- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
- #6.461
A
anneveoglusu
canım gözün aydın.gun sayıyorsun artık meleginle kavuşmak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün embrıyosu cnm coraspin folidoce progestan fitil suan kullandığım ilk 7 gün de dekor kullandım bıraktım 4. Günde choriomon 5000 iğne kullandım olurmu acaba bunlardancanım kaçıncı gün embriyosu transferiniz kullandığınız iğnelerin etkisi olabilirmi iki çizgi
Transferimin 4 . Günü igneyi kullandım dekort transfer dahil ilk 7 gün kullandim3 gün embrıyosu cnm coraspin folidoce progestan fitil suan kullandığım ilk 7 gün de dekor kullandım bıraktım 4. Günde choriomon 5000 iğne kullandım olurmu acaba bunlardan
canım benim nasıl bir rahatladım anlatamam miyon alınsın o zaman süreç başlayacakA anneveoglusu canım gözün aydın.gun sayıyorsun artık meleginle kavuşmak için
Kendini çok yormadan evin içinde yürüyüş yapabilirsin bol su iç ben bi de kabak çekirdeği yiyorum hergun emeklerimizin karşılığını aliriz inşallah
Az kaldı canım. Benimde normalde 13 unde olmam gerekirken dun adet olmaya başladım ki daha kullanmam gereken bi ilâç vardı.adet olunca dr.a yazdım durumu adet olduysan kullanma dedi. valla vücut dalga geçer olducanım benim nasıl bir rahatladım anlatamam miyon alınsın o zaman süreç başlayacak
Neden kan vermiyorsun emin olursunMrb kızlar benim transferimin 11 ci günü transfer günümü de sayarsam dün iki defa test yaptım 2 çizgi çıktı bugün tekrar iki defa yaptım tek çizgi çıktı ikiside neden öyle oldu acaba bir bilgisi olan varmı negatife alistirayimmi kendimi
anladım canım düzme dudağını...A anneveoglusu Adige_ sağolun kızlar. Benim tedavi için mersinde annemlerdeyim eşim transferden sonra döndü
canım süt buharu diye bi şe de var netten bi araştır. yumurta çatlama da ya da tüplerde iltihap varsa onda uygulanıyormuş:yok canım olmadı soğan kürü ordaki iltabı ve kisti temizliyor ilk kontrolumde 7 yumurta ve kist dedi soğan küründe sonra 7 yumurta ve 0 kist demişti hatta gülmüştü sen bunu 15 günde nasıl yok ettin dedi soğan kürü dedim iyi yapmışsın genelde hastalar içmiyor diye söylememiyorum dedi
valla insan eşini istiyor doğru ama bi saatten sonra ona da tahammülsüzleşiyor :)canım sen ne kadar rapor aldın? böyle zamanda insan eşini istiyor yanında dimi
hamileliğini mersinde mi geçireceksin canım
Biz hep öyleyiz em yakınimda olsun hem uzakta dursunvalla insan eşini istiyor doğru ama bi saatten sonra ona da tahammülsüzleşiyor :)
çağırınca hemen gelsin.Biz hep öyleyiz em yakınimda olsun hem uzakta dursun
Hadi hayirlisiyla gör cnmBenim de kardeşim dötünü kaldırsa kese görmeye gidecez inşallah birazdan. Ah kocacım. Yanımda olsan 6da kaldırır götürürdün beni
Şuan işsizim malesef. Ama işsiz kalmasam tüp bebek denemeyecektik. Şükür işsizim diyeyim ben :)) Her şerde bir hayır vardır dedikleri tam da bu olsa gerek.canım sen ne kadar rapor aldın? böyle zamanda insan eşini istiyor yanında dimi
hamileliğini mersinde mi geçireceksin canım
Ya bende tedavi surecini annemlerde gecircem böyle olmaz insallahA anneveoglusu Adige_ sağolun kızlar. Benim tedavi için mersinde annemlerdeyim eşim transferden sonra döndü
Bi yandan panik eşimin her an yanımda olmaması güzel aslında. Bi de insan annesinin evi de olsa kendi evini arıyor yaaYa bende tedavi surecini annemlerde gecircem böyle olmaz insallah
Kendi doktorum da o hapı verdi ama çok hafif bir işe yaramıyor gibi .. yinede şükürler olsun inşallah sağlıklı devam eder hepimizin . sezenorhan sayfaya geç girdiğim için konudan çok uzak kaldım yazamadım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin insalalh inan bana çok etkilendim ve cok üzüldüm sanki Heran bana da birsey olucakmis gibi his var gitmiyo içimden ... üzülme sakin tamam mı sen çok güçlüsun zsten. Rabbim Hayırlisi ile yine nasip etsin insalalh zaten hamile kalabiliyorsun sorun olan şeyi çözdunuzmu gerisi kolay ..geçmiş olsun canım benim çok şükür yok 1 kere olmuştu birde gastritin olduğunda midem kotu oluyor elma iyi gelmişti yeşil elma.birde hemşirem dramaminie hapini içebilirsin demişti
E tabi cnmBi yandan panik eşimin her an yanımda olmaması güzel aslında. Bi de insan annesinin evi de olsa kendi evini arıyor yaa
EŞİN DE mersinli mi canım belki ozaman taşınma işine sıcakk bakabilir.Şuan işsizim malesef. Ama işsiz kalmasam tüp bebek denemeyecektik. Şükür işsizim diyeyim ben :)) Her şerde bir hayır vardır dedikleri tam da bu olsa gerek.
Hiç bilmiyorum mersinde mi kalacağım dönecek miyim... eşimi iknaya çalışıyorum buraya taşınmak için. Hayırlısı
Ama eşimin yokluğunu çok hissediyorum gerçekten.