• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar ev işi yapıyor musunuz ben bugün süpürge yaptım biraz eğil kalk yaptım azcik da zorladim kendimi.
Siz ev işlerini nasıl yapıyorsunuz
Canım erteleye bildiğim kadar ertele ben bir odayı yapim 2.sini yapamam ee ben yapmasam yapanda yok koltuk baza ne varsa çektim yaptım ama çok sık dinlen hemen otur spnra tekrar kalkarsın ben bu şekilde yapıyorum en azından

Kızlar ev işi sorusu gelmişken benim mutfak tezgahım beyaz bu yüzden her sabah çamaşur suyu yapardım başka türlü lekeleri çıkmıyor gözüküyor yerine önere bilceğiniz bir temizlik malzemesi varmı

Kızlar ev işi sorusu gelmişken benim mutfak tezgahım beyaz bu yüzden her sabah çamaşur suyu yapardım başka türlü lekeleri çıkmıyor gözüküyor yerine önere bilceğiniz bir temizlik malzemesi varmı
Cif ve sirke çıkarabilir canım ama cif de kimyasal nihayetinde yapacaksan bile kapı pencere aç öyle yap eline de eldiven geçir

Cif ve sirke çıkarabilir canım ama cif de kimyasal nihayetinde yapacaksan bile kapı pencere aç öyle yap eline de eldiven geçir
Canım cif falan aklına gelebilecek bilindik herşeyi denedim yok çamaşur suyu hariç etki etmiyor özel olarak kullanan varmı acaba bilindiklerin haricinde poxy die bir ürün gördüm araştırdım herkez şikayetci onun gibi başka bilen varmı acaba :temizlik:

Çok şükür iyiymiş. Henüz sadece keseyi gördük, birde sağda 3cm kist var dedi. Çok üstünde durmadı kistin ama takip etmek lazım dedi . TSH 2,55 sınırda dedi o da takip edilecek. Devit 3 ve Dodex b12 vitamini yazdı. Kan ve idrar testi istedi. 10 gün sonra kalp atışını dinleriz dedi.
Progestanı sordum, düşüğü önlemede etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama istiyorsan kullanabilirsin dedi. Zaten kullanıyorum diyemedim :halay:
gözün aydın canımm sevindim senin adına :KK9::KK9:bizde pazartesi kalp atısını duymaya gidicez inşallah duyarız :110:

uzanmamak, ağır kaldırmamak kısacası kendimi çok zorlamadan yavas yavas yapıyorum ama cabuk yoruluyorum o ayrı :KK48:
Ben bugün ev süpürdüm çarşaf yastık yorgan yüzü değiştirdim toz aldım klozet yikadim ha birde masa ortulerimi elde yikadim abooooo ben ne yapmışım böyle :kızgın::kızgın:
Eşim e de söyledim telefonda akşam gelince iyi bir azar yiyecem belli :KK17::KK17:

Ben bugün ev süpürdüm çarşaf yastık yorgan yüzü değiştirdim toz aldım klozet yikadim ha birde masa ortulerimi elde yikadim abooooo ben ne yapmışım böyle :kızgın::kızgın:
Eşim e de söyledim telefonda akşam gelince iyi bir azar yiyecem belli :KK17::KK17:
ama yapmadanda olmuyo bacım ya evi afedersinde şey götürüyor sen yapmayınca da kimse yapmıyor napıcaz hamiş hamiş yapmaya devam:anneadayı::hamarat::KK55:

gözün aydın canımm sevindim senin adına :KK9::KK9:bizde pazartesi kalp atısını duymaya gidicez inşallah duyarız :110:
Âmin inşaAllah duyarsınız ve hep olumlu haberler alırsınız canım.
Ben bu uygulamayı kullanıyorum (dr. Banu çiftçinin gebe talip ) dönüp dönüp bakıyorum bebeğin kalbinin atışını gördükçe mutlu ediyor beni. :anneadayı:

Eklentiler

• IMG_0276.PNG
    IMG_0276.PNG
    156,3 KB · Görüntüleme: 45
Back