• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

arkadaşlar ayın 15 inde kalp atışları için çağırdı doktor, ben kan değerlerime hiç baktırmadım doktor da birşey söylemedi yaptıran var mı acaba? ya da yaptırmam gerekir mi sizce?
Bakılması lazım 7 tüp kan alındı ikinci kontrolde hormon filan bide idrar testi yapıldı ihmal etmeyin bence

Sanirim tahlil meselesi doktordan doktora degisio sağlık ocağı bagirsaklarima kadar tahlil istedi doktorun gerekli gördüğü 6 adet tahlil yaptirdi

Benden de istemedi birşey.. zaten farklı doktora gitmeyi düşünüyorum ama 45 dakika falan yol gidicem yeni doktora randevu aldım.. her ihtimale karşı aç mı gitsem acaba bilemedim ya da arayıp mı sorsam ya da sağlık ocağında falan mı yaptırsam acaba?

canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıklıdır bebegin :anneadayı::KK200:

Güzel şeyler düşün ki güzel olsun canım. Her şey güzel geçecek bence. Sonra bize de yazmayı unutma
Çok şükür iyiymiş. Henüz sadece keseyi gördük, birde sağda 3cm kist var dedi. Çok üstünde durmadı kistin ama takip etmek lazım dedi . TSH 2,55 sınırda dedi o da takip edilecek. Devit 3 ve Dodex b12 vitamini yazdı. Kan ve idrar testi istedi. 10 gün sonra kalp atışını dinleriz dedi.
Progestanı sordum, düşüğü önlemede etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama istiyorsan kullanabilirsin dedi. Zaten kullanıyorum diyemedim :halay:

Çok şükür iyiymiş. Henüz sadece keseyi gördük, birde sağda 3cm kist var dedi. Çok üstünde durmadı kistin ama takip etmek lazım dedi . TSH 2,55 sınırda dedi o da takip edilecek. Devit 3 ve Dodex b12 vitamini yazdı. Kan ve idrar testi istedi. 10 gün sonra kalp atışını dinleriz dedi.
Progestanı sordum, düşüğü önlemede etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama istiyorsan kullanabilirsin dedi. Zaten kullanıyorum diyemedim :halay:
Hadi gözün aydın canım:halay:bir daha ki sefere bebekte görünür, kalp atışı da duyulur inşallah. 10 gün sonra büyük ihtimal duyulur Allah'ın izniyle.

Hadi gözün aydın canım:halay:bir daha ki sefere bebekte görünür, kalp atışı da duyulur inşallah. 10 gün sonra büyük ihtimal duyulur Allah'ın izniyle.
Âmin inşaAllah. Allah razı olsun.
Rabbim hepimize kolaylık versin, bebişler hep sağlıklı olsun

Ultrason fotografi vermedi hic doktorum tahlillerimi götüreyim o zaman
Olabilir herhalde. Ben daha hiç doktora gitmeden orda beta HCG sonucunu görünce gelmişken dosya açılsın dedim (sağlık ocağımız uzakta çünkü) ama hemşire boş gebelikte olabilir, doktora gidin gebelik kesinse ultrason resmiyle gelin dedi.
Seninki 9haftalık. Sorun yapmazlar muhtemelen.

arkadaşlar ayın 15 inde kalp atışları için çağırdı doktor, ben kan değerlerime hiç baktırmadım doktor da birşey söylemedi yaptıran var mı acaba? ya da yaptırmam gerekir mi sizce?
Canım bence daha gerek yok muhtemelen keseyi gmrmüştür zaten doktor direk kalp atışı dediyse kese gözükmediyse 2 gün arayla büyüme varmı die 2 kere yaptırman gerekiyodu anlaşılan gayet sağlıklı gidiyorsun ☺

Canım bence daha gerek yok muhtemelen keseyi gmrmüştür zaten doktor direk kalp atışı dediyse kese gözükmediyse 2 gün arayla büyüme varmı die 2 kere yaptırman gerekiyodu anlaşılan gayet sağlıklı gidiyorsun ☺
ilmiyorum ki canım :s bakıyorum burada da herkes baktırmış.. açıkçası ben doktorumdan da pek emin olamadığım için.. hoş artık başka doktora randevu aldım birdahakine zaten..

Back