• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

pıt pıtlari duyduk. Bebis fasulye gibi ;-) TSH 3.60 a düşmüş.iceride hiçbir kanama alanı yok.yerlesme ile ilgili kandır dedi skinti yok dedi.tsh ile ilgili hapa başladım.kalp atışı yeni başlamış 106 atiyor.10 gün rapor aldık dinleniyoruz.sen neler yapıyorsun iyisin inş akıntı yok artık bitti
Canım hayırlı olsun. Bu on gün sana iyi gelecek inşallah . Bol bol dinlen

Koku hassasiyeti var . Eşimin parfumune bile tahammülüm yok.kızmıyorum ama midem çok bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde . Şaşırdım. Bu şekilde idare ediyorum. Ama bende ki en büyük belirti çok yorgunluk var ve evde olmama rağmen azıcık dışarı çıksam elimi bi ise atsam atmasamda acaip yoruluyorum. Bende saldim artık.3 ay böyle geçsin. Gönül ister hiç belirtisiz olsun Ama her belirtiye bile hamdolsun. İnşaat habercisi onlar:) Sende neler var?
tatlım nasılsın ?

pıt pıtlari duyduk. Bebis fasulye gibi ;-) TSH 3.60 a düşmüş.iceride hiçbir kanama alanı yok.yerlesme ile ilgili kandır dedi skinti yok dedi.tsh ile ilgili hapa başladım.kalp atışı yeni başlamış 106 atiyor.10 gün rapor aldık dinleniyoruz.sen neler yapıyorsun iyisin inş akıntı yok artık bitti
harikaaa :)

canım bende 7+1 de duydum kalp atışlarını 9. Haftayı beklemek zorunda değilsin
ben 6. haftada gördüm zaten kalp atışlarını onu demek istemedım 9. hafta gelmeden sesli dinletmiyor ya doktorlar bebek çok küçük zararı var diyorlar bu yüzden duymak için bekledim dedim

tatlım nasılsın ?
Canım seni gördüğüne sevindim:) diğer topikteki yazımı gördün mu? Testlerinde atmıştım:) görmediyseniz bir daha atayım. Biliyorsun ben 3 haftadır evdeydim doktora gitmedim. Ama sonunda bugün gittim. Ultrasona göre 6+5 mi siz. Hamdolsun. Kalbini filanda gördüm... Tarif edilmezdi...
Bende giderek artan belirtilerle uğraşıyorum.Hep dinlenmeye çalışıyorum ama yorgunluk geçmiyor. Sanırım 3 ay bitene kadar beni zorlayacak.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Biraz iyilestin daha iyi olsun inşallah?

Sağol cnm inş çok iyi gelir bebisimde buyur.bu arada doktor bana bir daha ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi.nezaman gitcem?TSH 15 gün sonra dahiliyeye kontrol var.ama doktorumuz bisi demedi

Özelde miydi doktorun? Kan testlerininin filan sonucunu aldın mi? Ona göre kullanacağım ilaçlar filan. Kalp atışını da görduysen istersen dört hafta sonra gidebilirsin? . Yani sana kalmış.Ama orada iki haftada bir gidiyorlar. Bana doktorun bugün iki hafta sonraya randevu verdi ama bir sürü testler yaptılar kan aldılar defterimi filan dolduracaklar o yüzden. Yoksa kontroller 4 haftada bir.

Yani bana kalsa ters bir durum olmadıkça doktora gitmeye sebep yok. (Kırmızı renkli kanama. Çok aşırı bir sancı ağrı vb)Bu üç ay biraz sabır ve tevekkül işi. İnsalla h çarçabuk geçer ve atlatiriz. Şu test sonuçları olmasa bende direk bir ay sonra giderdim hemde 3 ayın sonu olurdu . Ama sonuçlar için gitmem lazım. Sen devamlı doktorundaysan eğer bir ara sor. Ama en iyisi için nasıl ferah olacaksa nasıl mutmain olacak san nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap canım.Ama önce düzenli gideceğim doktoru bul.

Merhabalar bende eylülde vekliyorum Allah izin verirse rylül 28 tahmini tarih mide bulantım yok ama iştahsızlık hat safhada mide yanması nirde hiç geçmeyen bazen çok şiddetlenen sağ kasık ağrılarım oluyor dahaca kendime seçmedim uzman doktor kalp atışları için cuma günü gitmeyi planlıyorum 7 haftalık hatta 8 ze giricez acaba istanbul beylükdüzünde oturan varmı doktor seçimi konusunda önerileriniz varmı ?

Canım seni gördüğüne sevindim:) diğer topikteki yazımı gördün mu? Testlerinde atmıştım:) görmediyseniz bir daha atayım. Biliyorsun ben 3 haftadır evdeydim doktora gitmedim. Ama sonunda bugün gittim. Ultrasona göre 6+5 mi siz. Hamdolsun. Kalbini filanda gördüm... Tarif edilmezdi...
Bende giderek artan belirtilerle uğraşıyorum.Hep dinlenmeye çalışıyorum ama yorgunluk geçmiyor. Sanırım 3 ay bitene kadar beni zorlayacak.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Biraz iyilestin daha iyi olsun inşallah?
gördüm canım. tekrar gözün aydın. ben de 3 ayı atlatmaya calısyorum bugun 3. ayma gırdım cok şükür

gördüm canım. tekrar gözün aydın. ben de 3 ayı atlatmaya calısyorum bugun 3. ayma gırdım cok şükür
Canım insallahta sağlıcakla bitirirsin. Hep beraber önce şu 3 ayı sonrada kalan dokuz ayı sağlıcakla bitirip kucaginiza alırız insallah

canım çok sevindim hayırlı olsun. benimde bitti sayılır kahverengi akıntı. bende yarın gidecem bakalım inşallah herşeyin hayırlısı :)

Günaydın herkese midem fena bulantı mı desem yanma yada ekşime mi desem bilemedim..gece bile uyutmadı simdi yine aynı... ilk hamileligimdeki gibi oluyor yine o_Obebişler iyi olsunda ne yapalım :KK54:

Günaydın herkese midem fena bulantı mı desem yanma yada ekşime mi desem bilemedim..gece bile uyutmadı simdi yine aynı... ilk hamileligimdeki gibi oluyor yine o_Obebişler iyi olsunda ne yapalım :KK54:
valla benim midem de çok fena özellikler son 1 haftadır her sabah kusma safhasındayım bi de çalışıyorum işteyken çok zor oluyo umarım daha da artmaz ve geçer biran önce

Back