2017 Eylül Anneleri

Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur randevu aldım bugün için bi gidip muayene olacağım yoksa içim hiç rahat etmicek inşallah hayırlı haberlerle dönerim

Benim kontrol 12. haftada cnm.hem ikili test yapılacak.buara 10 gün arayla gittim sık sık gördüm bebişimi 2 cm oldu artık.kalp atışları da çok iyi maşallah.ne garip bir duyguymuş yaşamadan bilinmiyormuş anladım :)

Herkeslere hayırlı sabahlar guzel anneler:) benım 7 ekım gorunuor son gunum ama bellı olmaz Eylul ayıda olabılır ,oyuzden benı de eklermısınız? Bu arada neler yıyıp ıcıyorsunuz ,sımdıden bıseyler alan varmı bebısıne :) Paylasabılır mısınız lutfen :)Rabbım bu guzel duygularıımızı en ıstedıgımız sekılde sonlandırsın herkesın evladını herkese bagıslasın ıns:)

8403BHC herşeyinin iyi gitmesine sevindim canım. istiraḥatte misin yoksa işe devam mı? benim bazen kasık ağrılarım oluyor. Mide bulantımdanda birşey yiyemiyordum dün dr bi hap söyledi 1kere içtim rahatladım.sendede varmı bulantılar?

Merhaba,
Size de hayırlı olsun :) Benden bir gün ondesiniz.Hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alalım inşallah.

cnm bulantı var sayılmaz sabahları çok az oluyor gibi okadar.istirahatte değilim cnm işteyim.raporun 10 gününü kullandım 30 gün sonraki aylarda kullancam.
mide bulantıların kasık ağrıların inş çabucak gecer.
sen napiosun çalışıyomusun istirahat mi yoksa?

Çok sevindim Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..Kac haftalik sizin?

Amın canım cumlemızın ins, 7+3 haftalık ,daha cok yenı .Kalp atıslarını duydum ama cok kucuk oldugu ııcın cok derınden duydum 18 martta tekrar gıdıcem ozaman 11 haftalık olacak ıns:)

Amın canım cumlemızın ins, 7+3 haftalık ,daha cok yenı .Kalp atıslarını duydum ama cok kucuk oldugu ııcın cok derınden duydum 18 martta tekrar gıdıcem ozaman 11 haftalık olacak ıns:)
Hayırlı olsun :) Benimde 7+2 birlikte ilerleyecegiz inşallah..Birdahaki kontrolde çok daha net olacak herşey :)

keyfime göre 10-4 arası çalışıyorum sabahları çok zorlanıyorum evden çıkarken. Evde olsam yatıp kalıcam, işe gelmek daha iyi geliyor kahvaltımı öğlen yemeğimi meyvemi yiyorum en azından.Akşam eve gidince bulantım başlıyor apartmandaki yemek kokularından.çorbayla besleniyorum gebelik öncesi kiloma düştüm.hap bulantıları kesti ama drum uzun süreli kullanma dedi.

Insallah cnaım ınsallah ıstedıgımız bır hamıleleık olsun herkes ıcın ,guzel haberlernı beklerım,bakalım cınsiyet ne olacak :)
Evet birincide çok merak etmemiştim ama ikincide merak ediyorum açıkcası sabırla bekliyorum bende cinsiyeti öğreneceğim günü :) Ilk basta sağlıkla hayırla gelsinler tabiki ama merak da ediliyor :)

Evet birincide çok merak etmemiştim ama ikincide merak ediyorum açıkcası sabırla bekliyorum bende cinsiyeti öğreneceğim günü :) Ilk basta sağlıkla hayırla gelsinler tabiki ama merak da ediliyor :)

Amın tabıkı saglıklı olması oncelıgımz , umarım ılkının tersı olur sanırım sızde kız ıstıyorsunuzdur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…