- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.561
Katılıyorum arkadaşa. Kendinizi yormayın.. Erkekler bi zahmet yapsınlar işleri..Canım niye sen süpürüyorsun Allah muhafaza bi sıkıntı olsa aylarca pişmanlık yaşarsın. Babası olacak adam yapsın bi zahmet onu da. Çocuk istiyorlarsa kendileri fedakârlık yapacaklar kendini yorma böyle şeylerle bence.
Bana da öyle dedi aslında.. 2-3 ay bekle dedi.. öyle olur mecburen..kesen,in içinde embriyo yok demekmiş, dr bana 2 adet geçtikten sonra başlayabilirsin dedi.
Diger bir kac arkadas daha vardi sanirsam.. pek diyecek bir sey bilmiyorum ama Allah sabir versin insalah.. ben 13 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durmustu gecen nisanda... Basta cok zordu ama Allah güc kuvvet veriyor zamanla... sizi anliyorum.. Insalah tez vakitte Rabbim tekrardan yasatsin o güzelligi.. bebklerinize saglicakla kavustursun insallah...Bana da öyle dedi aslında.. 2-3 ay bekle dedi.. öyle olur mecburen..
valla ben dün çok salatalık turşusu yedim evde acaip canım istedi , bu sabahta uyanır uyanmaz canım karpuz çekti değişiğim
Yaa maşallah çok tatlı tam gözüküyor burda dıktor da çocukta iyiymiş ne güzel resim ya maşallah
Sağol canım, 12+1 ultrason görüntüsüYaa maşallah çok tatlı tam gözüküyor burda dıktor da çocukta iyiymiş ne güzel resim ya maşallah
Çok büyük geçmiş olsun canım . Üzülme inşallah en kksa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur tekrar . Allahım büyük . Peki kalp atışını dinlediğinde dakikada kaç atıyordu ? Bazen zayıf atıyorsa sıkıntı oluyormuş .Bende 4 gün önce pazartesi güle oynaya doktora gittim. Rapor alcaktm aslında. Gitmisken de ultrasonla bakılsın dedim. Doktor kalp atısı yok dedi. Bizde baska doktora gittik o da aynı seyi dedi. Ultrasonla da alttan da baktılar. 8+2 ydi benimki de. Hemen ertesi gün gittik biz kürtaj oldum maalesef. 6.haftadayken kalbi güm güm atıyordu. O yüzden emin oldum ben atmadığna. Sizinkinin sonucunu merak ettim bende..
Birsey sormak istiyorum, birkac kez sizinki gibi yorumlar okudum ama sorunlu bir hamilelik gecirmiyorsak boyle seyler yapmakta ne gibi bir sakinca olabilir?Canım niye sen süpürüyorsun Allah muhafaza bi sıkıntı olsa aylarca pişmanlık yaşarsın. Babası olacak adam yapsın bi zahmet onu da. Çocuk istiyorlarsa kendileri fedakârlık yapacaklar kendini yorma böyle şeylerle bence.
buldum canım yedimdeekarpuzuda yedin mi hepmi böyle olucak acaba valla eşler düşünsün aslında gerçi yiyemeyince ucu bizede dokunuyor haftalardır üzüm yiyorum rüyamda ama yok malesef turşu tamamda inşallah karpuzuda bulmuştursun
sen nerdesin annen nerde canım sen yap ozaman ?Bende bu sabah gözümü annemin ıspanaklı kıymalı börekleri ile açtım.annem. Çok uzakta. Şimdilik imkansız görünüyor bakalım ne olacak
7.haftadaydım cnm radyoloji uzmanı da baktı boş gebelikmiş
benimde önden gidiyor 7+6 iken gittik 8+3 çıktı o zamanda doğum tarihi öne çekiliyor doktora sormakta aklıma gelmemiş.Merhaba arkadaslar bebeginin gelisimi onde giden varmi.cumartesi gunu doktora gittik 11+3 gunluktuk ama ultrasyonda 12+2 cikti.
Canım çok sağol merak edip sormuşsun. Hafta sonu kanamam oldu çok az acile gittik doktor ultrasonla bakti kalp atisi henuz yok ama belki kucuk oldugu icin olusmamis olabilir deyip yatis yapti 2 gun hastanede kaldim. Pazartesi gunu cikarken yine vajinal ultrasonla bakti. Yine yoktu kalp atisi. Yukarıdaki mesaji yazdigim zamanki doktor bugün icin gelirsin demisti. Ama biz pazratesiye kadar bekleyip universiteye profesore gidecegiz. Son sozu o soyleyecek canim. Cunku artik pazartesi gunu tam 9+0 olacagim. Eger hâlâ yoksa doktorum ne derse onu yapacagiz.
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?