- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.421
Benim doktorumda balik yiyormusun DİE sormadi ki şuan zamani ama hic canim istemiyor ve direk balik yagi yazdi hergun onuda iciyorumbende balık yiyemiyorum ama dr hiç balık yağından bahsetmedi dr mu önerdi sana? Hamileler için olan öyle değildir ama balık yağıda balığın kafasından yada ciğerinden olmayanlar kullanılmalıymış. Ben hiç bulantı yaşamıyorum diyebilirim,şükür.
Ne güzel değilmi bizede 10 saniye bile dinletmedi kaydetmeyi unuttuk onu bile dinletmiyordu güzel dedi gidiyordu bize de dinletirmisiniz dedim ole dinlettiBebişimizin gümgümlerini duyduk maşallah ona. Boyumuz 1cm nerdeyse kalp atışımızda dk 156. Eşim ses kaydı aldı durup durup dinleyip ağlaşıyoruz. Cinsiyet tahmininde 150üstü kız yazmışlar bakalım ne olacak yavrumuz
Hayırlısı ile kucağına al inşallah Can'ım..Merhaba bende eylül annesi olacam inşallah dogum 12 eylül gözüküyor. 9+2 olduk bugün :) ilk hamileliğim 1.5 yıl sonra oldu
Bize de haftada bir ilişki öneriyorum dedi. Sanırım tüp bebek olduğu için doktorun temkinli davranmış canım. Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımızaKızlar hepimiz ilk üç ay içindeyiz sanırım.. Benim doktor ilişkiyi yasakladı sizde de böyle mi ?? Yoksa benim tüp oldugu icin riske atmak mı istemedi
Herhalde ondandır canım 2 aydan fazladır kardes kardes yatıyoruzBize de haftada bir ilişki öneriyorum dedi. Sanırım tüp bebek olduğu için doktorun temkinli davranmış canım. Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza
Benim doktorum hic birşey demedi bu konudaKızlar hepimiz ilk üç ay içindeyiz sanırım.. Benim doktor ilişkiyi yasakladı sizde de böyle mi ?? Yoksa benim tüp oldugu icin riske atmak mı istemedi
Canım benim doktor ağrı sancın olmadığı sürece sorun yok dediKızlar hepimiz ilk üç ay içindeyiz sanırım.. Benim doktor ilişkiyi yasakladı sizde de böyle mi ?? Yoksa benim tüp oldugu icin riske atmak mı istemedi
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahAynen. Engel olamıyoruz. Uykumda bile aklımda. Sürekli onu kaybettiğimi görüyorum rüyamda. Hep endişe halindeyim. Bir de benimki 2,5 yıllık uğraş ve 5 rahim ameliyatı sonrasında oldu. 1tane de düşüğüm var.
Rabbim hepimizin bebeğini korusun, güç kuvvet versin. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşaAllah
Canım sanki tam ortalamış o vallaKızlar şimdi benim bebiş kesenin solunda mı oluyor?
Benim doktorum hic birşey demedi bu konuda
Canım benim doktor ağrı sancın olmadığı sürece sorun yok dedi
Biz de ne sabırsızızCanım sanki tam ortalamış o vallaama kafası sanki solda duracak gibi
İnşallah inşallah 7 8 9 bu haftalara bakıcakmışşsın canım ultrason kağıdın varsa yan yana koy bi bak soldamı sağdamıBiz de ne sabırsızızama çok merak ettiğim de bir gerçek. İkinci olunca daha çok merak ediyormuş insan. Ama şuan tek düşündüğüm 2'li test. Haftaya randevum var. Yolunda gider inşallah her şey..
Bu attığım 8 haftalık ultrason kağıdım canım. Bir de 6 haftalık var ama orda çok küçükİnşallah inşallah 7 8 9 bu haftalara bakıcakmışşsın canım ultrason kağıdın varsa yan yana koy bi bak soldamı sağdamı
Belli oluyormu yeri ki orda ilki erkek galba bunu kız mı bekliyosun yaa ben ikisi nide çok istiyorum galba o yüzden çok merek ediyorumBu attığım 8 haftalık ultrason kağıdım canım. Bir de 6 haftalık var ama orda çok küçük
Canım ben internette araştırdım olumlu birkaç bilimsel makale görünce, kullanıcı yorumlarını okudum.. Negatif birşeye rastlamadım. En son doktoruma danıştım, o da tabi ki keşke haftada 3-4 kez balık yesen dedi.. Ama o kadar yemiyorum.. O zaman kullanmanda bir sakınca yok hatta omega faydalı iyi düşünmüşsün dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?