- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
- Konu Sahibi floransa17
- #6.241
Hemde ne güzel morelsağol canım inşallah çok üzüldüm gercekten de arka arkaya gelince birde haberler hepten yıkıldım azda olsa moral olduysak bebisimle ne mutlu bana
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ne güzel morelsağol canım inşallah çok üzüldüm gercekten de arka arkaya gelince birde haberler hepten yıkıldım azda olsa moral olduysak bebisimle ne mutlu bana
ooyy kurbannHemde ne güzel morelhep güzel haberlerinizi alalım inş
![]()
bozuk bence bu.su idrar testinden nefret ediyorum yapmayın moralini bozuyorsun zaten kan verdin canım sonucu almadan yikiliyorsun hem senin ikinci testin degilmi kanama falan olurdu bence birşey olsaydıKızlar test böyle oldukan verdim canım eşim alcak 4 te çıkıyor
Test bozuk canm bozma moralini emin ol değerin yükselmiştir bak göreceksinKızlar test böyle oldukan verdim canım eşim alcak 4 te çıkıyor
Canım beni opudan 24 saat sonra aradılar döllenen yumurta sayısını bildirdilerKızlar opu dan çıktım 10 tane yumurtam toplanmış yarın 1 le 5 arası arayacaklarmis beni acaba tahminen ne zaman ararlar
çok gerginim vallaAynı ben hep kızıyotım herşeye ve kapanıp ağlamak istiyorum
Canim cok sağol 10 tane yumurtanın dollenmeme gibi bir ihtimali var mı çok endiselendim şimdi. Ne stresli işmiş bu.Canım beni opudan 24 saat sonra aradılar döllenen yumurta sayısını bildirdiler
Canim cok sağol 10 tane yumurtanın dollenmeme gibi bir ihtimali var mı çok endiselendim şimdi. Ne stresli işmiş bu.
iyide bu bozuk bunun için mi kendini üzüyorsun rahat olKızlar test böyle oldukan verdim canım eşim alcak 4 te çıkıyor
canım yarın ilk gün arayıq kaç tanesinin döllendiğini söyleyecekler.Kızlar opu dan çıktım 10 tane yumurtam toplanmış yarın 1 le 5 arası arayacaklarmis beni acaba tahminen ne zaman ararlar
olumsuz olma dur daha yolun başındasın 1. günü 3. günü ve 5. günü embriyolar hakkında bilgi verilecekCanim cok sağol 10 tane yumurtanın dollenmeme gibi bir ihtimali var mı çok endiselendim şimdi. Ne stresli işmiş bu.
Iyiyim canım bende. Güzel hayırlı haberlerle gel insallah canımcumartesi görüştüm canım. bu persembe muayene için çagırdı galiba kese var mı yok mu onun için.
sen nasılsın canım hersey yolunda mı
bende bu haftasonu başlıyorum büyük olasılıkla tedaviye . yolun başındayım henüz ama çok heyecanlyıım:)
hiç sorma yaa bekliyorum yaa gelmiyor arkadaşım diyor gebe olmayasın dedim adamla hiç yakınlaşma olmadı bu ay nasıl olur bebek filan
inşallah herkesin bu yolda yüzü güler arkadaşım
26 yaşındayım şişli memorial semra kahraman ile başlıyorum canım.G gulumse-hayata nasılsın bir tanem
Üzülme canım güzel gunlerin tadını çıkarmaya bak.ben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.
ailevi sıkıntılarım var onları duşunup üzülüyürum.