• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Ben hiç duyamadım kalp atisini ilk 5+3 te gitmistim 7 mm keseyi gormustu dr. 2 hafta sonra gel kalp atisini duyarız demişti. Ben tam 7+4 ken gittim once karindan ultrasonla baktı kalp atisi yok belki de karindan duyamiyoruz bir de vajinal baklim dedi yine yoktu ayrintili ultrason icin radyologa gondersi o da vajinal bakti o da alamadı. Rabbim sana da en kisa zamanda en hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
İnsallah canım amin..

canım ben de kürtaj oldum, boş gebelikmiş Allah inşallah yine nasip eder :KK43:
canım öncelikle çok geçmiş olsun yani bir hafta daha bekleseydin keşke ben 7+1 de doktora gittim boş gebelk dedi hatta kesede 7 haftalık gibi durmuyor dedi aclen başka iki doktora gittim orda gözüktü canım kesin miydi başka doktora gitmişmiydin...

Bulamadım belki bilirsin siyah üzüm ama kokulu üzün die geçiyo bazı yerde kabuğu atılıp içi yeniyo köylerde falan olur genellikle rüyalarımda falan yediğimi görüyorum :KK72::KK61:
Kız o da en son cikan uzummus kuzenim var uzum baglari var tekirdag sarkoyde yasiyor ona sordum var mi diye olsa ulastirirdim kargoyla falan da yokmus.en son cikan uzum nerdeyse diyo.ona niyetle başka üzüm ye

Kız o da en son cikan uzummus kuzenim var uzum baglari var tekirdag sarkoyde yasiyor ona sordum var mi diye olsa ulastirirdim kargoyla falan da yokmus.en son cikan uzum nerdeyse diyo.ona niyetle başka üzüm ye
Msjı görünce bnde ssvinmiştim bulduk die ama yine yok yedim ama pek aynısı olmadı :KK43:canım Allah razı olsun yinede çok teşekkür ederim sormanda yeter arayıpda bulamadığın olmasın inşallah :KK54::KK5:

canım öncelikle çok geçmiş olsun yani bir hafta daha bekleseydin keşke ben 7+1 de doktora gittim boş gebelk dedi hatta kesede 7 haftalık gibi durmuyor dedi aclen başka iki doktora gittim orda gözüktü canım kesin miydi başka doktora gitmişmiydin...
Radyoloji uzmanı da aynı şeyi söyledi, gittiğim dr da gerçekten yıllardır bu işi yapan ve çok hastası olan bir dr, ona güveniyorum cnm, zaten 7.haftaya girmiştim yani kalp atışı duyma zamanı gelmişti ve kesem yumurta şeklini almış, kese yapısında düzensizlik olmuş.

Bebeklerinin kalbi duran arkadaşlara sabır diliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Çok üzücü. Ben evi supuruyorum ama cok çabuk yorulduğum icin hemen her odada dinlenerek yapıyorum. 4 gr bebek nasıl da yoruyor

Bebeklerinin kalbi duran arkadaşlara sabır diliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Çok üzücü. Ben evi supuruyorum ama cok çabuk yorulduğum icin hemen her odada dinlenerek yapıyorum. 4 gr bebek nasıl da yoruyor
Canım niye sen süpürüyorsun Allah muhafaza bi sıkıntı olsa aylarca pişmanlık yaşarsın. Babası olacak adam yapsın bi zahmet onu da. Çocuk istiyorlarsa kendileri fedakârlık yapacaklar kendini yorma böyle şeylerle bence.

Msjı görünce bnde ssvinmiştim bulduk die ama yine yok yedim ama pek aynısı olmadı :KK43:canım Allah razı olsun yinede çok teşekkür ederim sormanda yeter arayıpda bulamadığın olmasın inşallah :KK54::KK5:
Ay bugün kendime aserdigimi buldugum dukkana bi bakcam belkim vardir.sağol canim amin çok teşekkür ederim nerde oturuyorsun sen

Ne aşeriyosun net mi evet ya benimkide hayel ettiğim gibi zevkli değil aşermeyle ilgili daha güzel planlarım vardı ama olmadı senin aşermen nasıl netmi istediğin şey :kk77:
valla ben dün çok salatalık turşusu yedim evde acaip canım istedi , bu sabahta uyanır uyanmaz canım karpuz çekti değişiğim :KK48::KK48:

valla ben dün çok salatalık turşusu yedim evde acaip canım istedi , bu sabahta uyanır uyanmaz canım karpuz çekti değişiğim :KK48::KK48:
Bende bu sabah gözümü annemin ıspanaklı kıymalı börekleri ile açtım. :( annem. Çok uzakta. Şimdilik imkansız görünüyor bakalım ne olacak

Back