2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim cok sevindim gozun aydin. Arkadasim bir nazar boncugu tak ustune. Gulme bak. Bazen insan kendini bile nazar ediyor. Tum kalbimiz iyi niyetle dolu birbirimize. ama olsun sen yinede tak
allah razi olsun duam var zaten yavrum nazara inanirim ki çokta değer rabbim korusun cümlemizi inşallah.Darısı başınıza inşallah canım

Mümkünse yaş uygunsa 2 tane koydur diğerini dondur canım şansın artar

ayy çok güzell yaaa nasıl sevindim..benim bebiş uğurmu getirdi yoksa kız... Ay moral oldu vallahi

canım ya zormuymuş histereskopi bilgin varmı anestezi ilemi yapılıyor bazı doktorlar aneztezisiz yapıyormuş
Doktoruma anestezı istedıgımı soyledım bakalım bende hiç bilmiyorum belkı rahım fılmı çeker ne dıcek bakalım yarın

Cok sevindim cnm

hiç gerek yok bence ... ben bu süreçte hamile kalan insanlar tanıyorum

Teşekkürler canım cevabın için. Bende korunmamaya karar verdim zaten korunmak gerekse doktor söylerdi herhaldedimi. Seninde gebeliğin hayırlı olsun canım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş.

Kizlar bende bi hesap yaptim
Bugune kadar doktor muayenesine 2000 esas doktora karar verene kadar baya bi gezdim :)
Tüp bebek 10 bin
Gebelik vs testleri 2000
Bitkisel karisimlar ballar börekler 1500
İlac vitamin takviye 1000 ödemişim

20 bine yaklasiyor nerseyse ve daha yeni başladım
Daha histeroskopi ve 2. Deneme ödemesi var sirada

Maddi manevi ne zorluklarla karsilasiyoruz
Allah yardımcımız olsun nasi olacak bilemiyorum

canım gözün aydın çok sevindim maşallah hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah

Kızlar yaa 2. Gün embriyosu 12.gün testim 28 çıktı ama hala kendime hamileyim diyemiyorum yaaaa. Sizce çok mu düşük yoksa ben mi abartıyorum. Boşuna mı üzüyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…