- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.301
canım iki gün sonra tekrarlayıp artış durumuna bakmak lazım. tekrarladın mıKızlar yaa 2. Gün embriyosu 12.gün testim 28 çıktı ama hala kendime hamileyim diyemiyorum yaaaa. Sizce çok mu düşük yoksa ben mi abartıyorum. Boşuna mı üzüyorum kendimi.
Sağlıklı olsunda bi sonraki ay olsun canım. yıpratma kendini. eşini.Canım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırım
canım cidden pahalıKizlar bende bi hesap yaptim
Bugune kadar doktor muayenesine 2000 esas doktora karar verene kadar baya bi gezdim :)
Tüp bebek 10 bin
Gebelik vs testleri 2000
Bitkisel karisimlar ballar börekler 1500
İlac vitamin takviye 1000 ödemişim
20 bine yaklasiyor nerseyse ve daha yeni başladım
Daha histeroskopi ve 2. Deneme ödemesi var sirada
Maddi manevi ne zorluklarla karsilasiyoruz
Allah yardımcımız olsun nasi olacak bilemiyorum
Cnm uzme kendiniCanım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırım
canım düşüklerin %70 si bebektekı genetik kusur ... O yüzden eşinin ve senin genetik teste ihtiyacınız var ayrıntılı bir şekılde, sonrada embriyolarını pgt ye yollarsın ve sağlıklı evlada kavuşursun inş... Tabi detaylı bir şekılde araştırılmadan transfer olma... En kısa zamanda birbirimize güzel haberler vereceğiz inşIyiyim cnm çok şükür daha da iyi olucam inş. 2 tane dondurulmusum var cnm ama inan onları transfer su an hiç düşünmüyorum. Doktorum da cd56 testinden bahsetti . Bir de kendimize uygulanan kromozom testi vardı temiz 'di ama daha detaylilari da varmış ondan da bahsetti.bir dahaki haftaya kontrole gittigimde daha detaylı konusucaz bakalım. Ilk önce asıl sorunu belirlemek istiyorum çünkü bendeki sorun hamile kalmak değil. Hamile kaldıktan sonrası.boyle sorunu bilmemek insanı daha çok üzüyor dimi .inş rabbim bize de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda
Günü gelene kadar patlayacam az kaldı bugün 3.gun daha cok var meraktan çatlamazsam iyidirYani test gunlerini
Evet şekline bozuk dedi. Hcg değerim 3000den 4700e çıktı 2 günde. Yavaş artıyo dedi. Ama benim bildiğim belli bi değerden sonra azalarak artıyo.ikiye katlama süresi uzuyo yani. Çarşamba tekrar gidecem ama umudum azalıyoCanım hayırdır doktorun mu dedi ?
canım hangi doktor dedi. kime gittin. dediğin gibi belli bi degerlen sonra ikiye tam kkatlamıyor dıye duymustum. ama farklı labaratuar olması be saati bile cok önemliEvet şekline bozuk dedi. Hcg değerim 3000den 4700e çıktı 2 günde. Yavaş artıyo dedi. Ama benim bildiğim belli bi değerden sonra azalarak artıyo.ikiye katlama süresi uzuyo yani. Çarşamba tekrar gidecem ama umudum azalıyo
canım sen gün olarak benden geridesin baksana gebelik takvimide benim kan degerim eger hersey yolunda ise bugun 600 olmustur. e benim deger daha duşuk o zamanEvet şekline bozuk dedi. Hcg değerim 3000den 4700e çıktı 2 günde. Yavaş artıyo dedi. Ama benim bildiğim belli bi değerden sonra azalarak artıyo.ikiye katlama süresi uzuyo yani. Çarşamba tekrar gidecem ama umudum azalıyo
İyiyim çok şükür sehir dışından geldiğim için ben arabada uyuyordum şimdi okudum canim. 10 yumurtam toplandı bugunBEYAZGULL nasılsın canım
İnsallah canım benim güzel haberler alalimBenim de bugün toplamam oldu, 8 tane toplanmış. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun:)
Saol canim simdi daha iyiyim ama su lekelenme kesilirse insallah bir dahada geri gelmezse cok daha iyi olacam insallahcanım nasılsın bebeğini görmüşsün hayırlı olsun
hadi gözün aydın canım yarın oglen seni aralar bilgi vermek için. içini ferah tut. narkoz kafası güzel olur. uyu dinlen bol bolİyiyim çok şükür sehir dışından geldiğim için ben arabada uyuyordum şimdi okudum canim. 10 yumurtam toplandı bugun
Amin canim hepimiz guzel haberler werelim insallah cok saol canimcanım gözün aydın çok sevindim maşallah hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah
Yok ben onu geri aldım biraz o güzden öyle.canım sen gün olarak benden geridesin baksana gebelik takvimide benim kan degerim eger hersey yolunda ise bugun 600 olmustur. e benim deger daha duşuk o zaman
Sağol canım şimdi eve geldik kendimi yatağa attım bi 2 saat uyusam kendime gelirim. İnşallah döllenir yumurtalar canım.hadi gözün aydın canım yarın oglen seni aralar bilgi vermek için. içini ferah tut. narkoz kafası güzel olur. uyu dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?