• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kizlar aranizda oksuruk sikayeti olan varmi:/
Bende olmuştu tutmaktan daha kötü oluyorum çok öksürmemeyeye elinden geldiğince tutmaya çalış canım birde ballı limon sıcak su da yapabilirsin ama sürekli içmen gerektiği için hepsi zararlı olabiliyo ben ne yapamıcağımı bilmemiştim sıcak su içtim çay içer gibi sürekli o boğazımı yumşattı öksürüğüde balgamıda kesti bence en zararsız güvenli olan sıcak su

Bende olmuştu tutmaktan daha kötü oluyorum çok öksürmemeyeye elinden geldiğince tutmaya çalış canım birde ballı limon sıcak su da yapabilirsin ama sürekli içmen gerektiği için hepsi zararlı olabiliyo ben ne yapamıcağımı bilmemiştim sıcak su içtim çay içer gibi sürekli o boğazımı yumşattı öksürüğüde balgamıda kesti bence en zararsız güvenli olan sıcak su
Yapiyrm canim hepsini 1 haftayi gecti senin ne kdr surmustu

Kizlar aranizda oksuruk sikayeti olan varmi:/
Bol bol meyve c bitamini hem sık hem ye birde tavuk suyu çorbası limonlu karabirerli bezene kadar içebildiğince iç hastalıklığında en iyi gelen o odayı havalandır sürekli ellerini yıka yada sil birde ılık suyla kesinlikle sıcak değil ılık suyla duş al günde bir yada 2 hastalığın inşallah ilerlemeden kesersin ben çok geç fark ettim ateşli falan geçirdim ama çok şükür bu şekilde 4 günde atlattım inşallah sende atlatırsın

Yapiyrm canim hepsini 1 haftayi gecti senin ne kdr surmustu
4 gün ama 2 si ateşli geçti 38 39 gördüm ilk gebeliğim bilemedim ilk ateşlendiğimde çıkamadım hastaneye 2 sinde çıktım 37 bile çok gebelikte ateşine dikkat et canım hep ben yapamadım şimdi korkuyorum Allahın izniyle sağlıklı olacak ama işte ..

Koku hassasiyeti var . Eşimin parfumune bile tahammülüm yok.kızmıyorum ama midem çok bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde . Şaşırdım. Bu şekilde idare ediyorum. Ama bende ki en büyük belirti çok yorgunluk var ve evde olmama rağmen azıcık dışarı çıksam elimi bi ise atsam atmasamda acaip yoruluyorum. Bende saldim artık.3 ay böyle geçsin. Gönül ister hiç belirtisiz olsun Ama her belirtiye bile hamdolsun. İnşaat habercisi onlar:) Sende neler var?
Bende de yorgunluk var.biraz yuruyeyim is yapayim tikaniyorum.geceleri ya erkenden uyuyorum ya da bu gece oldugu gibi uykum gelmek bilmiyor.gobegim birden firladi.3_4aylik hamile gibiyim.bir de calisiyorum isim de cok yogun.bir oglum var.bu ikinci olacak.ctesi doktora gidecegim kalp atislari icin.

Sabaha ilk randevumuz var ve heyecandan uyuyamıyorum. 5+3günlük şuan. Ya kötü bir şey duyarsam diye kafamda kurdum da kurdum. Offf.
Allahım sen koru.

arkadaşlar ayın 15 inde kalp atışları için çağırdı doktor, ben kan değerlerime hiç baktırmadım doktor da birşey söylemedi yaptıran var mı acaba? ya da yaptırmam gerekir mi sizce?

Back