2017 Eylül Anneleri

kızlar bende dün 2'li test yaptırdım.ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına baktı. burun kemiğin iyi göründüğünü söyledi,ense kalınlığı hakkında bişey söylemedi.kan verdim sonuclar bir hafta sonra çıkıcakmış. inşallah bir sorun çıkmaz eşim dayanamadı ve cinsiyeti sordu,doktorda cinsel organı göremediğini söyledi,cinsiyet öğrenen var mı aranızda?

Kaç haftalıksın canım cinsiyeti görememiş. Haftaya bende gidicem sorucam da ondan merak ettim. İnşallah test sonucun da çok çok iyi çıkar :))

inşallah sonuçların iyi çıkar canım ben de 12 hafta dolduğunda gidicem 2 li test için kan veriliyo ve ultrasonla bakıyo değil mi kimisi öğreniyo ultrasonla bakarken söylüyormuş doktor görürse belki göstermemiştir senin bebiş :)

Kaç haftalıksın canım cinsiyeti görememiş. Haftaya bende gidicem sorucam da ondan merak ettim. İnşallah test sonucun da çok çok iyi çıkar :))
amin inşallah hepimizin testlerinin sonucu iyi çıkar 12+2 de gittim.benimle aynı hafta olan arkadaşımın bebeğinin cinsiyetini net bi şekilde söyledi doktor.ama benimkini söylemedi.sanırım bebeğin konumundan dolayı.çünkü yan yatıyordu doktorun o kadar uğraşmasına rağmen bacaklarını açmadı hiç.biraz inatçı sanırım bizimki

inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım ilk önce usg sonra kan testi yapıldı.bacaklarını açmadı bizimki inşallah siz hemen öğrenirsiniz,Allah herkese sağlıklı ve hayırlı gönlünden geçen bir evlat versin inşallah

Birincisi istatistik veriyor ikincisi yapılacak hir şey yok. Genelde bu testi yaptırmanın amacı 24.haftaya kadar bebeğini hapla dogurtma gibi yasal bir hakkın var...hani kürtaj sadece 10 haftaya kadar ya... Bu testler sonucunda ise 24.haftaya kadar hakkın (!?) olmuş oluyor... Ve bu istatistiklerin yanılma oranı çok yüksek.. yaptıran çoğu kişiyi pişman gördüm çünkü hamileliğin kalanı hep üzüntü içinde geçiyor... Bu sebeplerle ben yaptirmayacagim.dokuz. ay orası sırlı bir yer ne olup olmayacagida bizim elimizde değil. Sağlıklı beslen kendini çok yorma dua et.kendime hep böyle diyorum .elden daha fazlası gelmiyor çünkü.. hayrolsun inşallah

Tabi gene de kimseye yaptır yaptırma diyemem . Herkesin kendi bileceği mesele...

11+3 te gidicem bende umarım doktor tahmin yapar çok merak ediyorum

Insallah bir sorun cikmaz test sonucunda bizde pazartesi ogrenecegiz ikili testin sonucunu.esimde cinsiyetini sormustu doktora genital aciya bakarak kiza benziyor dedi ama kesin degil diyede ekledi.

Ben de iki hafta sonra 2li test yaptıracağım. Aslında ben de yaptırmayı düşünmüyordum doktorum sadece istatistiksel bir şey olduğunu ve eğer risk oranı yüksek çıkarsa doğumda ayrıca doktor ve ekipmanlar olması gerektiğini söyledi. Özele gidiyorum eğer öyle bir risk çıkarsa doğum için üniversite hastanesine yönlendircem çünkü burada yeterli ekipman vs yok onun için yaptırmak iyi olur dedi.

Bu arada aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler tavsiyede bulunursa sevinirim

bize tahmin yaptı ama öyle bacak arasına bakmadı bilmiyorum doktor bizimi denedi belkide kemik yapısına baktı kız gıbı ama net degıl tabıkı dedı gülerek heveslenmek istemiyorum değişirse diye yanılma çok oluyormuş önümüzdeki aya kadar hayırlısı

Guzel sonuclar gelsin umarim. Cinsiyet icin erken daha. Genelde 15. Haftada falan söylüyorlar.

hangi ilaci ictin acaba.bana da deva olur mu ki
ben dün bulantıdan ağladım o kadar cokki kusmaya calıstım kusamadım .

sonra tuzlu çekirdek aldım 1 paket yedım hiç bir şey kalmadı. ondan önce ne denediysem fayda etmedı. ilaçlar kesmedi . serum yedım hastanede 3 gun kaldım serum bıter bıtmez gerı başlıyordu ilk defa bu çekirdek işe yaradı

mide bulantısı sorununu çözemeyen kızlar ben bir çare buldum bol tuzlu taze çekirdekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…