2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benimkilerde pek uslu maşallah hiç sinyal vermiyorlar
Evet aynı gün doğum yapabiliriz :)) off 2 3 gün daha sabretmem lazimm
7 gunumuz var daha :) e annelerini uzmuyo bebisler maşallah. Ben sadece sık tuvalete gidiyorum oda çok su içmekten diye düşünüyorum başka uykum var baska da Bir şey yok.milletin kasiklari batiyo ediyo :)

kızlar bir şey sorucam, arı sütünü tedaviye başladığımızda yani opu döneminde iğneleri kullanırken içmemizin bir sakıncası var mı sizce bırakalım mı iğne döneminde?
canım iğne döneminde de içiliyor merak etme iç ben içtim arkadaşım
ben opu olacağım gün dahil içtim

canım niye umutsuzluga düşüyorsun kı benımde ılk denemem negatıf
ilk denemede hersey kusursuzda olsa şans %50-55 arası
bir sene içerısınde 4 kez deneme yapmış kadınların %90 hamile kalıyor(bilimsel araştırma) ve bebeğini Allahın izniyle kucagına alıyor
bu topikte 2., 3. denemesınde hamıle kalan birçok kısıde var , demek kı umut var
benım dondurulmuş embriyolarım var, kasım ayı adetımle tedaviye başlıyacagım inş
çok fazla arayı uzatmamak gerekıyor 2-3 ay yeterlı bir süre
Ben galiba hep moral bozucu sitelere denk geldim okurken :( ne kadar güzel şekilde yazmışsın açıklamıssin cook Teşekkür ederim o zaman umutsuzluk yok yola devam :)

Ben o tahlilleri kendi isteğimle üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım ama geç çıkan tahliller.O yüzden standart genetik testini dışarda özel laboratuarda yaptırdım eşim ve kendim icin.Ama maddi durum el vermiyorsa hastanede yaptır.Ocak ayina kadar çıkarlar.Yapılmadıysa histereskopi yaptırabilirsin rahim içinde tutunmayı engelleyen bir durum varmı diye.Ama onu tüp bebek doktoru ücretli yapar yerine gore ücreti değişir. Burada yuksek fiyatlarda duydum.O konuda çok bilgim yok.Bende hic çocuğum olmayacakmis gibi hissediyordum Allaha şükür oldu.Sen dua et moralini bozma elinden geleni yap
Bende inan öyle hissediyorum demek ki böyle hisseden tek ben değilmişim çok şükür bebeğin olmuş Allah bizlere de nasip etsin inan sizlerle konuşunca moral buluyorum çünkü hepiniz canlı orneksiniz etrafımda hemen çocuk sahibi olan biriyle konuşunca beni ne kadar anlayabilir ki ama sizlerden duyduklarım gerçekten umut oluyor bana

Nerde okudun M melekkalan gittikçe şansın azaldigini
Biz niye etraftan hep 2. 3. 4. De tuttturdu diye duyuyoruz
Yok yok moral bozmak yok
Dün ne dedim en önemli şey moral
Moralimiz yüksek
İnanma öyle seylere
Allahın bize neyi nezaman verecegini kimse bilemez
Bak daha 32 sin
Ben 40 im ve 2-3 yumurtam vardi olmadi ama umudumu yitirmiyorum
Allahtan ümit kesilmez
İnternette dolaşırken görüyorum mesela 3denemeden sonra olmuyorsa şans düşük demektir tarzında yazıyor bende diyorum ki 1hakkim gitti 2hakkim kaldı onun içinde moralim bozuluyor ama okumaya ağım bir daha başka siteleri bana burada ki kizcelerim yeter iyi ki varsınız :)

İnsallah o karisikliktan cikarsin seni Rabbim ney neden oluyorsa bian once ogrenirsin onlemi alinir insallah acin cok fazla we bu kacinci duaciyim sana Allah mukafatini oyle bir sekilde wersin ki herseyi unuttursun insallah sana
Sağol canım benim allah razı olsun bakalım pazartesi doktoruma randevum var yapılmayan ne test kaldıysa hepsinin yapılmasını istiycem . Hepimiz için Hakkımız da hayırlısı inş bende sizler için hep dua ediyorum cnm

AMİN... ewt canım bir 8 kromozom incelenen birde 23 kromozom incelenen testler var... ama şöyle bir sey de var sizin testleriniz temiz çıksada embriyolar sağlıklı çıkmayabılır... mesala benım doktorum sizin gibi genç hastalarda fazla yumurta gelişimi oluyor, yane normalde vücut bir tane yumurta üretecekken biz sizden o ay 10-20 yumurta topluyoruz , ve yarısıda 5. güne ulaşsa da hepsinin sağlıklı çıkmasını bekleyemeyiz... yane senin 10 tane blast embriyon hepsini pgt ye yollasak 3-4 tane büyük ihtimalle sağlıksız çıkacak , ama bu sizde genetik taşıyıcı olduğunuz anlamına gelmıyor, sadece normal olmayan bir durumla yumurta geliştiği için halıyle sağlıklı olmayabılıyor... O yüzden 2-3 kez denemeden pgt ye yollamayı tavsiye etmıyorlar...
Anlıyorum cnm doğrudur yani ama benim normal yolla olusanlar da da hep kanama ve düşük oldu . Ya gerçekten ciddi bir anlamda kromozom bozukluğu var . Yada benim bağışıklık sistemim çok kuvvetli ve vücudum bebeği atıyor. Bakalım doktorumla konuşunca daha aydınlanıcam sanırım

Kendi doktorum da o hapı verdi ama çok hafif bir işe yaramıyor gibi .. yinede şükürler olsun inşallah sağlıklı devam eder hepimizin . sezenorhan sezenorhan sayfaya geç girdiğim için konudan çok uzak kaldım yazamadım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insalalh inan bana çok etkilendim ve cok üzüldüm sanki Heran bana da birsey olucakmis gibi his var gitmiyo içimden ... üzülme sakin tamam mı sen çok güçlüsun zsten. Rabbim Hayırlisi ile yine nasip etsin insalalh zaten hamile kalabiliyorsun sorun olan şeyi çözdunuzmu gerisi kolay ..
Sağol cnm allah razı olsun . Sakın sende olumsuz düşünme. Rabbim sağlıkla kucagniza almayı nasip edecek inş. Bak ben kaç olumsuz gebelik geçirdim yine bile olumsuz düşünmüyorum:)

Sağol canım benim allah razı olsun bakalım pazartesi doktoruma randevum var yapılmayan ne test kaldıysa hepsinin yapılmasını istiycem . Hepimiz için Hakkımız da hayırlısı inş bende sizler için hep dua ediyorum cnm
Amin canim insallah hersey waktini bekliyor iste hayirli wakitte hayirli sekilde bebeklerin gelsin sana insallah benimde kanama dun kirmiziya dondu ama geri kesilip kahwerengiye dondu kan wermistim degerim cok iyi cikmis bugunde hastaneye gidiyorum yine doktor ultrasyona koyacak bakalim su kanamalar kesilse bende biraz rahatlardim

Biraz gezmeye verdim kendimi cnm ondan fırsat bulup giremedim . Bende sizleri çok özledim. Neler yapıyorsunuz bakim ?
Cnm düşük mü yaptın :( pazartesi benimde birden kanamam oldu hemen doktora gittim kese bozulmaya baslamis dedi pazartesi tekrar gel dedi ama kese bozulunca duzelmesi cok zor siyah akintilarim gelmeye basladi cok moralim bozuk ne yapmak gerekir bir sonraki tup denemesi icin ne gibi onlemler alabiliriz :(

Back