- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.661
Ayyyy canim lutfen yaaaa bak arkadasim 5. Denemede buldu bebegini. Hemde tek embriyoyla. Simdi dogdu cinarimiz. Seninde olacak herkez deniyor 4 . 5 lutfen yipratma kendini. Allahimmm insallah tez vakitte versin bebegini. Kiz gel bak ben onun doktorundayim. Burda bir cok kisi antalya tup bebekte. Disardan gelenlere ucretsiz konaklama veriyorlar. Kemal ozgur arastir bir istersen. O arkadasimda daha once 4 farkli yerde denedi. En son benim doktorumda oldu bebegibu aralar 3 deneme negatif herşey temiz çıkıyor bu yüzden sanki asla anne olamıyacakmışım gibi geliyor tuhaf bir his oluyor ve dokunsalar ağlama modundayım kendimi çok kötü hisediyorum
Iyiyim canim ya ne yapayim 15 inde ilaclar basliyo bekliyorum sabirsizlikla. Sen nasilsin?inş. canım benim ya bu sayfa umudum oldu resmen güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum.. bizm transferden sonra kısa süre sonra seninde olcak nasipse senden de çokkk güzel haberler alıcaz inş.
Yonca___ canım sen nasılsın?
Hahhaha aynen tutarsa epey yoğun:)Ya bugün 4.gunu olan ne çok arkadaş var aynı gün nüfus patlaması yapacaz inşallah kızlar
Aaa cikiyo mu o kadar erken ya. Heyecanlandım bak. 2 gün sonra yapcam bende :)Ayy bende 6.gun yapcam:)) daha önce 6.gun silik çıkmıştı yine çıkar inşallah perşembe günü ilk.idrar tahlilimi yapaciim
Gozun aydinnn allah tamamina erdirsinKizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Aminnnn cnm Allah razi olsunGozun aydinnn allah tamamina erdirsin
Ohhhh beeee topigimiz costu heeeee. Gozun aydin canim saglicakla gelsin insallahhhKizlarrr yaptırdım kan testimi transferimin 8.gunu kan değerim 231 çok şükür bin şükür rabbim devamını da nasip etsin insallah:):)
Aminnn cnm Allah razi olsun tez zamanda sizlerinde gzl hberlerini almak nasip olur insallah
Iyiyim canim ya ne yapayim 15 inde ilaclar basliyo bekliyorum sabirsizlikla. Sen nasilsin?
Gozun aydin canim allah tamamina erdirsinİş güç bakamadım hiç baya güzel haberler var. Birtanede benden ilk testim 273 çıktı ikinciyi yaptırdım çok şükür 719 çıktı devamında böyle olsun inşallah. Rabbim herkese yaşatsın. İnsan nasıl değişik hissediyor şaşıyorum ..
Seninle donemdas olucaz gibime geliyor :) insallah bizde guzel haberleri vericez kuzum.bende iyiyim canım aynı sabırsızlıkla bekliyorum bende:) ilaçlara başlamışsındır diye düşünmüştüm neyse az kalmış 5 gün sonra başlıyosun ozaman hayırlısıyla
Amin canım darısı isteyen herkese inşallahGozun aydin canim allah tamamina erdirsin
Peki hangi dönemde yapayım şuan adetim bitti gibicanım günde iki kere en doğrusu sabah yataktan kalkar kalkmaz koy ocağa sen üstünü giyip hazırlananıncaya kadar kaynar hazır olur öyle ağızda koku falanda yapmıyor tadı çok kötüde değil
Seninle donemdas olucaz gibime geliyor :) insallah bizde guzel haberleri vericez kuzum.
Canım bende regliden sonra başlamıştım çünkü oy regli olduğumda transfer için tedaviye başlicaktım ama kist oluna soğan kürüne başlamıştımPeki hangi dönemde yapayım şuan adetim bitti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?