2017 Eylül Anneleri

Merhabalar benim Doğum ekim gözüküyor ama siz eylül anneleri olarak biraz daha tecrübe olarak öndesiniz ve size sormak istediğim bi sıkıntım var
Hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama karın ve kasık agrısı oluyordu bugüne kadar hatta karnımda kısım kısım acıma hissi oluşuyordu keseyi gördük ama henüz kalp atışı ve bebeği görmedik perşembe bunun için tekrar gidicem ama benim sorunum bugün sabah kalktığımdan beri ne agrı ne sancı hiç bişey kalmamış bende tek hissettiğim göğüs hassasiyeti devam sizce vücudum alıştığı için mi agrılar kesildi herşey yolundamıdır yani içim içimi yiyor çok tedirginim bu şekilde olan varmı aranız da acaba.

Merhabalar annişler karnınız çıkmaya başladı mı? Ben pantalonlarmla rahat edemiyorm artık sıkıyor..oğluşumdan kalma gebelik kotum var onu giymeye başladım..ikincide daha çabuk genisliyormus bel gerçektende..

benimde önden gidiyor 7+6 iken gittik 8+3 çıktı o zamanda doğum tarihi öne çekiliyor doktora sormakta aklıma gelmemiş.
Benimkide bir hafta geriden geliyor ama ben 14.gün değilde en azından 18 den sonra yumurtladigimi bildiğim için kaygı etmedim. Seninki önde benimki arkada derken biz esitlenmisiz:) benimde su an 28.09 gözüküyor. Bu perşembe kontrol var bakalım ne olmuş bende merak ediyorum

Evet eskiden sağlıklı besinler olduğu için kadınlar da daha sağlıklıydı sanırım. Biz kutu kutu vitamin ilaçları kullanıyoruz ama onlar kullanmıyordu. Açıkçası doktor bana da ilişki ya da yolculuk problem olmaz rahat ol dedi. Ama ilişki olduğu akşam kanamam oldu ve hâlâ beni mahveden o progestan ilacını kullanıyorum malesef. Ayrıca eşleri bu dönemde işe katmanın onlara baba olduklarını hissettirdiğini düşünüyorum. Bir de bu işler nasıl başlarsa öyle gider genelde bugün bir ev süpürmeye yardım etmeyen kocanın yarın çocuk bakımında da yardımı olacağını sanmıyorum. Ve dahi niye yapmasın? Hani hayat müşterekti ya! Fiziksel olarak en zor dönemimde yardımı olmayacaksa ben o adamla niye evlendim ki? Şahsen güçlü kadın olmaktansa mutlu kadın olmayı tercih ediyorum.

Canım o ağrılar arada sırada gidip gidip geliyor bende korkma yani. Benim bulantım da 8. Haftadan sonra başladı. Hiç acele etme zira epey yoruyor insanı :))

Ben bu hafta başlayacağım sanırım hamilelik pantolonuna. Çünkü giydiklerim çok sıkmaya başladı. Rahatsız ediyor..

Kızlar çoğu toruml
Canim cok geçmiş olsun gerçekten zor bi dönem geçirmiş olduğunu anlıyorum bende 3 düşük yaşadım ne demektir iyi bilirim. Şimdi yine hamileyim 7+2 de kalp atislarini duydum ama çok tedirginim hergün ultrasona girsem anca ne gibi değişiklikler oldu sende kalp atışı wardı durduktan sonra mesela bulantın göğüs hassasiyetin sancın fln biraz anlatıp bana yardımci olurmusun canım birinci ağızdan duymak bana iyi gelicek...

Amin Allah razı olsun...Bugün doktora gittim cuma gunune ameliyat sırası verdi kürtaj olacak
Canım bende seni cok merak ediyordum.cok geçmiş olsun.rabbim bir daha yasatmasin insallah.seni cok iyi anlıyorum.benimde kürtaj olalı 12 gün oldu. İnşallah hayırlısı ile tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip olur

Canım bende de aynıydı kasot ve bel ağrıları geçmiyordu yeni yeni geçti canım rahim büyüyor die birde hangi taraftaki yumurtalığın çatladıysa o taraf daha çok ağrır demişti birde daha yeni olduğu için çoğu zaman yokmuş gibi hissetmende normal canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım hayırlı olsun inşallah tekrar gözüm aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…