- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.441
Cnm bebek iki artı işaretinin içinde dr işaretliyo zaten kesinin sağında bebegin. Benim doktorumda ultrasonda bakarken sol kasıgımın üstüne bakıyo bebek sol tarafta olunca cinsiyeti erkek diyolar bu konuda bilginiz var mıKızlar şimdi benim bebiş kesenin solunda mı oluyor?
Canim normal kontrole gittik ikili tarama testi yapıcaz dedi ultrasondan baktı ultrasona bakıldığı gün testi yaptırmak gerekiyormuş.kan alındı test icin özele gitmiştim normal randevumu almıştım. Cinsiyet le ilgili ultrasondan bakıp erkek gibi dedi yüzde 70.ama 16 haftalikken netlesirÜcretli mı cnm ikili tarama testi.birde randevu almak gerekiyormu öncesinde.Kemik gelişimine göre cinsiyet ile ilgili tahmin yapiyorlarmis birşey dediler mi
Test için 27 lira verdik ama devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor musÜcretli mı cnm ikili tarama testi.birde randevu almak gerekiyormu öncesinde.Kemik gelişimine göre cinsiyet ile ilgili tahmin yapiyorlarmis birşey dediler mi
Bende içemiyorum canım sadece ilç içerken içebiliyorum 12 haftadayım hala kusuyorum 6 kilo vermişim ben kusmlardan bide şekerli hiç bişey yiyemiyorum şekerim düşüyor sürekliGünayadın, iyi haftalar eylül anneleri : ) umarım bulantılarınve kusmaların azaldığı bi hafta olur
bu arada ben hiç su içemiyorum en fazla günde 2 bardak, su içtikçe midem bulanıyor
Günayadın, iyi haftalar eylül anneleri : ) umarım bulantılarınve kusmaların azaldığı bi hafta olur
bu arada ben hiç su içemiyorum en fazla günde 2 bardak, su içtikçe midem bulanıyor
Canım benimde rahmime kalp şekli diyen oldu, septum (perde) de deniliyor. Benimki bayaa Rahmi ikiye bölecek şekildeydi. Ameliyat oldum kurtuldum çok şükür.Günaydın hanımlar günün sorusu kalp şeklinde rahmi olan varmı muayenelerde armut şeklinde oluyormuş normalde ama bende kalp şeklinde erken doğuma yada sezaryana yol açıyomuş düşük riskide daha büyükmüş bu rahim şeklinde?
Günaydın hanımlar günün sorusu kalp şeklinde rahmi olan varmı muayenelerde armut şeklinde oluyormuş normalde ama bende kalp şeklinde erken doğuma yada sezaryana yol açıyomuş düşük riskide daha büyükmüş bu rahim şeklinde?
Günaydın canım, peki bu kalp şeklinde rahim ultrason fotoğrafından anlaşılabiliyor mu?Günaydın hanımlar günün sorusu kalp şeklinde rahmi olan varmı muayenelerde armut şeklinde oluyormuş normalde ama bende kalp şeklinde erken doğuma yada sezaryana yol açıyomuş düşük riskide daha büyükmüş bu rahim şeklinde?
ben de şekerli yiyemiyorum, normal sulu yemekte yiyemiyorumBende içemiyorum canım sadece ilç içerken içebiliyorum 12 haftadayım hala kusuyorum 6 kilo vermişim ben kusmlardan bide şekerli hiç bişey yiyemiyorum şekerim düşüyor sürekli
İlk haftalarda hiç bulantım olmadı ama son bir kaç gündür sabahları kötüyüm.dr um karbonhdrat fazla alma dedi ben midemi tutsun diye hep patates kızartması ekmek yiyorum.Kaşık kaşık yemek yiyemiyorum. öyle yemek yicek enerjimde yok zaten.Su içmeyi bende pek sevmem ama bebişimin sağlığı için içmeliyim.Suda vücuda enerji veriyor baş ağrılarımı geçiriyor. geçiçek bu durumlar dediler bekliyorum..
Canım dr un muayene etmiş bişey yok demiş lütfen içini ferah tut. yada başka dr a da git.Arkadaşlar merhaba. Ben öğretmenm. Ve bugün nöbetçiydim. Karnıma top çarptı. Dr gittim hemen. Bişey yok dedi. Ama çok tedirginim.
Canım banada doktor ultrosnda bakarken söyledi fotoğrafa bakdım ama çıkartamadım ama anlaşılır herhalde normalde ablamda gebe onun yolladığı fotoğraflar benimkini benzemiyoGünaydın canım, peki bu kalp şeklinde rahim ultrason fotoğrafından anlaşılabiliyor mu?
Allah nazarlardan korusun ikinizide maşallah size hayırlı olsun o zaman hoşgeldin yeni anne doğum takvimini oluştursana sende kişisel bilgilerinden doldurcaksın doğumu beklediğim tarihi gün olarak aynıyız inşallah sorunsuz tam vaktinde olur doğumumuzarkadaşlar merhaba bende eylül annesi olucam. 23 eylül tahmini doğum tarihimiz. bu süreç nasıl çabuk geçer acaba. çok sabırsızım.bazen eşime diyorum beni 9 ay uyutun doğuma 1 gün kala uyandırın diye))) bir önce bebeğimize kavuşmak istiyorum.çünkü Teşekkürçok bekledik. 1 aşılma 3 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi mucizem..Nazlanarak geldi biraz. çok şükür Allahıma..
Canım doktorun neye göre tahmin etmiş kaç haftalıksın ?Canim normal kontrole gittik ikili tarama testi yapıcaz dedi ultrasondan baktı ultrasona bakıldığı gün testi yaptırmak gerekiyormuş.kan alındı test icin özele gitmiştim normal randevumu almıştım. Cinsiyet le ilgili ultrasondan bakıp erkek gibi dedi yüzde 70.ama 16 haftalikken netlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?