- 9 Mart 2014
- 147
- 45
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Gozun aydin cnm ins. Kalbide gumbur gumbur olur bi dahaki gittiginde4+4te gördük keseyi kalp atışları icin heyecanlıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin cnm ins. Kalbide gumbur gumbur olur bi dahaki gittiginde4+4te gördük keseyi kalp atışları icin heyecanlıyız
Aminn çok teşekkürler hepimiz içinGozun aydin cnm ins. Kalbide gumbur gumbur olur bi dahaki gittiginde
ben ağzımla istedim vermedi doktorlarda bi tuaf eczaneye sordum kese görünsün öyle alıp ici cem ben normal ilaç ici cem iyi canım zaten hala inanamiyorum bakıp duruyorum teste çok acıkıyorum bide sık idrara çıkıyorum geceleri uyuyamiyorum tuvalete gitmekten inşallah sağlıkla alırız kucagimizaEvet progestan verdi. Sabah akşam vajinadan. Bende de kanama yok akıntı yok ağrı yok ama verdi. Etrafı kasılmış gelişimini engeller yada düşürür bu kasılmalar dedi Senin nasıl geçiyor hamileliğin ?
İlk gebeliğin mi ? Ben bayağı kötüyüm yataktan çıkamıyorumBende de artmaya basladi her gecengyn biraz daha fazla allah yardimcimiz olsun
Yok cnm benim 2. Bu ama ilk gebeligimden fazla suan bulantim. Gunce olusturmustum oglumda okudum knda daha gec baslamis bulanti ve daha hafif bu biraz nazli olcak galibaİlk gebeliğin mi ? Ben bayağı kötüyüm yataktan çıkamıyorum
Cok normal cnm ani duygu dalgalanmalarin olacak herkeste belirti farklidir. Kiminde bulanti kiminde stres kiminde sanci vs merak etmeMerhabalar ben de aranıza katıldım. 5+3 günlük ve İlk bebeğimiz olacak inşallah tahmini 9 eylül, heyecanlıyım.. Yalnız bende hiç bir belirti yok bulantı falan. Sadece stresliyim ve strese yenilip ağlıyorum sonra bebeği düşünüp duygulanıp bu sefer ona ağlıyorum bu Nasıl bişey normal değilim biliyorum. Siz de de böyle duygu değişimi var mı???
Teşekkür ederim omurus.. Yalnız bu stresin şu an için Bebek'te kötü etkisi var Mıdır acaba tecrübelisinizdir siz ben yeni araştırıyorum.. Yani stres düşük yaptırır mı??Cok normal cnm ani duygu dalgalanmalarin olacak herkeste belirti farklidir. Kiminde bulanti kiminde stres kiminde sanci vs merak etme
Benim de allerjiye bağlı hapşırıklarım oluyor aynı durum bende de var ve birden ağrı giriyor hemen geçiyor normal olduğunu düşünüyorum CanımArkadaşlar ben grip oldum. Hapşırdığımda falan kasığım çok ağrıyor. Ara ara kasığımda kasılma oluyor özellikle düz uzanınca yarın doktora soracağım. Benzer rahatsızlığı olan var mı?
Erken başladı erkenden biter inşaallah :) onu diyorum bi doğsun poposundan ısırıcam onu, hesabını soracağım :)Yok cnm benim 2. Bu ama ilk gebeligimden fazla suan bulantim. Gunce olusturmustum oglumda okudum knda daha gec baslamis bulanti ve daha hafif bu biraz nazli olcak galiba
Ooo ben ilkinde isircam poposuna vurcam diyodum kilina dokunamiuosin koklamaktan baska bise yapamiyosunErken başladı erkenden biter inşaallah :) onu diyorum bi doğsun poposundan ısırıcam onu, hesabını soracağım :)
İnşaallah o günlere bir an önce kavuşmak dileğiyle :)Ooo ben ilkinde isircam poposuna vurcam diyodum kilina dokunamiuosin koklamaktan baska bise yapamiyosun
Canımm benimde sezeryan kac hafta önce alıyolar acaba benimde 12 eylül belkide agustosun tam son günleri 28/29 olur alırlarCanim hayirli olsun benim de ikinci gebeligim 2015 subat dogumlu kizim.aynen benim yedinci aya kadar hep mide bulantim kusmam oldu bu kezde henuz baslamadi ins baslamaz.tahmini dogum tarihi 8 eylul ama sezeryan oldugum icin agustos gibi dogum olcak Allah nasip ederse
Oy minnacık bi kalbi olacak inşaallah annesi :)Kızlar bugün doktora gittim 5+0 sata göre üstten ultrasnla keseyi görür gibi oldu ama net degl cok minik dedi 2 hafta sonra gel kalp atısları icin dedi