• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

kızlar ne kadar aralıklar ile gidiyorsunuz doktora ben ilk kontrolüm sonrası bıdaha gtmedım ayda bır dıye bılıyorum.

Hayırlı olsun öncelikle.Doğum tarihlerimiz aynı gebelik olduktan sonra 3 kere gittim ben. İlkinde keseyi gördük 3hafta sonra kalp atışını gördük 2 hafta sonrada kontrol oldu. şimdi yine 3 hafta sonraya verdi randevu 2li testleri yapmak için.

kızlar ne kadar aralıklar ile gidiyorsunuz doktora ben ilk kontrolüm sonrası bıdaha gtmedım ayda bır dıye bılıyorum.

Merhaba. Saglikla gelsin bebeğin.
Ben ilk gittigimde sadece kese vardi. 10 gun sonra gittim kalp sesi icin. 3 ay dolana kadar daha sık bakıyor benin dr.um. 15 gunde 1 gibi. 3 aydan sonra ayda 1 gibi çağırıyor ama testler falan var ya. Ona gore ayarliyor. Bazen 3 haftada 1 bazen ayda 1.
Gecen hafta gittim bir sonrakine 3 hafta sonra gel dedi once mesela 2li test icin. sonra fetal dna testi yapilacagi icin 2 hafta sonra gel ki bi bakalim bebege sonra testi yapalim dedi. 2 hafta sonra gidecegim. 1 hafta sonra gene gidecegim mesela.
Karisik anlattim biraz sanirim. Dr. Sana soylemedi mi su zaman gel diye.

Hayırlı olsun öncelikle.Doğum tarihlerimiz aynı gebelik olduktan sonra 3 kere gittim ben. İlkinde keseyi gördük 3hafta sonra kalp atışını gördük 2 hafta sonrada kontrol oldu. şimdi yine 3 hafta sonraya verdi randevu 2li testleri yapmak için.

Ayniyiz seninle de biz. Ben dna testi yuzunden 1 kere fazla gidecegim. Normal dogum 29 görünüyor ama hersey yolunda giderse 22 sinde yapalim doğumu diye konustuk dr.la.

Ayniyiz seninle de biz. Ben dna testi yuzunden 1 kere fazla gidecegim. Normal dogum 29 görünüyor ama hersey yolunda giderse 22 sinde yapalim doğumu diye konustuk dr.la.

Bizim için 29eylül anlamlı bir tarih o güne denk gelirse evliliğimizin 3.yılını doldurduğumuz gün bebeğimiz olmuş olacak inşallah :)

Kizlar 2'li test yaptiran varmi? Ben persembe gitcem.sonuclar hemen belli oluyo mu bilgisi olan varmi acaba? insallah sorunsuz olur sonuclar,Allah'im herkesin bebegine saglik versin insallah
Ben yaptırdım. Ultrason hemen yorumluyor doktor ve CD veriyor. Ardından kan testi yaptırıyorsun ama 1 hafta sonra çıkıyor sonucu. Benim çok şükür her şey normal. Çarşamba Dr kontrolü var.
Bende sağlığından endişelerim geçti ya cinsiyet derdindeyim

hafta sonra mı ıkılı test ben suan 10 haftadayım ama doktora gore 9. haftadayım kaçıncı kafta yaptırabliyoruz

Ben yaptırdım. Ultrason hemen yorumluyor doktor ve CD veriyor. Ardından kan testi yaptırıyorsun ama 1 hafta sonra çıkıyor sonucu. Benim çok şükür her şey normal. Çarşamba Dr kontrolü var.
devlet hastaneleri yapıyor mu bu testi yada özel hastanelerde ücreti nedir.

Gozunaydin. Cinsiyeti de ogrenirsin tez zamanda umarim.

Ctesiydi randevumuz, dr hiç olumsuz bir şey söylemedi herşey normal dedi.Oyüzden testleri rutin testler olarak düşündüm. ''En iyi cbü yapıyor, 20. haftanda yaptırabilmen için şimdiden randevu al yoğun olur yoksa haftanıda geçersen yapmazlar'' dedi. sende sıkma bide sakın canını, bugün gidicem cbüye orda sorayım bakalım ne dicekler.
Cnm gittinmi cbüye ne dedi?bana da sıra alsaydın ya :P

Back