmazlarsa filan diye bisey yok. Onlar muhtemelen ikisini bir tupe 1 ini bir tupe koymuslardir. Ama bence iki taneyle sansini arttir. Zaten onlar coktan ayarlidir sen ne dersen de onlar kaliteli iki taneyi bir dondurdularsa. Sen tek olani koy desende nafile. Ben onuda sordum zaten. Dedimki siz ama suan dondururken en kaliteli iki embriyomu ilk transfer icin ayri donduracaksiniz oncelikle onlar degilmi dedim tabiki dedi. Durum bu canim
verdiğin bilgi için teşekkür ederim bilmiyorum ki nasıl saklanıyorlar opu sonrası merkeze gidemedik gelecek hafta miyon alınacak o zaman gidince ayrıntılı soracağım dr bunları
ben biri için dondurma yapmazlar diye korkuyorum bir daha tüp bebek tedavisi düşünmüyorum bari ilki olumsuz olursa ikinci için bir veya iki embriyo elimde kalsın istiyorum.
geçenlerde arkadaşım iki koydur çünkü gebe kalırsan bir tanesi tutarsa bile dondurulmuş olanı almak için belkide istek kalmayacak iki evladım var diyeceksin dedi
ama iki koydurur ve ikiside tutarsa birden 3 evladın olacak dedi ben oğlum tek büyüyor diye üzülüyorum bunu arkadaşım biliyor bak bu sefer ikinci için üzüleceksin çünkü oğlun bir kaç yıla delikanlı olacak dedi. bu sefer iki kuzu birlikte büyür dedi aklıma yattı gibi

Kizlaaaaaaaaar
çok geçmiş olsun canım bitkisel birşey olmazki sana gebesin canım yaa
zararı olabilir tavuk suyuna bol limonlu anne usulü çorba iç canım

İnan canım sadece adet belitisi yaşadım ben hala decam ediyor gerçi. Hep böyle adet olamıyormuş gibi bir rahatsızlık karnımda. Kasıkta batma. Göğüslerde sızı ve uykuuuuuu... biraz uykuu... bütün isteğim buyduuu... bodrum bodrumm
Şuan da yataktan bildiriyorum. Allah çalışan hamilelere yardım etsin
aminnnn

:(

verdiğin bilgi için teşekkür ederim bilmiyorum ki nasıl saklanıyorlar opu sonrası merkeze gidemedik gelecek hafta miyon alınacak o zaman gidince ayrıntılı soracağım dr bunları
ben biri için dondurma yapmazlar diye korkuyorum bir daha tüp bebek tedavisi düşünmüyorum bari ilki olumsuz olursa ikinci için bir veya iki embriyo elimde kalsın istiyorum.
geçenlerde arkadaşım iki koydur çünkü gebe kalırsan bir tanesi tutarsa bile dondurulmuş olanı almak için belkide istek kalmayacak iki evladım var diyeceksin dedi
ama iki koydurur ve ikiside tutarsa birden 3 evladın olacak dedi ben oğlum tek büyüyor diye üzülüyorum bunu arkadaşım biliyor bak bu sefer ikinci için üzüleceksin çünkü oğlun bir kaç yıla delikanlı olacak dedi. bu sefer iki kuzu birlikte büyür dedi aklıma yattı gibi

canım bence sen bu durumu doktoruna bırak .. bak benim doktorum hep tek embriyo transferinden yanaydı hatta ilk görüşmeye gittiğimizde bn iki tane istiyorum demiştim. oda kaliteye bakar öle kararlaştırız dedi. ama ben yaştan dolayı ve çoğul gebeliği riskli gebelik olarak gördüğü için kesin tek transfer olucak. diye düşünmüştüm. sonra benm embriyolar dondurulduktan sonra kontrole gittim notunu almış bile ,iki iyi kalite iki daha düşük kalite olduğu için dediği tek şey iki iki transfer yapılacak. yani benim tekrardan dile getirmeme fırsat bile vermeden iki embriyo trafnsferi yapılması gerektiğini söyledi. ondan şimdi sen bunları düşünme tabiki senin fikrinde önemli ama sen henüz kalitelerini bile bilmiyorken boş yere kafanı bunlarla meşgul etme geçen burda okumuştum sanırım bi arkadaşın 2 orta kalite bir düşük kalite de 3 embriyosu varmış 3nü de transfer etmişler ve şuan hamileymiş:nazar: yani seninde bi fikrin olsun tabiki ama doktorun görüşüne önem ver

Kızlar haber geldi yatış onayı çıkmış 100 kişiden 5 kiside görülen aşırı mide bulantısı sorunu varmış dua edin bana insalalh çıkınca yine haber veririm size Allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canım

bazı kişilerde zerre kadar bulantı yaşamıyor rahat geçiriyorç kimisi de hassas oluyor. dikkat et kendine canım

Selam kızlarrr ben ilk tüp bebek tedavime bu ay başladım. 6 eylülde ilk gonalf iğnemi vurulmaya başladım. Pazartesi günü 4.iğnemi vuruldum salı sabahı yani dün kontrlüm vardı. 8-10 adet yumurtamın olduğunu söyledi doktor şimdilik en büyüğü 12,50 mm. Gonalfe ek olarak olgalutran veridi. Salı günü vuruldum iki iğnemide bugünde vurulucam ve yarın sabah tekrar kontrolüm var. Bugün kasıklarımda ağrılarım var baya. Yarına kadar ne durumda olur sizce yarın iğnenin 7.günü olacak. Ağrılarımın olması iyimi kötümü bilemedim

Selam kızlarrr ben ilk tüp bebek tedavime bu ay başladım. 6 eylülde ilk gonalf iğnemi vurulmaya başladım. Pazartesi günü 4.iğnemi vuruldum salı sabahı yani dün kontrlüm vardı. 8-10 adet yumurtamın olduğunu söyledi doktor şimdilik en büyüğü 12,50 mm. Gonalfe ek olarak olgalutran veridi. Salı günü vuruldum iki iğnemide bugünde vurulucam ve yarın sabah tekrar kontrolüm var. Bugün kasıklarımda ağrılarım var baya. Yarına kadar ne durumda olur sizce yarın iğnenin 7.günü olacak. Ağrılarımın olması iyimi kötümü bilemedim

çok normal o kadar hormon aldık ..gaayet normal.. hepimizde vardı
ağrı varsa içerde çalışan birşeyler var.. bebeğin olması için yumurta çalışmaları devam ediyor demektir bu :)

Kusum 3 embriyon var her halukarda 2 transfer demek. Zaten sadece sana transfer olacak olan cozdurulecek. Kalani donuk kalacak. Ben oyle biliyorum. Sen korkma melegimmmm guzel gidecek herseyyy insallahhh ikinciye kalmadan hamiş olursun :KK15:

Back