2017 Eylül Anneleri

kesinlikle yaptıracagım br çözümü yok olur mu ona göre tedavı var ılac var artık anne karnında bebegı amelıyat ediyorlar teknolojı o aşamada

kesinlikle yaptıracagım br çözümü yok olur mu ona göre tedavı var ılac var artık anne karnında bebegı amelıyat ediyorlar teknolojı o aşamada
Merak ettiğim o işte benim hangi rahatsızlıkları öğrenebiliyoruz bu testle. İnternette tirozmi 18 ve tirozmi 21 (down sendromu) diyor. İkisi de genetiksel şeyler.bir de oran veriyor ya sadece kesinlik ifade etmemesi de kafamı kurcalıyor. O yüzden yaptırmayacağım galiba kafam karışık

Yaptırmayı pek düşünmüyorum. dayanamadım doktoru aradım ona göre kontrole 1hafta daha geç gideceğim diye. O da kısaca durumu anlattı ve sen bilirsin dedi. Kararsız olmamın nedeni de herkes yaptırıyor ya eksikleniyormuşum gibi geldi :)

Ben ilkinde de yaptirdim. 2li ve 3lu. Simdi de yaptiracagim. 2 li kesin sonuc vermiyor ama on bilgi veriyor diye biliyorum.
Herkesin bakış açısı farkli kimseye yaptir ya da yaptirma demek dogru degil tabi.
Yaptır yaptırma anlamında sormak değil de hani nedir bu test ne değildir onunla ilgili net bilgi alabilmek aslında amacım. doktorum da 2li testin ön bilgi olduğunu gerek görülürse ileri düzeyde tetkikler yapılıp ona göre sonuç alındığını belirtti.

Canim dün arkadasimla görüştüm iyice emin oldum. Ona 13.haftada bebeğin downlu olabilir dediler .. ikili test ve zar birleşiminden sıkıntı varmış vs diye. Üzüldü baya...Ama inançlı kız güçlü olsun her türlü benim bebeğim dedi. Hatta brkeldigimizden sağlam durdu. Artık 24 haftalık geçen hafta çok iyi bir perinotologa gitmiş muayene için. Doktor demiş hiç bir problem yok. 13.haftada var miydi yok muydu bilemiyorum ama demiş su an tertemiz zatlar filanda birlesmis... Yani cidden belkide yoktu ..vardiysa bile geçen haftalarda düzeltmis... Şimdi tabi çok rahatladık diyor .yaptırma dedi bana:) çünkü yaptikalri hiç bir şey yok .durmadan analiz istatistik ama tedavi ya da bir şey yok .çünkü hamilelik sürecinde her şey olabilir. bende iyice netlestim artik. Hayırlısı olsun:)) ikimiz birbirimize destek oluruz . Yaptiranda yaptirmayanada Allah sabır versin.yardımcısı olsun inşallah.

Bu arada ben cinsiyette ogrenmeyecem:) sürpriz olsun istiyoruz:)

Bu arada aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler tavsiyede bulunursa sevinirim
Bende araştırdım.Çatlak kremi ilk üç ayda kullanılmıyormuş. Forumlardan okuduğum kadarıyla hindistan cevizi yağı iyi geliyomuş çatlaklara,bebeğede hiç bi zararıda yokmuş.1 aydır 2 gecede 1 onu sürüyorum.inşallah faydasını görürüm

bio oil iyi diyorlar onda da 4 ay da başlanmalı diyo ben de onu almayı düşünüyorum :)

Ben çok merak ediyorum :) gerçi 10.haftada doktor kendinden çok emin bir şekilde erkek dedi ve hatta cinsel organını gösterdi ( tabi ben bir şey anlamadım ) :) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Ben de yaptırmıyorum son kararım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…