- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #1.461
10 hafta 4 gunluktum ama ultrason da farklı çıkabiliyor.11 hafta 4 gün çıktı. Cinsiyeti gördü canım pipisiCanım doktorun neye göre tahmin etmiş kaç haftalıksın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 hafta 4 gunluktum ama ultrason da farklı çıkabiliyor.11 hafta 4 gün çıktı. Cinsiyeti gördü canım pipisiCanım doktorun neye göre tahmin etmiş kaç haftalıksın ?
Maşallah ne kadar erken görmüş, ben de haftasonu 12+3 te gitmiş olacağım ama cinsiyetini söyleyeceğini sanmıyorum10 hafta 4 gunluktum ama ultrason da farklı çıkabiliyor.11 hafta 4 gün çıktı. Cinsiyeti gördü canım pipisi
Bizde şaşırdık normal kontrole gitmiştik doktor erkek gibi yüksek ihtimal dedi ben de çin takvimi kız diyor dedim bakalım ne olacak :) :)Maşallah ne kadar erken görmüş, ben de haftasonu 12+3 te gitmiş olacağım ama cinsiyetini söyleyeceğini sanmıyorum
Ben Dikmen de 19mayıs ortadoğu hastanesine gidiyorum tesadüf eseri başladım oraya ama doktordan da çok memnun kaldım.ben doğumu Ankara'da düşünmediğim için pek detaylı araştırmadım.kızlar Ankara da olup iyi bir özel hastane bulabilen var mı ? 10. haftadayım kendime iyi bir doktor bulmak istiyrum doguma kadar devam edeceğim ve dogumda uzman tam teşekküllü ve fiyatları uçukk olmayan bir zel hastane bakıyorum ama kafam allak bullak oldu
Maşallah gerçekten erken görmüş helal valla10 hafta 4 gunluktum ama ultrason da farklı çıkabiliyor.11 hafta 4 gün çıktı. Cinsiyeti gördü canım pipisi
Şuan için bana da yürüyüşünü yap dedi ama genel olarak sıkıntılı bir süreçmiş kalp şeklinde olunca benimkide sıkıntılı geçiyordu zaten sebebi buymuş demek bendeBenim öylemiş. Drum ilk 3ay düşük tehliken son aylardada erken doğum tehlikesi olabilir, ama hiç bir sıkıntı yaşamadan da doğum yapabilirsin dedi. Her kalp rahimli aynı sonucu vermez dedi. Ki en yakın arkadaşımda öyle ve şuan son ayında gebeliğinin. Drum hiç bir yatış vermedi, Yürüyüşünü hatta hafif tempoda koşunu bile yapabilirsin dedi.
Allayaa nerden anlıyokar bilmiyorum ki hadi inşallah gönlünüze göre olur sağlıklı olur inşallah bana daha çok görmemekızlar bende bugün kontrole gittim 10+6 yım. eşim doktora cinsiyeti belli olurmu diye sordu, doktorda erkek gibi ama daha erken söylemek için dedi..neye göre dedi anlamadık
Sanırım kemik yapısına bakarak tahminde bulunmuş, ilk çocuğunuz mu?kızlar bende bugün kontrole gittim 10+6 yım. eşim doktora cinsiyeti belli olurmu diye sordu, doktorda erkek gibi ama daha erken söylemek için dedi..neye göre dedi anlamadık
EvetSanırım kemik yapısına bakarak tahminde bulunmuş, ilk çocuğunuz mu?
Sanırım kemik yapısına bakarak tahminde bulunmuş, ilk çocuğunuz mu?
sögütözü çok uzak bana yold dogururum gıdene kadar orası olmaz malesefBen bayındır hastanesinde yaptım ilk doğumumu Allah izin verirse bu bebeğimi de orada doğuracağımçok memnun kaldım doktorum da süper tavsiye ederim
Gozunaydin...kızlarrr günaydın ,
dün bebegimin kalp atışını duyduk 130 muş kalp atışı bide geç döllenme olmuş suan 1 hafta geriden geliyorum,
bir de balık yağı verdı ocean plus 1200 mg
siz neler yapıyorsunuz ?
sagol tatlımGozunaydin...
Şuan için bana da yürüyüşünü yap dedi ama genel olarak sıkıntılı bir süreçmiş kalp şeklinde olunca benimkide sıkıntılı geçiyordu zaten sebebi buymuş demek bende
Canim normal kontrole gittik ikili tarama testi yapıcaz dedi ultrasondan baktı ultrasona bakıldığı gün testi yaptırmak gerekiyormuş.kan alındı test icin özele gitmiştim normal randevumu almıştım. Cinsiyet le ilgili ultrasondan bakıp erkek gibi dedi yüzde 70.ama 16 haftalikken netlesir
İştahsızlık var bende yiyemiyorum kusma yoktu 6. Başında başladı yorgunluk var aşırı ağrılarım var kasık ağrısını hiç bi doktor iyi demiyo bende ilk günden beri var birde ben hamile olduğumu bilmiyordum ilk çok yordum kendimi halı falan yıkadım ağır işler yaptım üstüne ateşli grip geçirdim çok şükür çocuğum kendisi tutunuyor valla yoksa ben çok yormuşum onu birde geçen cuma doktora gittim normalinden küçükdü 1 hafta geriden geliyoruz korkularım hiç bitmiyor anlicanBenim kan tahlillerim, bebeğin gelişimi herşey normal. Çok az bulantım oluyor ve enerjim yok. Ve bunlarda normal şeyler.Dr ilk muayenede anlattı bize durumu bir dahada hiç bişey demedi demekki bir sorun görmedi.
Canım senin sıkıntılı geçiyor derken nelerden bahsediyorsun. ??