2017 Eylül Anneleri

Evet progestan verdi. Sabah akşam vajinadan. Bende de kanama yok akıntı yok ağrı yok ama verdi. Etrafı kasılmış gelişimini engeller yada düşürür bu kasılmalar dedi Senin nasıl geçiyor hamileliğin ?
ben ağzımla istedim vermedi doktorlarda bi tuaf eczaneye sordum kese görünsün öyle alıp ici cem ben normal ilaç ici cem iyi canım zaten hala inanamiyorum bakıp duruyorum teste çok acıkıyorum bide sık idrara çıkıyorum geceleri uyuyamiyorum tuvalete gitmekten inşallah sağlıkla alırız kucagimiza

Merhabalar ben de aranıza katıldım.:anneadayı: 5+3 günlük ve İlk bebeğimiz olacak inşallah tahmini 9 eylül, heyecanlıyım.. :KK9: Yalnız bende hiç bir belirti yok bulantı falan. Sadece stresliyim ve strese yenilip ağlıyorum sonra bebeği düşünüp duygulanıp bu sefer ona ağlıyorum bu Nasıl bişey normal değilim biliyorum. Siz de de böyle duygu değişimi var mı???:KK43:

• Beğen
Reactions: iiz
Merhabalar ben de aranıza katıldım.:anneadayı: 5+3 günlük ve İlk bebeğimiz olacak inşallah tahmini 9 eylül, heyecanlıyım.. :KK9: Yalnız bende hiç bir belirti yok bulantı falan. Sadece stresliyim ve strese yenilip ağlıyorum sonra bebeği düşünüp duygulanıp bu sefer ona ağlıyorum bu Nasıl bişey normal değilim biliyorum. Siz de de böyle duygu değişimi var mı???:KK43:
Cok normal cnm ani duygu dalgalanmalarin olacak herkeste belirti farklidir. Kiminde bulanti kiminde stres kiminde sanci vs merak etme

Arkadaşlar ben grip oldum. Hapşırdığımda falan kasığım çok ağrıyor. Ara ara kasığımda kasılma oluyor özellikle düz uzanınca yarın doktora soracağım. Benzer rahatsızlığı olan var mı?

Cok normal cnm ani duygu dalgalanmalarin olacak herkeste belirti farklidir. Kiminde bulanti kiminde stres kiminde sanci vs merak etme
Teşekkür ederim omurus.. Yalnız bu stresin şu an için Bebek'te kötü etkisi var Mıdır acaba tecrübelisinizdir siz ben yeni araştırıyorum.. Yani stres düşük yaptırır mı??

Arkadaşlar ben grip oldum. Hapşırdığımda falan kasığım çok ağrıyor. Ara ara kasığımda kasılma oluyor özellikle düz uzanınca yarın doktora soracağım. Benzer rahatsızlığı olan var mı?
Benim de allerjiye bağlı hapşırıklarım oluyor aynı durum bende de var ve birden ağrı giriyor hemen geçiyor normal olduğunu düşünüyorum Canım

Kizlar :) ben niye yazmamisim buraya acabaa bende hamileyimmm :) 37 gunluk :) hava sartlarindan ne kese görebildim ne kalp atisi :KK43: artik bu c.tesi gidecem insallah..
Imenaaa kiz gel buraya sende :)

Canim hayirli olsun benim de ikinci gebeligim 2015 subat dogumlu kizim.aynen benim yedinci aya kadar hep mide bulantim kusmam oldu bu kezde henuz baslamadi ins baslamaz.tahmini dogum tarihi 8 eylul ama sezeryan oldugum icin agustos gibi dogum olcak Allah nasip ederse
Canımm benimde sezeryan kac hafta önce alıyolar acaba benimde 12 eylül belkide agustosun tam son günleri 28/29 olur alırlar

Kızlar bugün doktora gittim 5+0 sata göre üstten ultrasnla keseyi görür gibi oldu ama net degl cok minik dedi 2 hafta sonra gel kalp atısları icin dedi

Kızlar benim midem bulanıyor ama öyle kusacak kadar değil afedersiniz ama beni rahatsız ediyor içten içe bulanıyor böyle sanki yediğim ağzıma gelicek gibi of özellikle dün gece başladı napicam ya nasıl geçer geceleri uyutmuyo

Ya kızlar ben yemek yiyorum 5 dakika sonra acıkıyorum resmen ya sizler de böyle misiniz? tok hissetmiyorum kendimi hiç. daha 5 haftalık hamileyim. Siz aşermeye başladınız mı bide:oops:

X