- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.701
Bana dr um 3.adetinde başlayalım demişti canım.senin sonucun nsl oldu.takip edemedim.Negatif görünce tüp bebek arka arkaya mı olmalı yoksa ara vermeli mi
Hulusi hoca kendi çağırdı. Kesem 2 tane ama emin olamadı ikincinin kese olduğundanCumartesi en son yaptırdım canım 299 du verme bi daha kan dedi
Perşembe kontrole çağırdı canım
Hulusi bey mi çağırdı sen mi randevu aldin
Ohhh ohhhhaminnn inş. canm benm
sen benden bir iki hafta önce transfer olucaksın , bnm kasımın 3. haftası gibi olur sanırım.. doğumlarımızda peşpeşe olur:))
Kızlar galiba kasımın üçüncü haftasına Bi sorun çıkmazsa bende katılacağım size
Bende mi perinatoloğa gitsem acaba. Sen Ankarada mısın canımCanım fakültede kadın doğum polikliniğinin sekreteriyle iletişemedik beni normal bi uzmana yöblendirmiş. Hatta asistan bile olabilir. Neyse görüştüğüm doktor dedi ki embriyo gelişirjen önce jese oluşur sonra besin kesesi ondan sonra da kalp atımı alınır. Üstteki fotodaki kesede besin kesesi oluşmamış. Alttakinde oluşmuş. Tüp bebekte biri geriden gelişebilirmiş. Ama gelişmeyip düşebilirmiş de. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Ama ben onun perinatalog olmadığını anlayınca çıktığımda cuma gününe perinatalogtan randevu aldım. Bakalım o ne diyecek.
Insallah bebisimmm bizde sevinelim yaaaaAyy hadi inş. Canım beraber gün sayarızhayırlısı
Tabiki git canım. Ben mersindeyim. Mersin Üniversite hastanesinde yaptırdım tüp. Yapan hoca profesördü. Bugün ultrason muayenesinden sonra ellerimi tutup kaldırdı sedyeden ve dedi ki hadi bakalım kalk ve perinatolog ayarla kendine. Ben sizinle devam edemez miyim dedim. Ben tüp bebek uzmanıyım çoğul gebelik olduğu için artık sen risk grubundasın ve bundan sonraki takibini perinatalog yapmalı deyip gönderdi beni. Bak canım altını çiziyorum kendisi profesörBende mi perinatoloğa gitsem acaba. Sen Ankarada mısın canım
Benim olmadı canım yaaaa ama nasıl içim gidiyor yaptırmak için ama kafam allak bullakBana dr um 3.adetinde başlayalım demişti canım.senin sonucun nsl oldu.takip edemedim.
Benim tüp doktoru da prof. Cuma randevudan sonra duruma göre ben de perinatologa gideyim bari. Teşekkürler canımTabiki git canım. Ben mersindeyim. Mersin Üniversite hastanesinde yaptırdım tüp. Yapan hoca profesördü. Bugün ultrason muayenesinden sonra ellerimi tutup kaldırdı sedyeden ve dedi ki hadi bakalım kalk ve perinatolog ayarla kendine. Ben sizinle devam edemez miyim dedim. Ben tüp bebek uzmanıyım çoğul gebelik olduğu için artık sen risk grubundasın ve bundan sonraki takibini perinatalog yapmalı deyip gönderdi beni. Bak canım altını çiziyorum kendisi profesör
Inşallah canım :))) daha kan vermedim idrarda çıktı
Runee ikiz mi :))) ayyySağol canımın içii. Hepimize dua ediyorum. Allah hepimizin kucağını birer ikiler doldursun inşallah
Inşallah en hayırlısı ne işe hakkımda o olur...Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.
Teşekkür ederimCanım inşallah allah yardimcin oolsun. Bol bol dua et
İnşallah canımAyy hadi inş. Canım beraber gün sayarızhayırlısı
Inşallah canım :))) daha kan vermedim idrarda çıktı
İdrarda çıktıysa kanda da çıkacaaaak. O çocuk bu kucağa gelecekkkkRunee ikiz mi :))) ayyy
Testini atsana cnmInşallah canım :))) daha kan vermedim idrarda çıktı
Aminn canım inşallah darısı S sinkar içinde olacakİdrarda çıktıysa kanda da çıkacaaaak. O çocuk bu kucağa gelecekkkk
Evet ikiz ayyyyyy :))) çok şükür ya. Doktorda çift kese görünce şükür dedim kızdı iyi birşey değil ki ikiz dedi. Hocammm zaman kaybını ancak kapatırım hocaaaammmm dedim :))
Canım inşallah hepimizin kucağı 2018de dolacak.
Maşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünküTestini atsana cnm
Amin canım inşallah :)
Maşallah cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallahMaşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?