- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.841
ugur bocekli n.. den aldim bugun geldi taktim hemen.sonucu bildiririm.nerden verdin canım bakayım bende :/
merhaba haftasonu ben de dr gittim. Bana da d vitamini olarak devit-3 verdi. Fakat ben içeriğindeki butil hidroksianisol maddesinin pek de iyi bi şey olmadığını okudum. Aksini iddia eden yazılarda okudum ama içim rahat etmedi onun yerine başka bir vitamin aldım bugün kullanacağım.arkadaşlar geçen hafta 12. haftamdı sağlık ocağına gittim.aile hekimi Monovit D3 diye bi damla verdi sağlık bakanlığı tarafından veriliyomuş. bikaç gündür yatmadan önce kullanıyorum sabahları uyanamıyorum. bugün baktım içeriğine içinde ''gerekli olmadıkça hamilelikte kullanmayın'' yazıyor.kafam karıştı. sizede verdi mi aile hekiminiz merak ettim
Sen yaptrdn mi canim ense kalinligi ne demek oluyor ?mesela bn en son 10 arti 5 te grdim bebegin ensesi gayet kalin gbi yani bizm bakip gorebilecegmz bsey mi oFarketmiyor diye hatirliyorum. Ama kan verdigin gün ense kalinligi da olculmeli usg ile. Yani ayni gun olmali ikisi.
Ben tuzlu cubuk kraker, beyaz leblebi ve hurma yiyorum ara öğünlerde.. Hurma günde 1-2 en fazla. Onun dışında tatlı hiçbişey yiyemiyorumKızlar ben biranda çok fazla acıkıyorum. Kahvaltıdan öğlene kadar cevizle incirle idare ediyorum ama öğleden sonra 3gbi tekrar acıkıyorum ve ne yiyeceğimi bilemiyorum. Sürekli ekmek arasıda olmuyor. Galeta fln tok tutarmı sizler ne yapıyorsunuz?
Siz hangi doktora gidiyorsunuz.merhaba bende manisa merkezdeyim. maalesef ikili testten sonra gelin demelerine rağmen test sonucumun çıktığı gün hemen gittim yer yok tüm randevular dolu dediler. tanıdık biri varsa şimdiden ayarlamaya çalışın ben çok üzüldüm önceden uyarmak istedim sizi.
Kızlar ben grip oldum. 2. oldu bugrip olan var mı ? Ya da bi önerisi olan var mı ? Bol şu tüketiyorum. Bütün gün uyuyorum. Ve taze sıkılmış meyve suyu içiyorum hep ama hapşırıklar beter. Kasiklarim ağrıyor hapsirmaktan
Ben meyve dogruyorum, uzerinede yogurt dokup yiyorum :)Kızlar ben biranda çok fazla acıkıyorum. Kahvaltıdan öğlene kadar cevizle incirle idare ediyorum ama öğleden sonra 3gbi tekrar acıkıyorum ve ne yiyeceğimi bilemiyorum. Sürekli ekmek arasıda olmuyor. Galeta fln tok tutarmı sizler ne yapıyorsunuz?
Cok sukur atlattim canim ilk grip oldugumda denemedigim kalmamisti ikincide bol bol limonlu su icip limon yedim cok sukur cabuk atlattim
Benim d vitamini eksiğim vardi devit3 verdi bana dr.um. ama bu hafta elevite basladim. 1 hafta daha ic sonra birak devit3 u dedi. Gerek yok dedi. Vitamin kullaniyor musunuz?
çok hem deİnş geçer artık cnm baya yordu bulantılar seni
canım bende doğuma son 3 hafta kala çıkıcam doğumdan sonra kullancam 4 ayı artı 2 ay daha alcam 6 ay gelmicem ama 2 ay ücretsiz olcak böyle konustuk benim yanıma birini alacaklardı daha ben 1 bucuk aylıkken 1 2 ay sonra alırız demişlerdi . bakalım zaten çok zorlanıyorum :/Doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay kullanıcam cnm.rahat bir işim olsaydı çalışabilir raporu alıp doğum sonrasına iznimi aktarmak isterdim ama işim yoğun o yüzden 32. haftada hemen çıkarım izne.ücretsiz izin almak istiyorum 6 ay patron onaylamazsa tazminatlı çıkış hakkımız var sanırım ama nasıl oluyor, nasıl ispatlıyoruz tam bilmiyorum.sen napıcaksın doğumdan sonra?
Seninkisi 14 haftalikmis mide bulantilarin geçtimii benim bulaniyordaÇok geçmiş olsun , darısı başıma. Ya bende sürekli limon yiyorum ama bu seferde tansiyonumu etkiliyor herhalde, başım dönmeye başlıyo
Cok gecmis olsun canim aslinda doktora gittim aile hekimine yapabilecek birsey yok parol iceceksin dedi birde agiz spreyi yazdi.bol bol da limonlu seyler ye sivi tuket dedi.agiz spreyini aldim ama hic kullanmadim hamileyseniz kesinlikle kullanmayin yaziyordu.bol acili corba felan icebilirsinÇok geçmiş olsun , darısı başıma. Ya bende sürekli limon yiyorum ama bu seferde tansiyonumu etkiliyor herhalde, başım dönmeye başlıyo
merhaba bende manisa merkezdeyim. maalesef ikili testten sonra gelin demelerine rağmen test sonucumun çıktığı gün hemen gittim yer yok tüm randevular dolu dediler. tanıdık biri varsa şimdiden ayarlamaya çalışın ben çok üzüldüm önceden uyarmak istedim sizi.
Sen yaptrdn mi canim ense kalinligi ne demek oluyor ?mesela bn en son 10 arti 5 te grdim bebegin ensesi gayet kalin gbi yani bizm bakip gorebilecegmz bsey mi o
Kızlar ben grip oldum. 2. oldu bugrip olan var mı ? Ya da bi önerisi olan var mı ? Bol şu tüketiyorum. Bütün gün uyuyorum. Ve taze sıkılmış meyve suyu içiyorum hep ama hapşırıklar beter. Kasiklarim ağrıyor hapsirmaktan
Elevit içme içinde domuz jelatini varmış doktorların bi çoğu artık onu önermiyor ablamın doktoru da onu içme demiş decavit vermiş
izmir ege üniversitesi bile yapamıyormuş bunu. özeli hiç araştırmadım bizim tanıdık vardı personel sırası aldı o şekilde olacak daha olmadı mayıs ta inşallah. evet maalesef orada çalışanların hepsinin burnu kaf dağında insan bir şey sormaya çekiniyor.Ayyy dr umda aynı şeyi söyledi işte. Gebe poliknliğindeki kız çok ters üsteleyemedim. Siz nerde yaptırdınız peki. izmirde özelde fln yaptırsak ne kadar tutar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?