- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.601
Ayyy inşallah ikiside tutar ne güzel olur yaaa :)bana ılkte de ıkıncı dede 2 embrıyo transfer edildi cnm
Ne güzel canım inşallah sen de bana umut olursun bende bi başkasına benim lekelenmeler hala devam Bugün yine oldu kahverengi ve resmen ıslaklık hissettimaminn amin...
inşallah bende gülerim..
sende inşallah güzel haberler alırsın inşallah
haziran topiğinde yine aynı hastanede tedavi gördüğümüz ve aramızda sadece bir kaç gün olan tatlı bi bayan vardı.
yüz yüze görüşmek heniz nasip olmadı ama
ben haziran da negatif sonucu aldım
o su an ıkız oglanlara hamile
hemde tek yumurta ıkızı
yani tıpkı aynı iki oglan :)
bende ona diyordum bana umut ol ol
ve bana umut oldu.
o hamile kalmıştı.
ondan bi çok sey ogrendim
hala da sorarım yazarım. sagolsun
Canım sen bunları kafaya takma çünkü allah korusun ama olacağı olduğu zaman gebeliğin ilerleyen zaamanlarında da olabiliyor. Mesela benim geçen sefer üçüzlerime hamileliğimde ilk 12. Haftama kadar 5 kez adet kanaması gibi kanama geçirdim hep tedirgindim .sonrasında hiç kanamam olmadı ağrılarım bitti ve bebeklerimde gelişimi hep 10 gün önceden gidiyordu çok sağlıklılardı herkes öğrendi ama bir anda rahim ağzı açıldı ve kaybettim. O yüzden sen hiç o duydu bu duydu diye kafana takma allahın izniyle sağlıkla kucakla bebeğini cnm mutluluğunu yaşamaya devam et .bazen bazı şeyleri gereksiz kafaya takarak mutluluğu kaçırabiliyoruzCanim 12.gün 2273 cikti. 5haftalik dedi . Belki hisetmemek te normal olabilir ama yinede insan biraz rahat olmak istiyor vallahi sadece sevinmek yetmiyor mus onu anladım insan mutlu olsa bile tedirgin oluyor birde annem yakınlarimiz ile paylaştı bebek bekliyoruz diye çok üzdü beni anneme kese görülene kadar bekle mesini söylemiştim ama beni dinlemedi onun tedirginliği de olabilir üstümde sonuçta malesef tüp bebek olduğumuz için ewet sağlıklı embriyo diyolar hep ama risk bitmiyo ki kese kalp atışı derken keşke annemle paylasmasaydim diyorum bazen ..
Aminnn inş cnm çok saol hepimiz sorunsuz geçirip sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşvalla ne güzel inşallah böyle sıkıntısız bir gebelık gecirirsın cnm
ve sonunda bebeghını kucagına alırsın
Aaa allah allah olabilir canım . her geçen gün ne kadar doğru bildiğimiz şeyler yanlış çıkabiliyor . bende çok yedim geçen sefer de bu sefer de ama çok şükür çok etkilememiş herhalde .Canim o çok yanlış bilgi kabak çevirdiği rahim duvarını inceltir diye okudum bel ilk negatif im de avuç avuç yemistim. .
Yatağında boğulmuş maalesef
Neden bana böyle oluyor ya çok üzülüyorum çğnkü yaptıkları iğne beni uyutmuyor uyutmadı , histereskopi de ki gibi çırpındım durdum ya , ben de o derin anestezik uykuyu tatmak isterdim hele de böyle bi işlem de , inş ilk ve son olur be diyeyim benim şansım da böyleCanım o ilaçlardan çok hafif olabiliyor bide stres yaptın ondan olmuştur canım opuda korkucağın hiç bir şey yok dedikleri gibi stres yapma gülüm eğer çok stresli bir yapın varsa cesaret iğnesi yaptır canım opuda bir şey yok ama sonrasın da hafif ağrın olabilir hiç korkma oda normal
Uyudun mu opu da ben çok acı çektim ya uyuyamıyorum uyutmuyor bunilaçlar , daha fazlasını da veremeyiz dedilerOpu dan çıktım kızlar 10.00 da girdim 10.30da odaya gelmişim hala uzanıyorum. 8 sağlıklı yumurta alınmış. Hakkımızda hayırlısı bakalım:)
Cnm geçen sefer de rahim duvarım açılmış dedin ya kabak içinde öyle diyolar rahim için iyi bişey değil suan yiyosan bırakmalisin bence ..Aaa allah allah olabilir canım . her geçen gün ne kadar doğru bildiğimiz şeyler yanlış çıkabiliyor . bende çok yedim geçen sefer de bu sefer de ama çok şükür çok etkilememiş herhalde .
Cnm geçen sefer de rahim duvarım açılmış dedin ya kabak içinde öyle diyolar rahim için iyi bişey değil suan yiyosan bırakmalisin bence ..
Cnm geçen sefer de rahim duvarım açılmış dedin ya kabak içinde öyle diyolar rahim için iyi bişey değil suan yiyosan bırakmalisin bence ..
ben bu tedavimde hiç yemedim kabak çekirdeğiaaa çok şaşırdım ben de transfer bekliyorum ilaçsız ve her gün yiyorum. keseyim bari. gerçi şimdilik rahim kalınlığında sorun yok yarın kontrolüm var.
hadı bakalım tedaviye hmn baslayacak msnÇok şükür şimdi geldı adetım bir anda rahatladım Valla gelsin Yeni umutlar heyecanlar
Dr adet bıtınce gel dedı ya rahım filmi yada hısteroskopı yapıcak sanırım embrıyolarımı sordum hepsı Blast dedı bakalımhadı bakalım tedaviye hmn baslayacak msn
superrr....Dr adet bıtınce gel dedı ya rahım filmi yada hısteroskopı yapıcak sanırım embrıyolarımı sordum hepsı Blast dedı bakalım
ben bu tedavimde hiç yemedim kabak çekirdeği
neden bilmiyrm
canım istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?