2017 Eylül Anneleri

merhaba haftasonu ben de dr gittim. Bana da d vitamini olarak devit-3 verdi. Fakat ben içeriğindeki butil hidroksianisol maddesinin pek de iyi bi şey olmadığını okudum. Aksini iddia eden yazılarda okudum ama içim rahat etmedi onun yerine başka bir vitamin aldım bugün kullanacağım.

Ben tuzlu cubuk kraker, beyaz leblebi ve hurma yiyorum ara öğünlerde.. Hurma günde 1-2 en fazla. Onun dışında tatlı hiçbişey yiyemiyorum Agzımın tadının geri gelmesini istiyorum, suyun bile tadı yok yav

Siz hangi doktora gidiyorsunuz.

Kızlar ben grip oldum. 2. oldu bu grip olan var mı ? Ya da bi önerisi olan var mı ? Bol şu tüketiyorum. Bütün gün uyuyorum. Ve taze sıkılmış meyve suyu içiyorum hep ama hapşırıklar beter. Kasiklarim ağrıyor hapsirmaktan

Cok sukur atlattim canim ilk grip oldugumda denemedigim kalmamisti ikincide bol bol limonlu su icip limon yedim cok sukur cabuk atlattim

Ben meyve dogruyorum, uzerinede yogurt dokup yiyorum :)
Kesinlikle tok tutuyor

Cok sukur atlattim canim ilk grip oldugumda denemedigim kalmamisti ikincide bol bol limonlu su icip limon yedim cok sukur cabuk atlattim

Çok geçmiş olsun , darısı başıma. Ya bende sürekli limon yiyorum ama bu seferde tansiyonumu etkiliyor herhalde, başım dönmeye başlıyo

Benim d vitamini eksiğim vardi devit3 verdi bana dr.um. ama bu hafta elevite basladim. 1 hafta daha ic sonra birak devit3 u dedi. Gerek yok dedi. Vitamin kullaniyor musunuz?

Elevit içme içinde domuz jelatini varmış doktorların bi çoğu artık onu önermiyor ablamın doktoru da onu içme demiş decavit vermiş

canım bende doğuma son 3 hafta kala çıkıcam doğumdan sonra kullancam 4 ayı artı 2 ay daha alcam 6 ay gelmicem ama 2 ay ücretsiz olcak böyle konustuk benim yanıma birini alacaklardı daha ben 1 bucuk aylıkken 1 2 ay sonra alırız demişlerdi . bakalım zaten çok zorlanıyorum :/

Çok geçmiş olsun , darısı başıma. Ya bende sürekli limon yiyorum ama bu seferde tansiyonumu etkiliyor herhalde, başım dönmeye başlıyo
Cok gecmis olsun canim aslinda doktora gittim aile hekimine yapabilecek birsey yok parol iceceksin dedi birde agiz spreyi yazdi.bol bol da limonlu seyler ye sivi tuket dedi.agiz spreyini aldim ama hic kullanmadim hamileyseniz kesinlikle kullanmayin yaziyordu.bol acili corba felan icebilirsin

Selamünaleyküm kızlar. 14. haftamdayım ben ama bu hafta vücut sıcaklığım daha fazla sanki benzer şeyler yaşayan var mı?

Ayyy dr umda aynı şeyi söyledi işte. Gebe poliknliğindeki kız çok ters üsteleyemedim. Siz nerde yaptırdınız peki. izmirde özelde fln yaptırsak ne kadar tutar acaba.

Sen yaptrdn mi canim ense kalinligi ne demek oluyor ?mesela bn en son 10 arti 5 te grdim bebegin ensesi gayet kalin gbi yani bizm bakip gorebilecegmz bsey mi o

Yok degil bizim gorebilecegimiz bisi. Dr. Usg ile bakıyor ölçüyor bisiler yapiyor. 2 hafta sonra yapilacak benimki sanirim.

Gecmis olsun.. ben grip gibiyim dunden beri. Bogazim da agrimaya basladi bu sabah. Bugun de dinleneyim eger yarina daha kotu olursam dr.u bi arayacagim. Bakalim ne diyecek.

Elevit içme içinde domuz jelatini varmış doktorların bi çoğu artık onu önermiyor ablamın doktoru da onu içme demiş decavit vermiş

Domuz jelatinin ne zararı var acaba? Bi sorayim dr.a bunu da.

Ayyy dr umda aynı şeyi söyledi işte. Gebe poliknliğindeki kız çok ters üsteleyemedim. Siz nerde yaptırdınız peki. izmirde özelde fln yaptırsak ne kadar tutar acaba.
izmir ege üniversitesi bile yapamıyormuş bunu. özeli hiç araştırmadım bizim tanıdık vardı personel sırası aldı o şekilde olacak daha olmadı mayıs ta inşallah. evet maalesef orada çalışanların hepsinin burnu kaf dağında insan bir şey sormaya çekiniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…