- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.401
Güldüm ya kusura bakma anacım. Yaw bu çocuklar var ya bizi şebek etti deney tahtası etti yemin ederim. Kuzum benim yaa iltihaptan kurtulayım derken yumurtası azalmış
Canım ben de martta bi hekim kadına gittim. Lokman hekim işte :))) bana 10 çeşit ot verdi. Her birini demleyip günde 2 fincan içiyordum yani 20 fincan. Ve günde 2 lt su iç diyordu. Hesap edebiliyor musun kaç lt sıvı tükettiğimiçalışıyordum o zaman. Bizim katta wc yoktu. Alt kata inene kadar bazen çamaşırıma kaçırıyordum
Çok çektik çooookkkk
Anoow bende ööleyim yaa.hayır başka zamanlarda ki üzüldüğüm durumlar artık bende üzülmenin ötesinde şeyler hissettiriyor.sinir ağlama panik atak hele o iç sıkıntısı allaam allam ölcem sankim.ya nette baktım ruhen değişim bizim haftaya başlaması gerek.maşallah biz son sürat.ne etcez ya bööle biz.
Benim de 8 eylül. Aramızda 1 gün var. Sen 4+4 sün7 siydi canım
Amaninn yolk salk mi deniyordu adınacanım benimkisi boyle pek anlamam hatta elimde bakıyordum nasıl birşey bu böyle diye.inşallah güzel haberler alırsın canim
iyi mi simdi yani doktorum kötü birşey demedi de o rahmim değil mi kesem mi büyük o kadar bilmiyorum ondan soruyorum çok ağladım bende o an film koptu da canım bir sure kendime gelemedim doktor neler dedi hic yok bende kalp atışında aglamicam ama oynuyor sonraAmaninn yolk salk mi deniyordu adına
Baksana dolunay gibi maşallah canım benim
Doktorum direk incir ve tarçın çörekotu bal karışımına başla Dedi bana rezervim az olduğu için kafam karıştı
Benim de 8 eylül. Aramızda 1 gün var. Sen 4+4 sün
Güldüm ya kusura bakma anacım. Yaw bu çocuklar var ya bizi şebek etti deney tahtası etti yemin ederim. Kuzum benim yaa iltihaptan kurtulayım derken yumurtası azalmış
Canım ben de martta bi hekim kadına gittim. Lokman hekim işte :))) bana 10 çeşit ot verdi. Her birini demleyip günde 2 fincan içiyordum yani 20 fincan. Ve günde 2 lt su iç diyordu. Hesap edebiliyor musun kaç lt sıvı tükettiğimiçalışıyordum o zaman. Bizim katta wc yoktu. Alt kata inene kadar bazen çamaşırıma kaçırıyordum
Çok çektik çooookkkk
4 hafta 4 günlük oluyo cnm4+4 nedir?
İnsallah o karisikliktan cikarsin seni Rabbim ney neden oluyorsa bian once ogrenirsin onlemi alinir insallah acin cok fazla we bu kacinci duaciyim sana Allah mukafatini oyle bir sekilde wersin ki herseyi unuttursun insallah sanaIyiyim cnm inan ben üçüz lerimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm o acının üzerine bu sefer kalbi bile atmamıştı tabiki üzüldüm ama daha kolay atlayabileceğim bir şey. Sadece kafam çok karışık yani her seferinde olumsuz sonuçlanmasının bir sebebi var ve bunu bulmak istiyorum bakalım hayırlısı rabbimden
4 haftalık 4 günlük hamile demek canım4+4 nedir?
