2017 Eylül Anneleri

Kızlar şimdi benim bebiş kesenin solunda mı oluyor?
Cnm bebek iki artı işaretinin içinde dr işaretliyo zaten kesinin sağında bebegin. Benim doktorumda ultrasonda bakarken sol kasıgımın üstüne bakıyo bebek sol tarafta olunca cinsiyeti erkek diyolar bu konuda bilginiz var mı

Ücretli mı cnm ikili tarama testi.birde randevu almak gerekiyormu öncesinde.Kemik gelişimine göre cinsiyet ile ilgili tahmin yapiyorlarmis birşey dediler mi
Canim normal kontrole gittik ikili tarama testi yapıcaz dedi ultrasondan baktı ultrasona bakıldığı gün testi yaptırmak gerekiyormuş.kan alındı test icin özele gitmiştim normal randevumu almıştım. Cinsiyet le ilgili ultrasondan bakıp erkek gibi dedi yüzde 70.ama 16 haftalikken netlesir

Günayadın, iyi haftalar eylül anneleri : ) umarım bulantılarınve kusmaların azaldığı bi hafta olur

bu arada ben hiç su içemiyorum en fazla günde 2 bardak, su içtikçe midem bulanıyor

Günayadın, iyi haftalar eylül anneleri : ) umarım bulantılarınve kusmaların azaldığı bi hafta olur

bu arada ben hiç su içemiyorum en fazla günde 2 bardak, su içtikçe midem bulanıyor
Bende içemiyorum canım sadece ilç içerken içebiliyorum 12 haftadayım hala kusuyorum 6 kilo vermişim ben kusmlardan bide şekerli hiç bişey yiyemiyorum şekerim düşüyor sürekli

İlk haftalarda hiç bulantım olmadı ama son bir kaç gündür sabahları kötüyüm.dr um karbonhdrat fazla alma dedi ben midemi tutsun diye hep patates kızartması ekmek yiyorum.Kaşık kaşık yemek yiyemiyorum. öyle yemek yicek enerjimde yok zaten.Su içmeyi bende pek sevmem ama bebişimin sağlığı için içmeliyim.Suda vücuda enerji veriyor baş ağrılarımı geçiriyor. geçiçek bu durumlar dediler bekliyorum..

Günaydın hanımlar günün sorusu kalp şeklinde rahmi olan varmı muayenelerde armut şeklinde oluyormuş normalde ama bende kalp şeklinde erken doğuma yada sezaryana yol açıyomuş düşük riskide daha büyükmüş bu rahim şeklinde ?

Canım benimde rahmime kalp şekli diyen oldu, septum (perde) de deniliyor. Benimki bayaa Rahmi ikiye bölecek şekildeydi. Ameliyat oldum kurtuldum çok şükür.
Gebelikte ekstra dikkatli takip edilmesi gerekli. Mümkünse yatak istirahatinde ol. AVM ve uçak gibi basınçlı ortamlardan kaçın. Çok araştırmıştım ben, bu şekilde 40 haftayı tamamlayan var. Hepsi rabbimin elinde.
Rabbim yardım etsin, bebeğine güç versin, sağlıkla vaktinde alırsın inşaAllah
Ha bi de 12.haftada serklaj rahim ağzı ölçümü yaptır

Benim öylemiş. Drum ilk 3ay düşük tehliken son aylardada erken doğum tehlikesi olabilir, ama hiç bir sıkıntı yaşamadan da doğum yapabilirsin dedi. Her kalp rahimli aynı sonucu vermez dedi. Ki en yakın arkadaşımda öyle ve şuan son ayında gebeliğinin. Drum hiç bir yatış vermedi, Yürüyüşünü hatta hafif tempoda koşunu bile yapabilirsin dedi.

Günaydın canım, peki bu kalp şeklinde rahim ultrason fotoğrafından anlaşılabiliyor mu?

ben de karbonhidratlı alıyorum mecburen sulu yemek yiyemiyorum.. salçasız sade tost, ekmek arası peynir.. içimi tutsun diye mecburen ben eskiden içerdim ama hamilelikle içtikçe kusucak gibi oluyorum

arkadaşlar merhaba bende eylül annesi olucam. 23 eylül tahmini doğum tarihimiz. bu süreç nasıl çabuk geçer acaba. çok sabırsızım.bazen eşime diyorum beni 9 ay uyutun doğuma 1 gün kala uyandırın diye ))) bir önce bebeğimize kavuşmak istiyorum.çünkü çok bekledik. 1 aşılma 3 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi mucizem..Nazlanarak geldi biraz. çok şükür Allahıma..

kızlar Ankara da olup iyi bir özel hastane bulabilen var mı ? 10. haftadayım kendime iyi bir doktor bulmak istiyrum doguma kadar devam edeceğim ve dogumda uzman tam teşekküllü ve fiyatları uçukk olmayan bir zel hastane bakıyorum ama kafam allak bullak oldu

Allah nazarlardan korusun ikinizide maşallah size hayırlı olsun o zaman hoşgeldin yeni anne doğum takvimini oluştursana sende kişisel bilgilerinden doldurcaksın doğumu beklediğim tarihi gün olarak aynıyız inşallah sorunsuz tam vaktinde olur doğumumuz

Canım doktorun neye göre tahmin etmiş kaç haftalıksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…