• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

aminnnn yol boyunca ağladım hep sizlere dua ettim ağlayarak inşallah
Bugün haberlerde bi bebegin agzi bantlanarak çöp posetine konulup çöpün kenarina konulduğunu gördüm kahroldum agladim .. biz ne zorluklarla ne çabalarla kavusmaya calisirken hangi insan musvettesi boyle bisey yapar

nerdesin yurt dışı ya nasıl bir durum bu sağlık bu ay sinir oldum Allahım yardımcın olsun inşallah
İngilteredeyim canm
Malesef burda turkiye gibi kolay degil zaten bu tedawi asamasina disimle tirnagimla geldim simdi ise bu sekilde ugrasiyorum Allah beterini wermesin yinede

Iyiyim cnm çok şükür daha da iyi olucam inş. 2 tane dondurulmusum var cnm ama inan onları transfer su an hiç düşünmüyorum. Doktorum da cd56 testinden bahsetti . Bir de kendimize uygulanan kromozom testi vardı temiz 'di ama daha detaylilari da varmış ondan da bahsetti.bir dahaki haftaya kontrole gittigimde daha detaylı konusucaz bakalım. Ilk önce asıl sorunu belirlemek istiyorum çünkü bendeki sorun hamile kalmak değil. Hamile kaldıktan sonrası.boyle sorunu bilmemek insanı daha çok üzüyor dimi .inş rabbim bize de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda

canım bunu yazıp yazmamakta cekiniyorum ama belki bilenlerde vardır ne olur yanlış anlamayin acaba mi diye düşünüyorum belki faydam olur ümmü sübyan denilen birşey varmış bunu düşün yapanlara dua olarak muska yapılıyor düşüğü olmasın diye bilgin varmı bir büyüğüne danış belki bilenler vardır bir hocaya gösterin hatta ben olmuyor diye yaptırdım ama takmadım düşük falan yapmadigim için simdi hamile kalınca takmaya başladım rabbim korusun insallah

Bugün haberlerde bi bebegin agzi bantlanarak çöp posetine konulup çöpün kenarina konulduğunu gördüm kahroldum agladim .. biz ne zorluklarla ne çabalarla kavusmaya calisirken hangi insan musvettesi boyle bisey yapar
Az önce gördüm bela okumak istemiyorum çok şey söylemek geliyor içinden cehennemde ateşleri bol olsun vicdansizlar

Şeklinden dolayı heralde bilmiyorumki canım. Devlet hastanesinde gittim, genç bi bayandı bizle filan yaşıttır. Hulusi hocayada yazdım cevap bekliyorum

Bence kendi doktoruna git S sewils88 ve mumkunse prof vs olsun
Devlette genc biz kiz diyosun belkide staj yapiyo veya henüz ogrenci
Ve seni boşuna strese sokuyo
Bence rahatlamak adina iyi bir doktora görün

Bence kendi doktoruna git S sewils88 ve mumkunse prof vs olsun
Devlette genc biz kiz diyosun belkide staj yapiyo veya henüz ogrenci
Ve seni boşuna strese sokuyo
Bence rahatlamak adina iyi bir doktora görün
Uzman doktormuş. Kendi doktorum prof. Zaten başkent üniden Hulusi hoca. Cumaya kadar dayanamıcam dedim ama erken gelmenin bi yararı yok cuma gel ilaçlarına devam et yazdı. Korkuyorum ama elden de bişey gelmiyo.

Kızlar merhaba ben de az önce kan verdim deeğrime bakılacak artış var mı diye 4 te çıkacak sonuç eve gelirken de dandirik testlerden aldım 5 tl ye bakayım orda koyulaşmış mı diye test mi bozuk yapamadım mı anlamadım ilk çizdi bile pembenin en açık tonu ikinci çizgi zaten Yok oturdum ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice

S sewils88 rahat ol lütfen stres yapma
Allahtan hayirlisini iste ve sua et

Bu çocuk sakat dogacak deyip sapasağlam dogan cocuklarin hikayelerini etraftan duymussundur

Lutfen hemen moral bozmalarina izin verme
Bnm komsuma iki ayagi da yok dediler cocuk 5 yasinda simdi ve sapasaglam ayaklari aksama bile yok

A anneveoglusu canım nasılsın.regli oldummu mu. Yazdiklarin icime işledi.ayni donemlerde yapmistik o hamilelik takvimini seninle.gecen yıl benimle aynı anda hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar şükür ki doğum yaptılar.saglikli evlatlarına kavuştular.ama bizim için hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka elden birsey gelmiyor.sabrediyrz allah mukafatimizi verecek :KK51:

canım inşallah yine aynı zamanda gebelik takvimi eklemek nasip olur sana bana yine dönemdaş oluruz.
çok şükür doğum yapıyorlar sağlıkla bende okuyorum haberlerini alıyorum rabbim bağışlasın evladlarını
regl olmadım canım tüp bebek hemşiresine mesaj attım 15 güne kadar normal dedi bekliyorum canım
sen nasılsın

canım inşallah yine aynı zamanda gebelik takvimi eklemek nasip olur sana bana yine dönemdaş oluruz.
çok şükür doğum yapıyorlar sağlıkla bende okuyorum haberlerini alıyorum rabbim bağışlasın evladlarını
regl olmadım canım tüp bebek hemşiresine mesaj attım 15 güne kadar normal dedi bekliyorum canım
sen nasılsın
Iyiyim bende canim.ilaclara devam ediyrm.normalde bu regli hiç şaşmaz gününde gelir bekliyorsunuz gelmeyeceği tutar.vucudumiz bile dalga geçer olmuş bizimle:deli::deli::deli: . Hayırlısıyla baslar sürecin canım az kaldı senin mucizene kavuşmana:KK200::KK200::KK200::KK200:

Back