AMİN... ewt canım bir 8 kromozom incelenen birde 23 kromozom incelenen testler var... ama şöyle bir sey de var sizin testleriniz temiz çıksada embriyolar sağlıklı çıkmayabılır... mesala benım doktorum sizin gibi genç hastalarda fazla yumurta gelişimi oluyor, yane normalde vücut bir tane yumurta üretecekken biz sizden o ay 10-20 yumurta topluyoruz , ve yarısıda 5. güne ulaşsa da hepsinin sağlıklı çıkmasını bekleyemeyiz... yane senin 10 tane blast embriyon hepsini pgt ye yollasak 3-4 tane büyük ihtimalle sağlıksız çıkacak , ama bu sizde genetik taşıyıcı olduğunuz anlamına gelmıyor, sadece normal olmayan bir durumla yumurta geliştiği için halıyle sağlıklı olmayabılıyor... O yüzden 2-3 kez denemeden pgt ye yollamayı tavsiye etmıyorlar...Canım benim anlamadığım da bizim genetik testlerimiz yapıldı eşime de bana da bir sorun çıkmadı. Sanırım daha ayrıntılı yapılanları var inan kafam durdu artik . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin
AMİN... ewt canım bir 8 kromozom incelenen birde 23 kromozom incelenen testler var... ama şöyle bir sey de var sizin testleriniz temiz çıksada embriyolar sağlıklı çıkmayabılır... mesala benım doktorum sizin gibi genç hastalarda fazla yumurta gelişimi oluyor, yane normalde vücut bir tane yumurta üretecekken biz sizden o ay 10-20 yumurta topluyoruz , ve yarısıda 5. güne ulaşsa da hepsinin sağlıklı çıkmasını bekleyemeyiz... yane senin 10 tane blast embriyon hepsini pgt ye yollasak 3-4 tane büyük ihtimalle sağlıksız çıkacak , ama bu sizde genetik taşıyıcı olduğunuz anlamına gelmıyor, sadece normal olmayan bir durumla yumurta geliştiği için halıyle sağlıklı olmayabılıyor... O yüzden 2-3 kez denemeden pgt ye yollamayı tavsiye etmıyorlar...Canım benim anlamadığım da bizim genetik testlerimiz yapıldı eşime de bana da bir sorun çıkmadı. Sanırım daha ayrıntılı yapılanları var inan kafam durdu artik . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Canım o kendisine ve labaratuvarına güvenmeyen hastaneler için geçerli ben görüyorum bazen 10 yumurta toplanıyor kadından , çoğu döllenıyor ama 2 tanesini transfer edip gerisini hop çöpe, yok kalitelı değıl yok bozulur... bana çogu inandırıcı gelmıyor... bende 15 yumurta toplandı hepsi döllendi ve 11 tane blast olup5. günde dondurdular ve hepsi 1. kalitede embriyolar... tabi herseyden önce Rabbim nasip edecek , benım ilk denemem negatif ama geride 10 tane dondurulmuş embriyo var , tekrar ilaç kullanmadan birçok defa deneme şansım olacak...Seni cidden çok takdir ettim iki ay ara verip yeniden başlamak cidden yürek ister , Çok zor bir tedaviymiş , kesinlikle dondurmak gerekiyordu bence ya , çözülürken boUlur dediler boşuna para vermeyin dediler öyle kaldı , inş o iğnelere ilaçlara bir daha gerek kalmaz yarabbim ....
Kendime itiraf etmek istemesem de ben de senin gibi düşünüyorum maalesefCanım o kendisine ve labaratuvarına güvenmeyen hastaneler için geçerli ben görüyorum bazen 10 yumurta toplanıyor kadından , çoğu döllenıyor ama 2 tanesini transfer edip gerisini hop çöpe, yok kalitelı değıl yok bozulur... bana çogu inandırıcı gelmıyor... bende 15 yumurta toplandı hepsi döllendi ve 11 tane blast olup5. günde dondurdular ve hepsi 1. kalitede embriyolar... tabi herseyden önce Rabbim nasip edecek , benım ilk denemem negatif ama geride 10 tane dondurulmuş embriyo var , tekrar ilaç kullanmadan birçok defa deneme şansım olacak...
Günaydın kızlarAynen bende katılıyorum.nazar var.biz burada birbirimize umut olduk.tek tek hamilelerimize yürekten sevindik.kızlar herkes birer tane dua okusun nazara karşı.hangi dua olursa olsun.
Canım o kendisine ve labaratuvarına güvenmeyen hastaneler için geçerli ben görüyorum bazen 10 yumurta toplanıyor kadından , çoğu döllenıyor ama 2 tanesini transfer edip gerisini hop çöpe, yok kalitelı değıl yok bozulur... bana çogu inandırıcı gelmıyor... bende 15 yumurta toplandı hepsi döllendi ve 11 tane blast olup5. günde dondurdular ve hepsi 1. kalitede embriyolar... tabi herseyden önce Rabbim nasip edecek , benım ilk denemem negatif ama geride 10 tane dondurulmuş embriyo var , tekrar ilaç kullanmadan birçok defa deneme şansım olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?