2017 Eylül Anneleri

8403BHC canım gözün aydın, için pırpır ediyordur şimdi.ben eşimle gitmek istediğimden hafta sonunu bekliyorum ama zor geçiyor günler :) lcw bak pant için model az ama güzel idare eder.

Bende senin gibiyim, bütün gün yatsam attığım yerde yoruluyorum sanki.işe gelip hareket edince açılıyorum biraz,ev işi hiç yapmadım biri gelsede yapsa diye bekliyorum ama gelcek kimse yok

Bende senin gibiyim, bütün gün yatsam attığım yerde yoruluyorum sanki.işe gelip hareket edince açılıyorum biraz,ev işi hiç yapmadım biri gelsede yapsa diye bekliyorum ama gelcek kimse yok

Benbu kez anladim ki hamilelikte calismak en iyisi. Ilk hamileligimde calisiyordum. Hem kafam dağılıyordu hem açılıyordum. Hem de sanirim zaman daha cabuk geciyordu. Simdi evdeyim ve yatip duruyorum. Mide bulantim da gecmiyor. Zaman da gecmiyor. Kendime bisiler bulmam lazim acilen. Yoksa gecme bu haftalar...

Kızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
Canim cok gecmia olsun üzülme dicem ama elde olmuyor tabi üzülur insan.. Rabbim senin icin hayirli olani boyle gorsu demekki... Sabret sabret ve asla isyan etme. Bende gecen eylul ayinda bos gebelikten kurtaj oldum. Ilk gebeligimdi cok sevinmistik. Kurtaj olacagimi duyunca esimde bende baya uzulduk ama yine sukrettik rabbim beterinden korusun dedik. Dua ettik tam 4 ay sonra tekrar hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur bin sukur dedik RABBIME.. Ama bu defa kaptirmamistim kendimi kalp atisini duyana kadar. Ve rabbim eylul annesi olmami insallah nasip etcek. Hayirlisi ile. Umarim sanada en yakin zamanda yeni bir melek nasip eder saglikli bir sekilde...

Kızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
çok geçmiş olsun canım Rabbim büyük böyle takdir etmiş. En yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur ve Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

8403BHC canım gözün aydın, için pırpır ediyordur şimdi.ben eşimle gitmek istediğimden hafta sonunu bekliyorum ama zor geçiyor günler :) lcw bak pant için model az ama güzel idare eder.
Tmm cnm bakarız lcw.bizim babamizda hiç eksik kalmıyor yanımızda hep çok heyecanlı.isi biraz rahat o yüzden götürüp getiriyor;-)icim hemde nasıl pırpır ediyor cnm . Bidaha ne zaman kontrole gitcem bilmiyorum bisi demedi.

Evet cnm özelde.Cnm hep aynı doktora gidiyorum hsg yi de doktorum yapmıştı.nasip olursa doğumu da onda yapicam.arayip sorarım bir ara.kan testleri yapildi cnm

Cok sukur yeni atlattim oksurugu.balli limonlu ilik su pekmez karaturpa bal koyup suzduk gecmedi 10 gun boyunca.ozellikle geceleri cok fazla oluyordu 2 yastikta yattim odayi bol bol havalandirdim oyle oyle gecti
Ben de nedense uyurken sorun yok onuda anlamadm doktor gaviskon die bsey verdi refliye karsi ama bogazim agriyor reflu oldugunu sanmiyrm .sen siyah turptan mi bahsediyrsn cankm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…