- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #1.281
Kızlar ev işi yapıyor musunuz ben bugün süpürge yaptım biraz eğil kalk yaptım azcik da zorladim kendimi.
Siz ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım erteleye bildiğim kadar ertele ben bir odayı yapim 2.sini yapamam ee ben yapmasam yapanda yok koltuk baza ne varsa çektim yaptım ama çok sık dinlen hemen otur spnra tekrar kalkarsın ben bu şekilde yapıyorum en azındanKızlar ev işi yapıyor musunuz ben bugün süpürge yaptım biraz eğil kalk yaptım azcik da zorladim kendimi.
Teşekkür ederim canm olduu28-09-2017 şeklinde "-" işaretiyle yazman gerekiyordu sanırım canım
Haklısın dikkat edicem bundan sonraCanım erteleye bildiğim kadar ertele ben bir odayı yapim 2.sini yapamam ee ben yapmasam yapanda yok koltuk baza ne varsa çektim yaptım ama çok sık dinlen hemen otur spnra tekrar kalkarsın ben bu şekilde yapıyorum en azından
Cif ve sirke çıkarabilir canım ama cif de kimyasal nihayetinde yapacaksan bile kapı pencere aç öyle yap eline de eldiven geçirKızlar ev işi sorusu gelmişken benim mutfak tezgahım beyaz bu yüzden her sabah çamaşur suyu yapardım başka türlü lekeleri çıkmıyor gözüküyor yerine önere bilceğiniz bir temizlik malzemesi varmı
Canım cif falan aklına gelebilecek bilindik herşeyi denedim yok çamaşur suyu hariç etki etmiyor özel olarak kullanan varmı acaba bilindiklerin haricinde poxy die bir ürün gördüm araştırdım herkez şikayetci onun gibi başka bilen varmı acabaCif ve sirke çıkarabilir canım ama cif de kimyasal nihayetinde yapacaksan bile kapı pencere aç öyle yap eline de eldiven geçir
Tamam ama dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağlıklaHaklısın dikkat edicem bundan sonra
gözün aydın canımm sevindim senin adına bizde pazartesi kalp atısını duymaya gidicez inşallah duyarızÇok şükür iyiymiş. Henüz sadece keseyi gördük, birde sağda 3cm kist var dedi. Çok üstünde durmadı kistin ama takip etmek lazım dedi . TSH 2,55 sınırda dedi o da takip edilecek. Devit 3 ve Dodex b12 vitamini yazdı. Kan ve idrar testi istedi. 10 gün sonra kalp atışını dinleriz dedi.
Progestanı sordum, düşüğü önlemede etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama istiyorsan kullanabilirsin dedi. Zaten kullanıyorum diyemedim
uzanmamak, ağır kaldırmamak kısacası kendimi çok zorlamadan yavas yavas yapıyorum ama cabuk yoruluyorum o ayrıKızlar ev işi yapıyor musunuz ben bugün süpürge yaptım biraz eğil kalk yaptım azcik da zorladim kendimi.
Ben bugün ev süpürdüm çarşaf yastık yorgan yüzü değiştirdim toz aldım klozet yikadim ha birde masa ortulerimi elde yikadim abooooo ben ne yapmışım böyleuzanmamak, ağır kaldırmamak kısacası kendimi çok zorlamadan yavas yavas yapıyorum ama cabuk yoruluyorum o ayrı
ama yapmadanda olmuyo bacım ya evi afedersinde şey götürüyor sen yapmayınca da kimse yapmıyor napıcaz hamiş hamiş yapmaya devamBen bugün ev süpürdüm çarşaf yastık yorgan yüzü değiştirdim toz aldım klozet yikadim ha birde masa ortulerimi elde yikadim abooooo ben ne yapmışım böyle
Eşim e de söyledim telefonda akşam gelince iyi bir azar yiyecem belli
Âmin inşaAllah duyarsınız ve hep olumlu haberler alırsınız canım.gözün aydın canımm sevindim senin adına bizde pazartesi kalp atısını duymaya gidicez inşallah duyarız
Çok çok geçmiş olsun allah sabır versin.sorun neydi canımKızlar cok üzgünümbugün saat 2 gibi kürtaj oldum.artık bebegim yok...
çok geçmiş olsun canım. Sabır diliyorumKızlar cok üzgünümbugün saat 2 gibi kürtaj oldum.artık bebegim yok...
Canim cok uzuldum gecmis olsun neden sonlandiKızlar cok üzgünümbugün saat 2 gibi kürtaj oldum.artık bebegim yok...
Aynen yapmayıncada olmuyor rahat edemiyosun hadi ettin yapmadıkca artıyor dahada pis oluyor kadınlık işde ev ne olursa olsun sende kalıyor hepama yapmadanda olmuyo bacım ya evi afedersinde şey götürüyor sen yapmayınca da kimse yapmıyor napıcaz hamiş hamiş yapmaya devam
Canım Allah sabırlar versin tez zaman yine tadarsın inşallah daim olur alırsın kucağına bu seferKızlar cok üzgünümbugün saat 2 gibi kürtaj oldum.artık bebegim yok...