- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.221
dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle dönersinKızlar bugün doktora gideceğim kontrolüm var tedirginim bana dua edin bebegim iyi olsn
Koku hassasiyeti var . Eşimin parfumune bile tahammülüm yok.kızmıyorum ama midem çok bulanıyor. Yesemde bulanıyor yemesemde . Şaşırdım. Bu şekilde idare ediyorum. Ama bende ki en büyük belirti çok yorgunluk var ve evde olmama rağmen azıcık dışarı çıksam elimi bi ise atsam atmasamda acaip yoruluyorum. Bende saldim artık.3 ay böyle geçsin. Gönül ister hiç belirtisiz olsun Ama her belirtiye bile hamdolsun. İnşaat habercisi onlar:) Sende neler var?
Amin canım sagolasn Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahdualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle dönersin
Amin canım sagolasn Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bende senin gibiyim, bütün gün yatsam attığım yerde yoruluyorum sanki.işe gelip hareket edince açılıyorum biraz,ev işi hiç yapmadım biri gelsede yapsa diye bekliyorum ama gelcek kimse yok
Canim cok gecmia olsun üzülme dicem ama elde olmuyor tabi üzülur insan.. Rabbim senin icin hayirli olani boyle gorsu demekki... Sabret sabret ve asla isyan etme. Bende gecen eylul ayinda bos gebelikten kurtaj oldum. Ilk gebeligimdi cok sevinmistik. Kurtaj olacagimi duyunca esimde bende baya uzulduk ama yine sukrettik rabbim beterinden korusun dedik. Dua ettik tam 4 ay sonra tekrar hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur bin sukur dedik RABBIME.. Ama bu defa kaptirmamistim kendimi kalp atisini duyana kadar. Ve rabbim eylul annesi olmami insallah nasip etcek. Hayirlisi ile. Umarim sanada en yakin zamanda yeni bir melek nasip eder saglikli bir sekilde...Kızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
çok geçmiş olsun canım Rabbim büyük böyle takdir etmiş. En yakın zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur ve Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
çok geçmiş olsun,takdiri ilahi..inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın,sağlıkla bebişini kucağına alırsın tatlım..Kızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
Tmm cnm bakarız lcw.bizim babamizda hiç eksik kalmıyor yanımızda hep çok heyecanlı.isi biraz rahat o yüzden götürüp getiriyor;-)icim hemde nasıl pırpır ediyor cnm . Bidaha ne zaman kontrole gitcem bilmiyorum bisi demedi.8403BHC canım gözün aydın, için pırpır ediyordur şimdi.ben eşimle gitmek istediğimden hafta sonunu bekliyorum ama zor geçiyor günler :) lcw bak pant için model az ama güzel idare eder.
Evet cnm özelde.Cnm hep aynı doktora gidiyorum hsg yi de doktorum yapmıştı.nasip olursa doğumu da onda yapicam.arayip sorarım bir ara.kan testleri yapildi cnmÖzelde miydi doktorun? Kan testlerininin filan sonucunu aldın mi? Ona göre kullanacağım ilaçlar filan. Kalp atışını da görduysen istersen dört hafta sonra gidebilirsin? . Yani sana kalmış.Ama orada iki haftada bir gidiyorlar. Bana doktorun bugün iki hafta sonraya randevu verdi ama bir sürü testler yaptılar kan aldılar defterimi filan dolduracaklar o yüzden. Yoksa kontroller 4 haftada bir.
Yani bana kalsa ters bir durum olmadıkça doktora gitmeye sebep yok. (Kırmızı renkli kanama. Çok aşırı bir sancı ağrı vb)Bu üç ay biraz sabır ve tevekkül işi. İnsalla h çarçabuk geçer ve atlatiriz. Şu test sonuçları olmasa bende direk bir ay sonra giderdim hemde 3 ayın sonu olurdu . Ama sonuçlar için gitmem lazım. Sen devamlı doktorundaysan eğer bir ara sor. Ama en iyisi için nasıl ferah olacaksa nasıl mutmain olacak san nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap canım.Ama önce düzenli gideceğim doktoru bul.
Kizlar aranizda oksuruk sikayeti olan varmi:/
evet bizde 2 gündür bulantılara merhaba dedik
Canım kıyamam sana.. Aynı zamanlarda aynı acıyı yaşamışız ben bıde kalp atıslarını da duymustum. Rabbim yardımcın olsun cok gecmıs olsun.Kızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
evet bizde 2 gündür bulantılara merhaba dedik
Ben de nedense uyurken sorun yok onuda anlamadm doktor gaviskon die bsey verdi refliye karsi ama bogazim agriyor reflu oldugunu sanmiyrm .sen siyah turptan mi bahsediyrsn cankmCok sukur yeni atlattim oksurugu.balli limonlu ilik su pekmez karaturpa bal koyup suzduk gecmedi 10 gun boyunca.ozellikle geceleri cok fazla oluyordu 2 yastikta yattim odayi bol bol havalandirdim oyle oyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?