• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Canım niye sen süpürüyorsun Allah muhafaza bi sıkıntı olsa aylarca pişmanlık yaşarsın. Babası olacak adam yapsın bi zahmet onu da. Çocuk istiyorlarsa kendileri fedakârlık yapacaklar kendini yorma böyle şeylerle bence.
Katılıyorum arkadaşa. Kendinizi yormayın.. Erkekler bi zahmet yapsınlar işleri..

Bana da öyle dedi aslında.. 2-3 ay bekle dedi.. öyle olur mecburen..
Diger bir kac arkadas daha vardi sanirsam.. pek diyecek bir sey bilmiyorum ama Allah sabir versin insalah.. ben 13 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durmustu gecen nisanda... Basta cok zordu ama Allah güc kuvvet veriyor zamanla... sizi anliyorum.. Insalah tez vakitte Rabbim tekrardan yasatsin o güzelligi.. bebklerinize saglicakla kavustursun insallah...

kurtajdn sonra korunma meselesini ben cok arastirdim.. hic korunmayin diyen var 1 adet bekle diyen var 3 ay diyen de var 6 ayda.. burada da bir sürü topik filan okudum vs vs... Ve en sonunda bir adet bile beklememeye korunmamaya karar verdik.. Cünkü veren allah alanda Allah kurtajdan sonra korunmussun korunmamissin alakasi yok. Zatn rahim hazir degilse gebelik olusmuyor. ki benimm tam 10 ay bebgimiz olmadi..Elhamulilah suan 8 haftalik hamileyim... yani 6 ay korunup hamile kalip düsük yapanda var hic korunmayip hamile kalip bebegini kaybedende. ya da korunmayip hemen hamile kalip saglikli doguran. korunup hamile kalip saglikli doguran. her türlü her sey mümkün. Yeter ki yiyecek bir lokmmasi nasibi olsun..
bir cok doktorda en fazla bir adet öneriyor zatn. ama tercih size kalmis. biz kalbimz mutmain sekilde korunmamistik. Allaha birktik...
birde hemen sogan kürü yapabilirsiniz bir arstirin isterseniz. cok iyi geliyor vücuttan gebelik hormonlarini varsa bebege dair her seyi sküp atiyor. bir nevi rahme reset atiyor.

tekrardan gecmis olsun. Allah saglickla tekrar nasip etsin.

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. 2'li test yapıldı. Cinsiyet için 1 ay daha bekleyelim dedi doktorum. Bu ay da yanılma payı çok yüksekmiş. Çok şükür sağlıklı ya gerisi önemli değil. Resmini atarım size şimdi

image.jpeg

valla ben dün çok salatalık turşusu yedim evde acaip canım istedi , bu sabahta uyanır uyanmaz canım karpuz çekti değişiğim :KK48::KK48:
:KK70:karpuzuda yedin mi hepmi böyle olucak acaba valla eşler düşünsün aslında gerçi yiyemeyince ucu bizede dokunuyor haftalardır üzüm yiyorum rüyamda :KK42: ama yok malesef :cry: turşu tamamda inşallah karpuzuda bulmuştursun :KK37:

Bende 4 gün önce pazartesi güle oynaya doktora gittim. Rapor alcaktm aslında. Gitmisken de ultrasonla bakılsın dedim. Doktor kalp atısı yok dedi. Bizde baska doktora gittik o da aynı seyi dedi. Ultrasonla da alttan da baktılar. 8+2 ydi benimki de. Hemen ertesi gün gittik biz kürtaj oldum maalesef. 6.haftadayken kalbi güm güm atıyordu. O yüzden emin oldum ben atmadığna. Sizinkinin sonucunu merak ettim bende..
Çok büyük geçmiş olsun canım . Üzülme inşallah en kksa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur tekrar . Allahım büyük . Peki kalp atışını dinlediğinde dakikada kaç atıyordu ? Bazen zayıf atıyorsa sıkıntı oluyormuş .

Canım niye sen süpürüyorsun Allah muhafaza bi sıkıntı olsa aylarca pişmanlık yaşarsın. Babası olacak adam yapsın bi zahmet onu da. Çocuk istiyorlarsa kendileri fedakârlık yapacaklar kendini yorma böyle şeylerle bence.
Birsey sormak istiyorum, birkac kez sizinki gibi yorumlar okudum ama sorunlu bir hamilelik gecirmiyorsak boyle seyler yapmakta ne gibi bir sakinca olabilir?
Ben doktoruma ozellikle sordum, yapmamam gereken hareketler varmi diye, yok dedi. Zaten bedenin sana hissettirir bunu dedi.
Sizce dogru degilmi?
Dusunuyorumda eskiden koylu bayanlar tarlalarda bile calisiyormus, o tablo geliyor gozumun onune :)

Canım çok sağol merak edip sormuşsun. Hafta sonu kanamam oldu çok az acile gittik doktor ultrasonla bakti kalp atisi henuz yok ama belki kucuk oldugu icin olusmamis olabilir deyip yatis yapti 2 gun hastanede kaldim. Pazartesi gunu cikarken yine vajinal ultrasonla bakti. Yine yoktu kalp atisi. Yukarıdaki mesaji yazdigim zamanki doktor bugün icin gelirsin demisti. Ama biz pazratesiye kadar bekleyip universiteye profesore gidecegiz. Son sozu o soyleyecek canim. Cunku artik pazartesi gunu tam 9+0 olacagim. Eger hâlâ yoksa doktorum ne derse onu yapacagiz.
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insaallah.

Son durumun ne hakkında hayırlısı neyse o olsun

Back