- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.601
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur randevu aldım bugün için bi gidip muayene olacağım yoksa içim hiç rahat etmicek inşallah hayırlı haberlerle dönerimCanım bende de aynıydı kasot ve bel ağrıları geçmiyordu yeni yeni geçti canım rahim büyüyor die birde hangi taraftaki yumurtalığın çatladıysa o taraf daha çok ağrır demişti birde daha yeni olduğu için çoğu zaman yokmuş gibi hissetmende normal canımAllah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım hayırlı olsun inşallah tekrar gözüm aydın
Benim kontrol 12. haftada cnm.hem ikili test yapılacak.buara 10 gün arayla gittim sık sık gördüm bebişimi 2 cm oldu artık.kalp atışları da çok iyi maşallah.ne garip bir duyguymuş yaşamadan bilinmiyormuş anladım :)Benimkide bir hafta geriden geliyor ama ben 14.gün değilde en azından 18 den sonra yumurtladigimi bildiğim için kaygı etmedim. Seninki önde benimki arkada derken biz esitlenmisiz:) benimde su an 28.09 gözüküyor. Bu perşembe kontrol var bakalım ne olmuş bende merak ediyorum
Merhaba,Herkeslere hayırlı sabahlar guzel anneler:) benım 7 ekım gorunuor son gunum ama bellı olmaz Eylul ayıda olabılır ,oyuzden benı de eklermısınız? Bu arada neler yıyıp ıcıyorsunuz ,sımdıden bıseyler alan varmı bebısıne :) Paylasabılır mısınız lutfen :)Rabbım bu guzel duygularıımızı en ıstedıgımız sekılde sonlandırsın herkesın evladını herkese bagıslasın ıns:)
Merhaba,
Size de hayırlı olsun :) Benden bir gün ondesiniz.Hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alalım inşallah.
Ikinci olacak inşallah..Dört yaşında bir oğlum varTesekkur ederım ınsallah :) Ilk annelıgınızmı?
cnm bulantı var sayılmaz sabahları çok az oluyor gibi okadar.istirahatte değilim cnm işteyim.raporun 10 gününü kullandım 30 gün sonraki aylarda kullancam.8403BHC herşeyinin iyi gitmesine sevindim canım. istiraḥatte misin yoksa işe devam mı? benim bazen kasık ağrılarım oluyor. Mide bulantımdanda birşey yiyemiyordum dün dr bi hap söyledi 1kere içtim rahatladım.sendede varmı bulantılar?
Ikinci olacak inşallah..Dört yaşında bir oğlum var
Sizin ilk mi?
Çok sevindim Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..Kac haftalik sizin?Masallah Allah bagısladsın,evet canım ılk oyuzden cok heyecanlaıyım:) ve 4 yıldır olmuyordu,Tup bebek ıle oldu .Insallah gorebılırız :)
Çok sevindim Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..Kac haftalik sizin?
Hayırlı olsun :) Benimde 7+2 birlikte ilerleyecegiz inşallah..Birdahaki kontrolde çok daha net olacak herşey :)Amın canım cumlemızın ins, 7+3 haftalık ,daha cok yenı .Kalp atıslarını duydum ama cok kucuk oldugu ııcın cok derınden duydum 18 martta tekrar gıdıcem ozaman 11 haftalık olacak ıns:)
cnm bulantı var sayılmaz sabahları çok az oluyor gibi okadar.istirahatte değilim cnm işteyim.raporun 10 gününü kullandım 30 gün sonraki aylarda kullancam.
mide bulantıların kasık ağrıların inş çabucak gecer.
sen napiosun çalışıyomusun istirahat mi yoksa?
Hayırlı olsun :) Benimde 7+2 birlikte ilerleyecegiz inşallah..Birdahaki kontrolde çok daha net olacak herşey :)
Evet birincide çok merak etmemiştim ama ikincide merak ediyorum açıkcası sabırla bekliyorum bende cinsiyeti öğreneceğim günü :) Ilk basta sağlıkla hayırla gelsinler tabiki ama merak da ediliyor :)Insallah cnaım ınsallah ıstedıgımız bır hamıleleık olsun herkes ıcın ,guzel haberlernı beklerım,bakalım cınsiyet ne olacak :)
Hayırlısı olsun canım bende 3 hafta önce kürtaj oldumAmin Allah razı olsun...Bugün doktora gittim cuma gunune ameliyat sırası verdi kürtaj olacak
Merhaba hanimlar bu haftaya kadar az az bas agrim oluyordu ama su 2 gun icinde iyice artti sizlerin boyle bir sikayeti varmi
Evet birincide çok merak etmemiştim ama ikincide merak ediyorum açıkcası sabırla bekliyorum bende cinsiyeti öğreneceğim günü :) Ilk basta sağlıkla hayırla gelsinler tabiki ama merak da ediliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?