• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

kızlar günaydın ,
ben çok zorlanıyorum ya bir günüm iyi bir günüm yediğimi çıkarmakla geçiyor ne serum ne ilaç fayda etmiyo en fazla 2 gün idare ediyor beni çalışıyorumda sürekli rapor almak zorunda kaliyorum bu sefer iş yeri hoşlanmıyor ama elimde olan bişey değil napıcam bilmiyorum :KK43:
cnm senin elinde olan bir durum değilki, geçse sen zaten işe gidersin işverenleri anlamak zor.
kaç gün oldu raporun 40 günden sonra sanırım heyet raporu çıkarman gerekir bilgin olsun.
bizde lekelenme oluyor diye 10 gün rapor aldık, elimizde olan bir durum değilki :(
yeterki bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsün.

kızlar günaydın ,
ben çok zorlanıyorum ya bir günüm iyi bir günüm yediğimi çıkarmakla geçiyor ne serum ne ilaç fayda etmiyo en fazla 2 gün idare ediyor beni çalışıyorumda sürekli rapor almak zorunda kaliyorum bu sefer iş yeri hoşlanmıyor ama elimde olan bişey değil napıcam bilmiyorum :KK43:
allah yardimcin olsun cnm ceni cumlemizin.
bulanti bilekligi siparis verdim cumaya fln gelir heralde.ise yararsa soylerimde alirsiniz

ben canım önceleri uyurdum ne güzel şimdi 99 kere uyanıyorum uyumaya çalışıyorum rahat yatamıyorum aç kalınca miğde bulanıyo 2 3 saatte birşeyler yiyeceksin yemezsen yine oluyo aç bırakmıycaksın kendını benim bulantı kusma da geçmedi inşallah geçer
yok ya ilk gunden beri uyutmuyor.yeme isini kesfettim cnm dedigin gibi yemezsem cok bulaniyor

yok ya ilk gunden beri uyutmuyor.yeme isini kesfettim cnm dedigin gibi yemezsem cok bulaniyor
uyku benim de aynı canım 7 de 6 da uyandığımı biliyorum bazen 5 de bi açılıyo gözüm bi daha yok uyku bide tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ne zaman geçer ki mesanedeki baskı acaba az bile olsa yinede gidiyorum rahatsız ediyo inşallah düzeliriz en kısa zaman da

cnm senin elinde olan bir durum değilki, geçse sen zaten işe gidersin işverenleri anlamak zor.
kaç gün oldu raporun 40 günden sonra sanırım heyet raporu çıkarman gerekir bilgin olsun.
bizde lekelenme oluyor diye 10 gün rapor aldık, elimizde olan bir durum değilki :KK43:
yeterki bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsün.
bende onu anlamıyorum heyet raporu ne oluyo canım aralıksız alınan rapordan sonramı heyet raporu alınıyor ?
benim 5 gün oldu toplam 3 bir haftadan 2 bir haftadan aldım.

Cnm gittinmi cbüye ne dedi?bana da sıra alsaydın ya :p

Fetal eko için aldım, hiç giriş yaptırmadan direk çocuk kardiyolojiye git randevu alacaktım de veriyorlar. 25. haftaya verdi 9 haziran :) 4gibi gittim bomboştu.
anamoli taraması için 2li testin sonucunu görmemiz lazım dedi. test sonucu çıkıncada randevular doldu derse ben ozaman sorarım ona :) çok ters biriydi bişey diyemedim drumda tamam testten sonra alırsın dedi. 8eylüle gidiyordun dimi seninkini orda yaparlar belki?

Fetal eko için aldım, hiç giriş yaptırmadan direk çocuk kardiyolojiye git randevu alacaktım de veriyorlar. 25. haftaya verdi 9 haziran :) 4gibi gittim bomboştu.
anamoli taraması için 2li testin sonucunu görmemiz lazım dedi. test sonucu çıkıncada randevular doldu derse ben ozaman sorarım ona :) çok ters biriydi bişey diyemedim drumda tamam testten sonra alırsın dedi. 8eylüle gidiyordun dimi seninkini orda yaparlar belki?
Evet cnm sekiz eylüle gidiyorum çok pahalıysa gelirim cbüde yaptırırım :P

bende onu anlamıyorum heyet raporu ne oluyo canım aralıksız alınan rapordan sonramı heyet raporu alınıyor ?
benim 5 gün oldu toplam 3 bir haftadan 2 bir haftadan aldım.
daha az kullanmışsın dert etme o kadar hamilelik boyunca 40 gün rapor kullanma hakkın var eğer rahatsızsan 40 günü aşmak için heyet raporu çıkartman gerekiyor.aralıklı ya da aralıksız kullanabilirsin raporunu?

kızlar günaydın ,
geçmiş olsun canım,biraz daha sabretsinler iş yerindekiler.sağlık bu,hele ki bebek olunca daha da önemli.umarım en kısa sürede geçer bulantılarımız

Kızlar ben biranda çok fazla acıkıyorum. Kahvaltıdan öğlene kadar cevizle incirle idare ediyorum ama öğleden sonra 3gbi tekrar acıkıyorum ve ne yiyeceğimi bilemiyorum. Sürekli ekmek arasıda olmuyor. Galeta fln tok tutarmı sizler ne yapıyorsunuz?

Evet cnm geçerli.bende tek çalışıyorum ofiste.çok yoruluyorum, ara ara raporumu kullanıcam sonuna kadar.
günde 8 saatten fazla çalışamaz şeklinde madde bile var yasada ama dinleyen işveren nerde?

haklısın canımm, acaba işten çıkarıldığında hamileyken tazminat ne kadar oluyo
sen doğumdan sonra ne kadar kullanacaksın izin

haklısın canımm, acaba işten çıkarıldığında hamileyken tazminat ne kadar oluyo
sen doğumdan sonra ne kadar kullanacaksın izin
Doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay kullanıcam cnm.rahat bir işim olsaydı çalışabilir raporu alıp doğum sonrasına iznimi aktarmak isterdim ama işim yoğun o yüzden 32. haftada hemen çıkarım izne.ücretsiz izin almak istiyorum 6 ay patron onaylamazsa tazminatlı çıkış hakkımız var sanırım ama nasıl oluyor, nasıl ispatlıyoruz tam bilmiyorum.sen napıcaksın doğumdan sonra?

Kızlar ben biranda çok fazla acıkıyorum. Kahvaltıdan öğlene kadar cevizle incirle idare ediyorum ama öğleden sonra 3gbi tekrar acıkıyorum ve ne yiyeceğimi bilemiyorum. Sürekli ekmek arasıda olmuyor. Galeta fln tok tutarmı sizler ne yapıyorsunuz?
bende çok acıkıyorum hele vitamine başlayalı hep bişiler yemek istiyorum ve yiyorum da yakında duba gibi olucam :P

merhaba bende manisa merkezdeyim. maalesef ikili testten sonra gelin demelerine rağmen test sonucumun çıktığı gün hemen gittim yer yok tüm randevular dolu dediler. tanıdık biri varsa şimdiden ayarlamaya çalışın ben çok üzüldüm önceden uyarmak istedim sizi.

Back