2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İlk ve ikinci değerin kaç çıktı canim

13.cü günüm ve 1 kere bile birsey hissetmedim yani çok normal sanki herşey önceki gibi belkide tedirginlik bu yüzdendir. .
Aynen cnm bende inan hiç bir şey hissetmiyorum belirti falan hiç yok :) keseleri görünce inanıcaz sanırım bu arada değerin kaç çıkmış cnm ?

Kızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
Allah sabir versin evlat açısı yaşatmasın.benimde bir tanidigin 2 yasında yeğeni zeytin yerken boğuldu kaybettiler. Evlat çok farklı yaşayınca daha iyi anlıyor insan Allah isteyen caba gösteren herkese nasip etsin insallah

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bana da umut ol
aminn amin...

inşallah bende gülerim..

sende inşallah güzel haberler alırsın inşallah

haziran topiğinde yine aynı hastanede tedavi gördüğümüz ve aramızda sadece bir kaç gün olan tatlı bi bayan vardı.

yüz yüze görüşmek heniz nasip olmadı ama

ben haziran da negatif sonucu aldım

o su an ıkız oglanlara hamile

hemde tek yumurta ıkızı

yani tıpkı aynı iki oglan :)

bende ona diyordum bana umut ol ol

ve bana umut oldu.

o hamile kalmıştı.

ondan bi çok sey ogrendim

hala da sorarım yazarım. sagolsun

Maşallah allah tamamına erdirsin.insallah seninde güzel haberini alalım.tek embriyomu koyuyor gogsen bey hep .yoksa istersen 2koyarmi

Aynen cnm bende inan hiç bir şey hissetmiyorum belirti falan hiç yok :) keseleri görünce inanıcaz sanırım bu arada değerin kaç çıkmış cnm ?
Canim 12.gün 2273 cikti. 5haftalik dedi . Belki hisetmemek te normal olabilir ama yinede insan biraz rahat olmak istiyor vallahi sadece sevinmek yetmiyor mus onu anladım insan mutlu olsa bile tedirgin oluyor birde annem yakınlarimiz ile paylaştı bebek bekliyoruz diye çok üzdü beni anneme kese görülene kadar bekle mesini söylemiştim ama beni dinlemedi onun tedirginliği de olabilir üstümde sonuçta malesef tüp bebek olduğumuz için ewet sağlıklı embriyo diyolar hep ama risk bitmiyo ki kese kalp atışı derken keşke annemle paylasmasaydim diyorum bazen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…