2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar yaa 2. Gün embriyosu 12.gün testim 28 çıktı ama hala kendime hamileyim diyemiyorum yaaaa. Sizce çok mu düşük yoksa ben mi abartıyorum. Boşuna mı üzüyorum kendimi.
canım iki gün sonra tekrarlayıp artış durumuna bakmak lazım. tekrarladın mı

canım cidden pahalı
sen istanbulda yaşıyorsun değil mi. orada daha da pahalı sanırım bu tedavi işleri. cidden çok para harcamışşın. Ama Allah bu zorlukların mükafatını verecektir

canım düşüklerin %70 si bebektekı genetik kusur ... O yüzden eşinin ve senin genetik teste ihtiyacınız var ayrıntılı bir şekılde, sonrada embriyolarını pgt ye yollarsın ve sağlıklı evlada kavuşursun inş... Tabi detaylı bir şekılde araştırılmadan transfer olma... En kısa zamanda birbirimize güzel haberler vereceğiz inş

canım hangi doktor dedi. kime gittin. dediğin gibi belli bi degerlen sonra ikiye tam kkatlamıyor dıye duymustum. ama farklı labaratuar olması be saati bile cok önemli

canım sen gün olarak benden geridesin baksana gebelik takvimide benim kan degerim eger hersey yolunda ise bugun 600 olmustur. e benim deger daha duşuk o zaman

İyiyim çok şükür sehir dışından geldiğim için ben arabada uyuyordum şimdi okudum canim. 10 yumurtam toplandı bugun
hadi gözün aydın canım yarın oglen seni aralar bilgi vermek için. içini ferah tut. narkoz kafası güzel olur. uyu dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…