Arkadaslar benim ikinci hamileliğim. Biraz uzun olacak ams endişeli arkadasları rahatlatmak istedim. Bel ve kasık ağrısı çok normal. Önemli olan dik bir şekilde saplanan bebeğin dısarı çıkmaya çalıştığını hissettiren şekildeki agrılar. Ağrınız olduğunda mümkünse yan yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin. Bunları ilk hamileliğinde bir kez şiddetli bir agrı yaşamış biri olarak yazıyorum.doktorumun söyledikleri bunlardı o gün. Bana direk multivitamin verdi vina...c isimli. Bunun içinde yeteri kadar folik asit var dedi. Aynı dr ilk hamileliğimde folik asiti ayrı vermişti. Bu vitamin yeni çıkmiş sanırım. Sezaryan işine gelince. Zaten seruma agrı kesici katıyorlar sandığınız kadar agrı olmuyor. Sadece kpırdayınca acıyor. Ama göbek kaldığı dogrudur. Korse giyebilen arkadaşları tebrik ediyorum çünkü denediğimde çok ağrı yapmıştı. Kullanamadım. Benim oğlum iri doğdu ona ragmen normal doğum tarihinden 5 gün önce aldı yani 40.haftada..ama sık sık nst denilen makineye girdim. Sancı var mı diye hep baktı. Zaten son ay bir kaç kez çağırıyor. Benim bebek döndüğü hafta agrım olmuştu. Sonraki haftalar hep nstye koydu...o yüzden tarihler değişebilir.. ikinci doğum olması çok birşey değiştirmiyor kıpırdayana kadar herkes endişeli. Çünkü takip edemiyoruz. Tekmeler başlayınca rahatlıycaz. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Kendinize iyi bakın cici annişler..